Carire Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2013 jozek726, spróbować zawsze warto
bili20@o2.pl Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 to rozumiem że warto ? wezmę jedna sztukę w takim razie Zamiast tego, uzywaj kosmetykow Gliptone do skory po prostu I nie kupuj, jesli nie wiesz jak gliptone pachnie, bo to bardzo cmentarny zapach, nie wszystkim pasuje.
kamilgt Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 cmentarny zapach pachnie jak w starym drewnianym kościele
DS_Tomek Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 cmentarny zapach pachnie jak w starym drewnianym kościele ... z lekko nieszczelnym grobowcem A tak serio to zgadzam się że tego trzeba najpierw powąchać. Niewątpliwie jest to zapach skóry, ale mi się kojarzy z wnętrzem Rollsa który stał ostatnie 20 lat i dostał trochę wilgoci i grzyba... Jest w tym zapachu coś z wilgotno-grzybicznego klimatu. W lecie w nagrzanym wnętrzu może męczyć.
luq92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Możecie polecić mi jakiś zapach niezbyt drogi, bo nie jestem wymagający Najchętniej widziałbym ten wtykany w kratkę nawiewu, ale to nie jest konieczne. Lubię dość wyraziste zapachy kwiatowe oraz coś podobnego Do tej pory mam jakiś no-name, ale pachnie świetnie i przez cztery miechy nie wyparowało nawet z niego 1/3 olejku przy maksymalnym otwarciu. Został mi po poprzednim właścicielu i powolutku się kończy.
Carire Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 luq92, http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... range.html taki ludzik albo coś takiego : http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... y-42g.html są bardzo fajne, nie za ostre jednak ja jestem za tymi od CS'a pudełeczka nr.1
gary Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Carire, cs orange fajnie pachnie?
Carire Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 gary, jak dla mnie fajnie bo nie jest za słodki pomarańcza wyczuwalna zdecydowanie i po 2 miesiącu cały czas go czuje
gary Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Carire, dorzucę do koszyka w takim razie przy jakimś zamówieniu
luq92 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Carire, dzięki wielkie Przy najbliższym zamówieniu pewnie się skuszę na któryś z tych zapachów
Rapik Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 Ostatnia sztuka CS Sherry właśnie się skończyła, chciałbym powrócić do klasyki. Czy jest jakiś odpowiednik Wunderbauma Black Classic starczający na dłużej?
maciety1989 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 A ja wam powiem ze skusilem sie na My shaldan i naprawdę nie załuję. Fajny zapaszek trzyma sie mi juz miesiąc i nie zamierza przestać. Mam jablkowy i jest bomba, zaden ostry chemiczny smrod jablka tylko fajna delikatna jablkowa nuta. koleszka ma squash i tez bardzo fajnie pachnie. Polecam http://www.myjauto.pl/producer/23/my-shaldan-japan.html
LZ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2013 A ja wam powiem ze skusilem sie na My shaldan i naprawdę nie załuję. My Shaldan są całkiem fajne ale nie są tak intensywne i trwałe jak CS.
Swoop Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2013 A ja wam powiem ze skusilem sie na My shaldan i naprawdę nie załuję. My Shaldan są całkiem fajne ale nie są tak intensywne i trwałe jak CS. ja bym tego nie powiedział, bo np taki MS Lime jest trwały podobnie jak wiesinka od SC, a inne to w obu przypadkach rak dłużej raz krócej
Pływak Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Dzisiaj byłem w tesco i nabyłem za 11,99 zł takie coś http://mtm-industries.eu/pl/produkty/za ... ganic.html Na pierwszy rzut oka wyglada jak CS nawet regulowana kratka z CS pasuje. Co do zapachu to mam "gumowy" i pachnie tak jak CG Pro Detailer zobaczymy jak z trwałością będzie w porównaniu do CS
kojak Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 1 września otworzyłem puszeczkę wisieńki, w aucie do nie dawna jeszcze troszkę było czuc(chyba dlatego tylko trochę, bo temperatury niskie), tydzień temu rozpołowiłem jedno drewienko i wsadziłem sobie do dwóch szaf i po otwarciu drzwi nadal ładnie podymia. Trwałośc mają niesamowitą.
bati Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2013 Pływak mam na sklepie (gdzie pracuję) takie jak dla mnie numerem jeden jest guma balonowa uwielbiam ten zapach bardzo trwały całe auto mam tym "przesiąknięte" bo już przerobiłem kilkanaście opakowań. Zużyte lądują w bagażniku kawa też mi się podoba kokos jest krótkotrwały Kusi mnie jeszcze wypróbować truskawkę nabyłem za 11,99 całkiem sporo przepłaciłeś
kedar Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Potrzebuję zapach czystego jabłka, tzn.Apple Cinnamon odpada. Który możecie polecić z CS? Avalon Apple Cider, Apple Valley? Może coś innego o czym nie wiem?! Co do CS Cherry to faktycznie niesamowity zapach, Mam puszkę od marca 2012 i teraz stoi w szafie, przy kazdym otwarciu szafy czuć delikatny zapaszek. Bubble Gum niestety 4 m-ce i już zapach się kończy.
kojak Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 bati, a co jest w środku ? W sensie jaka jest "forma" tego pachnidła ?
maciety1989 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Bati jakich pieniądzach masz go na sklepie?
Pływak Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Forma taka jak CS nasączone drewienka ale widze po stronce www, ze są też zelowe, a tych akurat w tesco nie było. Myślałem, że 11,99 to tanio po ile u Was jest? ;> Aaaa i jeszcze minus taki, że nie ma jak na CS "pachnącej naklejki", a przez opakowanie ledwo co czuć.
bati Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 bati, a co jest w środku ? drewienka jak w CS jakich pieniądzach masz go na sklepie? mniej niż 10zł
maciety1989 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2013 Nie wiem cos mi zostają w do wysłania wiadomosci, Bati dzieki za pw będę sie odzywal jak z koleszkami sie zgadam.
Rekomendowane odpowiedzi