Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ale co czuc :D?

Zafunduj sobie wejściówkę do nocnego klubu(koszt ok. 30Pln) gdzie jest szeroki blat przy bufecie, zamontowane są przy nim rury, gdzie tańczą niegrzeczne(w sumie grzeczne, choć pozujące na wyuzdane) dziewczyny. To jest taki sampler ;) Jak spodoba Ci się klimat i zapach z tym związany, to możesz zacząć pielęgnować wspomnienia Stripperem w samochodzie :)

Opublikowano

Miałem Golden State od połowy marca i u mnie utrzymał się ok 1,5 miesiąca, wiśnia od CS wypadła lepiej.

Opublikowano

Mam u siebie dwa zapachy CS , LagunaBrezze oraz NewCar po 3-4 tyg Laguna jakby straciła już swój zapach może jest to spowodowane że samochód stoi pod gołym niebem i się nagrzewa w środku nie wiem :) natomiast w drugim mam NewCara który jest cały czas garażowany i po miesiącu pachnie jakbym nowy zapach włożył .

z MotorShowa mam 2 zapachy od Dr.Marcusa "Pinacolada oraz Green Apple" jak CS wysiąkną zobaczę jak długo się utrzymują Marcusy ;)

Opublikowano

Ja zaryzykowałem i kupiłem ostatnio zapach dr. marcusa cranberry&mint, ale szybko przekonałem się, że to nie jest dla mnie dobre połączenie hehe następny chyba będzie jakiś standardowy, sosna albo ocean, ale trochę się boję, że zapach mi się będzie z toaletą kojarzył :P

Opublikowano
Wiecie może czy nowa wisienka (California Scents Holiday Cherry Chill) różni sie czymś od starej ?? :D

Dołączam się do pytania. :)

Dodatkowo ciekawi mnie jeszcze jak wypada Vanilla Frost w stosunku do Monterey Vanilla - czy to jest to samo tylko nowej "szacie" czy zupełnie coś innego?

No i podstawowe pytanie do obu tych zapachów jak z intensywnością/trwałością wypadają w przeciwieństwie do starych dobrze nam znanych wersji wanilii i wiśni? :o

Opublikowano

Zapachy są dostępne kilka dni, więc chyba nikt ich nie testował po kilka miesięcy pod względem trwałości :o zapach nie kosztuje majątku, kupować, testować i dzielić się spostrzeżeniami z resztą a nie czekać na gotowe ;)

Opublikowano

kamilgt, no ja niestety nie wiem dokładnie od kiedy są dostępne tak naprawdę... Trafiłem na nie przypadkiem u jednego partnera forum dlatego pytam. ;)

Co do testów... Nigdzie nie napisałem, że czekam na gotowe... To co już zdążyłem przetestować, piszę na forum...Jeżeli ktoś już testował wspomniany odświeżacz i może coś o nim powiedzieć np. o intensywności, która może być mizerna to nie widzę sensu powielana "błędu" poprzednika :?

Opublikowano

Na moje pytanie Mariusz z SCS napisał:

Maciej WTN, Na początku po psiknięciu bardzo intensywne jak to CS . Jeszcze nie wiem jak w aucie ale w łazience trwałością nie grzeszą, zbliżona do innych łazienkowych spray-i . Może w aucie jak wchłoną się w tapicerkę to będzie lepiej.

Opublikowano
ale co czuc :D?

