slaslu Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 devdillwinogron przypadło mi bardzo do gustu. Kiedyś jak ja kupiłem to było tylko czuć 2 tygodnie, ale to była zima wic pewnie dlatego. Teraz winogrono siedzi 1,5 miesiąca i ma się całkiem dobrze
Pływak Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 alchemic, no to widzę te same spostrzeżenia co ja. Dla mnie też CSy sa za słodkie miałem nadzieje, ze chociaż ta pomarańcza będzie ok ale skoro tez słodka to odpuszczam CS całkiem.
Devdill Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 slaslu, no to bardzo mnie to cieszy . Dziś robiłem zamówienie i miałem właśnie pewne obawy ale zaryzykowałem . Dotrzeć ma jeszcze do mnie zapach truskawek z śmietaną i zapach wiśni w formie spray'u - zobaczę co to będzie warte
damian Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ma ktoś porównanie jak wypada CS Cool Gel do Spillproof pod względem trwałości i intensywności?
Jaca KSI Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 czyli z CS nic orzezwiajacego nie znajde?
propekMONTER Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja kupiłem CS Capistrano Coconut cube i w ogóle go nie czuć Żeby nie było, to otwarłem opakowanie
Tommek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Vista Grapefruit od CS wydaję się być z tych bardziej orzeźwiających. Jeszcze nie otworzyłem bo mam póki co jakieś jabłkowe drewienko w aucie ale wąchając papierek na CS zapach jest całkiem przyjemny, cytrusowy.
ktm950 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ktoś kupował zapachy w TESCO, w puszeczkach, jak CS? Jaka jest jakość tego (nie znalazłem info o trwałości na opakowaniu...)
lukasz04 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Mam w domu gumę balonową z tesco, właściwie to na klatce schodowej tylko po to, żeby psem nie było czuć, pierwsze dni było super, teraz gdzieś trochę ponad miesiąc czuć, ale czasem trzeba poruszać te "drewienka"
kolo100 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kupiłem pierwszy raz CS Santa Barbara Berry i albo z moim nosem jest coś nie tak albo ten zapach to porażka... Prawie w ogóle go nie czuć. Do tej pory używałem tylko Cherry i Bubble Gum jednak nawet te zapachy nie pachną tak długo jak piszą niektórzy. Wisienka wylądowała w szafie po niecałych 2 miesiącach... W sumie to dobry wynik tylko zastanawiam się jak niektórym pachnie 6 miesięcy... Tracę szacunek do zapachów Californii... Pozdrawiam
ktm950 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jeśli na klatce czuć, to w samochodzie chyba bez problemu zapach powinien dać radę... Pytam, bo ceny są dosyć atrakcyjne
Geniusz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 ciągle o jednej marce tu piszecie, i w sumie nie dziwne kupiłem w sobote z ciekawości bo był akurat zapach Nigrina w zawieszce jak WB. Masakra.. 1 dzień czuć i potem nic
Damianldz Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Kupiłem dzisiaj refresh your car w postaci zelu jak cs w puszce , jeszcze nie otworzyłem a on juz nie pachnial Nie no troche tam pachnie ale jak dla mnie za mało intensywnie ,zapach wiśni, zamknałem i włożyłem do szafy
SJake Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Fasolka Jelly Belly o zapachu gruszki pomieszana z NewCar AB w dywanach - "ciągnie" w samochodzie od października 2012. Lżej tryńkę niż w pierwszych dniach, ale jednak...
The Shade Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dołączam się do zawiedzionych po kupnie CS CAPISTRANO COCONUT, jak podstawisz pod nos to pachnie nawet ładnie, ale w samochodzie zapachu nie czuć.
propekMONTER Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2013 Ja dziś postanowiłem potrząsnąć kostką i o dziwo zapach był wyczuwalny w aucie . Sprawdzę jeszcze jutro.
Agroservice_pl Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Widzę coraz więcej negatywnych opinii na temat CS CAPISTRANO COCONUT i chyba nie bez powodu,ja także do nich dołączam... Myślałem,że trwałość zapachu będzie dłuższa,jednak mocno się pomyliłem,nie polecam.
propekMONTER Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 A czułeś w ogóle zapach? Może seria wadliwa, skoro każdy inny zapach CS jest dobrze wyczuwalny
Vaxh Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 A miał ktoś z was już to: http://showcarshine.pl/1544-california- ... ossom.html jak Zapach w porownaniu do puszki?
misoch Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 No szkoda z tym COCONUT, bo chciałem w przyszłości coś o zapachu koksa do auta. Ja do tej pory miałem dwa zapachy z CS: - Laguna Breeze - zapach bardzo intensywny i bardzo długotrwały, otwarta puszka leżała w garażu przez pół roku i dalej pachnęła. Sam zapach natomiast wcale mi się nie podoba i przypomina mi pamiętnik mojej siostry z kolorowymi karteczkami, który był poperfumowany czymś podobnym. Bleee... - Cinnamon Coast - po otwarciu puszki musiałem wsadzić do niej nos żeby coś poczuć. Poprzekładałem kostki w puszce, ale nic to nie dało. Słowem - pieniądze w błoto A dzisiaj przyszła do mnie zawieszka Surf City Garage o zapachu Caribbean Spice. Całkiem fajny zapach, oryginalny, ma w sobie coś z Old Spice'a Nie jest intensywny, ale dobrze wyczuwalny, dla mnie w sam raz bo nie lubię nachalnych zapachów. A propos zapachów, gdy dzisiaj wracając z pracy szedłem przez parking koło nagrzanych samochodów, w których ludzie pootwierali okna na full, to koło paru robiło mi się niedobrze od tych "fiołków", które się z nich wydobywały... Czego ci ludzie tam używają!?
moons Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Gdyby ktoś próbował kiedyś zapachów Kemko: http://mini.kemko.pl/sklep.php Odradzam, trwałość to powiedzmy tydzień jak się pryśnie kilka razy na wykładzinę. Plam żadnych nie zostawia, nie lepi się czy temu podobne ale zapachy nie podobne do niczego. Miałem arbuza i gumę balonową zapachy niemal identyczne a po słonecznym dniu w aucie wyraźnie czuć winkiem Jedyna fajność że małe opakowanie i szybko schodzą Pozdrawiam
samtive Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 panowie,jakaś puszeczka z CS do klasyka ponad 25 letniego ? coś trwałego i żeby klimat pasował
RADAR Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 zgadzam się z opinią kolegi ..... monns ... co do zapachów Kemko
GrzegorzLU Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2013 Golden state taka guma balonowa donald ktorej teraz nie robia a 25 lat temu byla trwalosc to tak z 2 miechy ?
Rekomendowane odpowiedzi