Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

faraon3021, wiesz co? Ja wykorzystałem zwietrzałe "wkładki" z odświeżacza dr. Marcusa (ten taki "głośniczek" z bawełną czy czym tam w środku) i przez jakiś czas było go czuć po włączeniu nawiewu... Może wykorzystaj coś takiego?:P

Opublikowano

Devdill, Czekam aż mi "padnie" wisienka CS żeby jej drewienka namoczyc, a ta sie uparła i od 03.10 ciagle pachnie ;) Trochę sie obawiam żeby zapachy sie nie pomieszaly, i żeby to zwyczajnie nie smierdzilo jak to bywa ze zle dobranymi perfumami.

Opublikowano
Devdill, Czekam aż mi "padnie" wisienka CS żeby jej drewienka namoczyc, a ta sie uparła i od 03.10 ciagle pachnie ;) Trochę sie obawiam żeby zapachy sie nie pomieszaly, i żeby to zwyczajnie nie smierdzilo jak to bywa ze zle dobranymi perfumami.

To jeszcze trochę poczekasz, oj poczekasz :)

Opublikowano

u mnie spokojnie do 3 miesięcy wytrzymuje więc no nowym roku bedziesz pewnie mógł ;) teraz wejdzie z ciekawości California Scents - Verri Berry zobaczymy jak bedzie :)

Opublikowano

U mnie też czeka verri berry, ale narazie siedzi wisieńka od 01.09. i jedną zwietrzałą kostkę wsadziłem w nawiew i jest znośnie, nie przesadnie. ;)

Opublikowano

faraon3021, ja akurat miałem ten głośniczek, który dość szybko wywietrzał mi w zimie, więc problemu z mieszaniem się zapachów wielkiego nie miałem. Z Cs'em może być trudniej :) hehe

kojak, Carire, kupiłem z polecenia na forum, ponad 2 tygodnie od otwarcia a zapach nadal czuć jakby puszka była dzień wcześniej otwarta (chłopaki z DS świadkami bo u nich kupowane :D). Obecnie zapachem obdarowałem mamę :P A do samochodu wrzuciłem "Newport New car".. Także testy trwałości nadal trwają, tylko w dodatniej temperaturze. ;)

Opublikowano

[ Dodano: 12 Grudzień 2012, 11:14 ]

faraon3021, ja akurat miałem ten głośniczek, który dość szybko wywietrzał mi w zimie, więc problemu z mieszaniem się zapachów wielkiego nie miałem. Z Cs'em może być trudniej :) hehe

kojak, Carire, kupiłem z polecenia na forum, ponad 2 tygodnie od otwarcia a zapach nadal czuć jakby puszka była dzień wcześniej otwarta (chłopaki z DS świadkami bo u nich kupowane :D). Obecnie zapachem obdarowałem mamę :P A do samochodu wrzuciłem "Newport New car".. Także testy trwałości nadal trwają, tylko w dodatniej temperaturze. ;)

Fakt, Verri Berry pachnie mega intensywnie, szczegolnie biorac pod uwage ze przyniosles go z samochodu, ujemne temperatury intensywnosci nie sprzyjaja !

Opublikowano
Verri Berry pachnie mega intensywnie

Na szczęście tylko na początku. Moim zdaniem chemiczny i jakiś taki nie do końca berry.

Zdecydowanie ładniejszym zapachem jest Santa Barbara Berry.

Opublikowano

zamówiłem zapachowe ludziki, powiem wam ze zielony pachnie bardzo przyjemnie :good: było go juz czuc z paczki mimo tego ze sam byl zapakowany w woreczek i kartonik :-]

Opublikowano

Karol to następnym razem wezme jego i zobacze jak polecasz :)

ludzik ciekawy sie wydaje jednak ale nie przemawia do mnie jego kształt i to ze musi byc przymocowany... może kiedyś ;)

Opublikowano

grabek246, ja na gwiazdke sobie zamówiłem czarny(drzewo cedrowe) :D mam żel pod prysznic adidasa o zapachu drzewa cedrowego i bardzo mi sie podoba

Opublikowano

zamowilem do testow:

CS-orange-squeeze

CS-santa-barbara-berry

CS-balboa-bubblegum

CS-eternity

areon_ken_cytryna

zapachy ida do 4 roznych aut, dam znac jak u mnie sie utrzymuja te zapachy interesuje mnie w sumie jak z trwaloscia areon_ken_cytryna

Opublikowano
s3b, po świętach Ci powiem, a może nawet powąchasz jak sie spotkamy w kolejce na bezdotyku :D

Hehe, nie ma problemu, jeśli myjesz auto na Partyzanckiej na przeciwko Orlenu to jest to bardzo prawdopodobne ;)