Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do ozonatorów z własnego doświadczenia wiem, że do auta żeby miało to sens wydajność musi byc min 6g/h z wydajnością wentylatorów tak 300 m3/h.

Te małe co sprzedaje sie na allegro maja wydajność 250-350 mg/h i to tez liczona przez chińczyków wiec rożnie z tym bywa. Pomijając to ze 3 razy sie psuł i musiałem odsyłać gdzieś na wybrzeże . Cos tam generował, ale wg mnie było to tak mało ze nie wiem czy mogł być w stanie coś osunąć - mi nie pomógł.

Teraz mam polski - 9g i 30 min w zupełności wystarczy by odświeżyć cały samochód wraz z klimatyzacją.

Opublikowano
O ile pamiętam to coś TAKIEGO

A jaki masz model ?

Coś takiego

Napięcie zasilania - 230 VAC

•Pobór mocy - 100 W

•Metoda wytwarzania ozonu - Wyładowania koronowe

•Gaz zasilający - Powietrze lub tlen ( opcja )

•Chłodzenie - Powietrze

•Liczba wentylatorów – 2 x120 mm

•Wydajność każdego wentylatora - 185 m3/h

•Wymiary - 300/300/150 mm

6g.jpg

Opublikowano

:D:D:D:D

no właśnie tylko jest jedno małe ale.... 2450 zł netto ... ja za swój dałem 180 zł brutto.... :D:D:D Do lodówek polecam :lol::lol::lol:

Opublikowano

hehehe no właśnie do lodówki jak znalazł :) :) :)

Kiedyś się zawziąłem z tym małym ozonatorkiem, wyciągnąłem wentylator z focusa włożyłem go do worka na śmieci zawiązałem wkładając tylko rurkę "z wydechu "ozonatora i zostawiłem na godzinę !

A co myślę zaszaleje - brzydki zapach po godzinie powinien zniknąć.. Nie zniknął :DDDD

hehe ale najlepsze jest to ze w kilku firmach czyszczących klimatyzacje w taki sposób ozonują auta.. kasując po 50 zł...

Opublikowano

Jeśli chodzi o perfumy do auta to bardzo polecam Jamaica Dream z kolekcji FM Group. Często gęsto wioząc kogoś w swoim aucie dostaję pochwały za to, że ładnie w nim pachnie :)

Opublikowano

Mialem oba zapachy z FM Group (te na kratke) i oba sa naprawde fajne, delilkatne. Czarny bardziej 'perfumowy', bialy bardziej słodki, owocowy. Tylko uważnie mocować w kratke, bo kolega ma pare plastików w Yarisie do wymiany po rozlaniu.

• Administrator
Opublikowano

jedrek1980, napisz konkretnie co chcesz to może pomogę. Kolega jest dealerem.

Opublikowano

Jak długo unosi się wam zapach Sripper Scent? Może teraz to wina temperatury, bo u mnie bez rewelacji...

Opublikowano

Latem jest niezle, jak slonce przyswiecilo i auto sie nagrzało, to zapach aplikowany na boczkach drzwi unosil sie nawet po 3 tygodniach ;)

Zima faktycznie jest kiepsko, ale to w przypadku wiekszosci zapachow (poza tymi montowanymi na kratke albo w okolicach nawiewow na nogi etc.)

Opublikowano

GRIOT'S GARAGE NEW CAR SCENT - LUXURY SCENT Miał ktoś z was może tez zapach?

Jak się sprawuje i czy przyjemnie pachnie :o

Opublikowano
Jak długo unosi się wam zapach Sripper Scent? Może teraz to wina temperatury, bo u mnie bez rewelacji...

raczej krotko i testowalem to praktycznie przez caly rok :/

Panie i Panowie jak sie spisuja zapachy California Scents (te w puszkach)?

Polecacie jakiś konkretny zapach?

Opublikowano

Orange Squeeze - pięknie pomarańczowo pachnie ;)

Chociaż na wiosnę bym się zastanawiał :]

Wytrzymał w zimowych warunkach bez garażu tak z miesiąc :P Potem trzeba było go posmerać czasami :)