faraon3021 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zna ktos skuteczniejszy niz atomizer sposob aplikacji strippera ?? Tak na min tydzien.
kubik Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Nie da radę jedynie w domu się sprawdził jak firankę spsikałem
Devdill Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 faraon3021, wiesz co? Ja wykorzystałem zwietrzałe "wkładki" z odświeżacza dr. Marcusa (ten taki "głośniczek" z bawełną czy czym tam w środku) i przez jakiś czas było go czuć po włączeniu nawiewu... Może wykorzystaj coś takiego?
faraon3021 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Devdill, Czekam aż mi "padnie" wisienka CS żeby jej drewienka namoczyc, a ta sie uparła i od 03.10 ciagle pachnie Trochę sie obawiam żeby zapachy sie nie pomieszaly, i żeby to zwyczajnie nie smierdzilo jak to bywa ze zle dobranymi perfumami.
Sabat Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Devdill, Czekam aż mi "padnie" wisienka CS żeby jej drewienka namoczyc, a ta sie uparła i od 03.10 ciagle pachnie Trochę sie obawiam żeby zapachy sie nie pomieszaly, i żeby to zwyczajnie nie smierdzilo jak to bywa ze zle dobranymi perfumami. To jeszcze trochę poczekasz, oj poczekasz
Carire Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 u mnie spokojnie do 3 miesięcy wytrzymuje więc no nowym roku bedziesz pewnie mógł teraz wejdzie z ciekawości California Scents - Verri Berry zobaczymy jak bedzie
kojak Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 U mnie też czeka verri berry, ale narazie siedzi wisieńka od 01.09. i jedną zwietrzałą kostkę wsadziłem w nawiew i jest znośnie, nie przesadnie.
Devdill Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 faraon3021, ja akurat miałem ten głośniczek, który dość szybko wywietrzał mi w zimie, więc problemu z mieszaniem się zapachów wielkiego nie miałem. Z Cs'em może być trudniej hehe kojak, Carire, kupiłem z polecenia na forum, ponad 2 tygodnie od otwarcia a zapach nadal czuć jakby puszka była dzień wcześniej otwarta (chłopaki z DS świadkami bo u nich kupowane ). Obecnie zapachem obdarowałem mamę A do samochodu wrzuciłem "Newport New car".. Także testy trwałości nadal trwają, tylko w dodatniej temperaturze.
DS_Tomek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 [ Dodano: 12 Grudzień 2012, 11:14 ] faraon3021, ja akurat miałem ten głośniczek, który dość szybko wywietrzał mi w zimie, więc problemu z mieszaniem się zapachów wielkiego nie miałem. Z Cs'em może być trudniej hehe kojak, Carire, kupiłem z polecenia na forum, ponad 2 tygodnie od otwarcia a zapach nadal czuć jakby puszka była dzień wcześniej otwarta (chłopaki z DS świadkami bo u nich kupowane ). Obecnie zapachem obdarowałem mamę A do samochodu wrzuciłem "Newport New car".. Także testy trwałości nadal trwają, tylko w dodatniej temperaturze. Fakt, Verri Berry pachnie mega intensywnie, szczegolnie biorac pod uwage ze przyniosles go z samochodu, ujemne temperatury intensywnosci nie sprzyjaja !
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Verri Berry pachnie mega intensywnie Na szczęście tylko na początku. Moim zdaniem chemiczny i jakiś taki nie do końca berry. Zdecydowanie ładniejszym zapachem jest Santa Barbara Berry.
ShiningCar Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Verri Berry ok, ale np. mnie bardziej podszedł Bel Air BlueBerry
grabek246 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 zamówiłem zapachowe ludziki, powiem wam ze zielony pachnie bardzo przyjemnie było go juz czuc z paczki mimo tego ze sam byl zapakowany w woreczek i kartonik
Carire Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2012 Karol to następnym razem wezme jego i zobacze jak polecasz ludzik ciekawy sie wydaje jednak ale nie przemawia do mnie jego kształt i to ze musi byc przymocowany... może kiedyś
grabek246 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Carire, bardzo dobrze trzyma sie w kratkach nawiewu
Carire Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 grabek246, trzeba będzie przetestowac, moze się przekonam
weglus Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 grabek246, ja na gwiazdke sobie zamówiłem czarny(drzewo cedrowe) mam żel pod prysznic adidasa o zapachu drzewa cedrowego i bardzo mi sie podoba
grabek246 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Carire, testuj, naprawde warto
dropsone Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 zamowilem do testow: CS-orange-squeeze CS-santa-barbara-berry CS-balboa-bubblegum CS-eternity areon_ken_cytryna zapachy ida do 4 roznych aut, dam znac jak u mnie sie utrzymuja te zapachy interesuje mnie w sumie jak z trwaloscia areon_ken_cytryna
s3b Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 A jak się spisują te ludziki do nawiewów?
weglus Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 s3b, po świętach Ci powiem, a może nawet powąchasz jak sie spotkamy w kolejce na bezdotyku
weglus Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 dropsone, miałem, ale nie cytryne. nie czułem wcale, ale ja jestem raczej słabo wyczulony na zapachy
dropsone Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 spoko kupilem go doslownie na probe... jak bedzie lipa to juz wiecej go nie kupie
s3b Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2012 s3b, po świętach Ci powiem, a może nawet powąchasz jak sie spotkamy w kolejce na bezdotyku Hehe, nie ma problemu, jeśli myjesz auto na Partyzanckiej na przeciwko Orlenu to jest to bardzo prawdopodobne
Rekomendowane odpowiedzi