Zafunduj sobie wejściówkę do nocnego klubu(koszt ok. 30Pln) gdzie jest szeroki blat przy bufecie, zamontowane są przy nim rury, gdzie tańczą niegrzeczne(w sumie grzeczne, choć pozujące na wyuzdane) dziewczyny. To jest taki sampler ;) Jak spodoba Ci się klimat i zapach z tym związany, to możesz zacząć pielęgnować wspomnienia Stripperem w samochodzie :)

oj tak w jednym z naszych gliwickich klubow byl kiedys tzw goracy czwartek, laski wychodzily tanczyly, byla taka jedna sytuacja z tym zwiazana, jak bd odzew to jakas opowiastke sklece;) calkiem niedawno bylem w mrcleanerze na polce stal ten stripper mowie niuchne i co? w gaciach mi sie zagotowalo :D

Opublikowano
calkiem niedawno bylem w mrcleanerze na polce stal ten stripper mowie niuchne i co? w gaciach mi sie zagotowalo :D

Będę u cleanerów we wtorek i w takim razie niuchnę... a co :P

Opublikowano

Ja sobie zakupiłem kolejny zapach od aroma car. Tym razem green apple. Nie jest tak genialny jak ich guma do żucia ale też fajny zapaszek. Nie za słodki i męczący tak jak CS tylko taki bardziej lekki i orzeźwiający. Jedyny minus zapachów od Aroma Car to brak regulowanej kratki i bez niej zapach jest zbyt intensywny ale pasuje kratka od CS wiec po przymknięciu kratki jak najbardziej ok :) Z serii organic kusi mnie jeszcze truskawkowy ale akurat nie było.

Opublikowano

Dzisiaj wylądował zapach świeżego lnu z CS. Jak narazie jest bardzo intensywny i ciężko wyczuć zapach konkretny. Ciekawe ile wytrzyma, golden state wytrzymał niecałe 2 miesiące w aucie ale do dziś czuć go w łazience.

Opublikowano

Mój tyestowany zapach od Aromy to Organic BLACK ;) zapach fajny ... jakby trochę jakieś perfumy ale ... albo go nie wyczuwam albo coś jest nie tak ... :dontknow:

Inni czują a ja nie ... jak przyłożę do kratki to pachnie bardzo intensywnie :good:

Opublikowano

Ostatnio zakupiłem Aroma Organic Aqua Blue i mam podobne spostrzeżenia co do zapachu a właściwie jego braku. Trzeba podsunąć puszkę pod nos, żeby coś poczuć.... To dziwne, bo seria Intenso ( flakoniki z płynem ) pachnie ładnie i intensywnie.

Opublikowano

To dziwne bo u mnie zarówno Green Apple jak i bubble gum pachniały na tyle intensywnie, że przez pierwszy tydzień/dwa mam maksymalnie zamkniętą kratkę.

Opublikowano

A mnie strasznie rozczarował CG Stripper , zapach bardzo fajny ale trwałość masakryczna , psikam na dywaniki ,doły foteli i zagłówki ,zapach utrzymuje sie jedynie przez 2-3 godz a później jest praktycznie nie wyczuwalny ,to sklepowy aroma car pachnie z 3 dni tak ze go fajnie czuć a później juz tylko jest lekka nuta zapachowa , no ale 3 godz za produkt za taką kase :zly::wallbash:

Opublikowano
A mnie strasznie rozczarował CG Stripper , zapach bardzo fajny ale trwałość masakryczna , psikam na dywaniki ,doły foteli i zagłówki ,zapach utrzymuje sie jedynie przez 2-3 godz a później jest praktycznie nie wyczuwalny ,to sklepowy aroma car pachnie z 3 dni tak ze go fajnie czuć a później juz tylko jest lekka nuta zapachowa , no ale 3 godz za produkt za taką kase :zly::wallbash:

też się zastanawiałem nad kupnem tego ale 50-70zł to troche drogi biznes :o swoja droga ktoś raz na forum bodajże miał pojemniki z CS i płatki w nim , zalał je tym CG ale nie wiem jak z trwałoscią

Opublikowano

Damianldz, 3 godziny to i tak długo ;) Moim zdaniem wszystkie zapachy "psikacze" to nadają się jedynie do chwilowego odświeżenia powietrza. Psiknąć, zamknąć drzwi, iść na zakupy i po powrocie może będzie jeszcze czuć ;)

Opublikowano

Damianldz, u mnie czuj nawet po tygodniu więc nie wiem co wy posiadacie. Kupiłem tester u Mariusza :o