kamilgt Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Okrągły ma około 6cm średnicy, cube ma szerokość około 6,5, wysokość ta sama
Carire Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 kupie więc go i dam znać jakie będą moje odczucia bo tamten zapach bardzo mi podszedł
pajero195 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 a dla mnie CS balboa bubblegum jest zbyt mocny,duszący. Świeżo po otwarciu było ok jednak po kilku dniach stał się duszący i zabrałem to z auta do domu - teraz jest lepiej (przy przykręconym wieczku).Coronado cherry jak dla mnie zdecydowanie lepsze.
gary Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Carire, aj mogłeś na spocie zobaczyć jak pachnie ale moim zdaniem super bierz będziesz zadowolony
Carire Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 gary, to next time pokażesz co tam masz ciekawego a pewnie do tego czasu ja juz swojego bede miał
cyra Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 A takimi zapachami do psikania warto się zainteresować? np.: http://detailershop.pl/pl/p/Auto-Brite- ... 500-ml/396
barat Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 zanabyłem ostatnio California Scents - Newport New Car ... bardzo fajny zapach Idealnie zmieścił się w miejsce na kubek pod podłokietnikiem więc kompletnie niewidoczny, bo podłokietnik zawsze opuszczony
Devdill Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 cyra, jeżeli pytasz ogólnie o odświeżacze "w spray'u" to zależy od upodobań. Jeżeli chce Ci się wsiadać do auta i rozpoczynać dzień od psiukania odświeżaczem po aucie po czym dusić się dobrych kilka minut zanim nie wywietrzeje to polecam w innym przypadku niekoniecznie . Miałem kiedyś PB Pinacolada i trwałość była ok, tzn. wystarczyło raz dziennie "psiknąć" i zapach był wyczuwalny do końca dnia. Jednak dałem sobie "siana" z taką formą odświeżacza, ponieważ według mnie są to dobre gadżety dla osób które zajmują się profesjonalnie kosmetyką samochodową (psikasz pod koniec pracy takim odświeżaczem i dzwonisz do klienta, że samochód do odebrania, w tym czasie autko wywietrzeje na tyle, że zapach nie jest drażliwy i miło pachnie). Warto jeszcze wtrącić 3 grosze na temat obecnej pogody, przy minusowych temperaturach odświeżacz "zbryli" się i według mnie korzystanie z niego jest wtedy bez sensu. Bardziej polecam preparaty typu "Cs'owych" puszek, jakiś zawieszek, czy też gadżetów montowanych w kratkę nawiewu.
kubik Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 Dokładnie Jedynie Strippera sobie zostawiłem i od czasu do czasu psiuknę A tak to nieśmiertelny wunderbaum ,lub ambipur w kratkę
cyra Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2012 dzięki . pomyślę w takim razie o tych puszkach
Bartek1985 Opublikowano 29 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2012 Możę ktoś napisać czy opłaca się zakupić ten zapach CESARE AIR FRIEND (ten zapachowy ludzik) chodzi mi otrwałośc i o intensywność zapachu oraz jak długo pachnie
MM.MM Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Bartek1985, kilka stron temu było mówione o ludzikach.
Kr3t Opublikowano 30 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2012 Ja od siebie moge polecić tego czerwonego ludzika - bardzo przyjemny zapach, nie jest nachalny, delikatny i czuć jak fajnie otacza wnętrze, jeśli chodzi o trwałość to już chwile go mam - 1,5 miesiąca (?) i cały czas go czuje, niestety temperatura jest jaka jest więc o intensywnośc ciężko, ale ja jestem bardzo zadowolony
weglus Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 panowie jest może jakaś lista która przybliża zapachy CS? niektóre z nazw nie naprowadzają mnie jak to może pachnieć, można sie tylko domyślać
jedrek1980 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam Mam pytank czy ktoś używał odświeżaczy firmy KEMKO i mógł się podzielić opinią?
Sabat Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nawet w tym wątku są opisane. Użyj wyszukiwarki.
cayman9 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2012 a powie ktoś coś na temat zapachu arctic ice od cs?
jedrek1980 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pczytałem i za dużo nie pisze w tym dziale i moje pytanie jaki byście polecili zapach KEMKO który utrzymałby się najdłużej?
Manolito77 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Jak zależy Ci na DŁUGIM trwaniu zapachu to daj sobie siana z tym Kemko i zamów coś z palety California Scents tylko nie w wersji Car Scent a Spillproof. Pzdr.
Bacuś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Manolito77, a jak rozróżnić jeden od drugiego ? Przeglądać sklepy partnerów i widzę kilka "modeli" zapachów ale który jest który ?? Edit: Już znalazłem
jedrek1980 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Manolito77 dla mnie CS lipa mam obecnie go w aucie i nic nie czuć TROPICANA
Sabat Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2012 Manolito77 dla mnie CS lipa mam obecnie go w aucie i nic nie czuć TROPICANA Obecnie temperatura jest taka, że większość zapachów będzie słabo czuć.
ultratouch Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja kładę puchę pod fotel - ogrzewanie mam na szybę/nogi i muszę mieć puszkę skręconą na max bo za intensywny zapach jest.
m911 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2012 WitamMam pytank czy ktoś używał odświeżaczy firmy KEMKO i mógł się podzielić opinią? kemko ma zajebiste zapachy, tzn czas trwania to około 4-5dni (nierozcienczony) mialem zielona herbate i kawe polecam kawe (dla mnie nie była mdła)
kinek01 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2012 Panowie pytanie - "jak mocno" spryskać filtr kabinowy żeby zapach był optymalny (stripper scent)? Ostatnio dałem 2 strzały z małego atomizera, ale niecały dzień chyba trzymało i jeszcze jedno - filtr od strony zewnętrznej czy wewnętrznej ?
Rekomendowane odpowiedzi