Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a dla mnie CS balboa bubblegum jest zbyt mocny,duszący. Świeżo po otwarciu było ok jednak po kilku dniach stał się duszący i zabrałem to z auta do domu - teraz jest lepiej (przy przykręconym wieczku).Coronado cherry jak dla mnie zdecydowanie lepsze.

Opublikowano

zanabyłem ostatnio California Scents - Newport New Car ... bardzo fajny zapach :)

Idealnie zmieścił się w miejsce na kubek pod podłokietnikiem więc kompletnie niewidoczny, bo podłokietnik zawsze opuszczony :D

Opublikowano

cyra, jeżeli pytasz ogólnie o odświeżacze "w spray'u" to zależy od upodobań. Jeżeli chce Ci się wsiadać do auta i rozpoczynać dzień od psiukania odświeżaczem po aucie po czym dusić się dobrych kilka minut zanim nie wywietrzeje to polecam :P w innym przypadku niekoniecznie :D. Miałem kiedyś PB Pinacolada i trwałość była ok, tzn. wystarczyło raz dziennie "psiknąć" i zapach był wyczuwalny do końca dnia. Jednak dałem sobie "siana" z taką formą odświeżacza, ponieważ według mnie są to dobre gadżety dla osób które zajmują się profesjonalnie kosmetyką samochodową (psikasz pod koniec pracy takim odświeżaczem i dzwonisz do klienta, że samochód do odebrania, w tym czasie autko wywietrzeje na tyle, że zapach nie jest drażliwy i miło pachnie). Warto jeszcze wtrącić 3 grosze na temat obecnej pogody, przy minusowych temperaturach odświeżacz "zbryli" się i według mnie korzystanie z niego jest wtedy bez sensu.

Bardziej polecam preparaty typu "Cs'owych" puszek, jakiś zawieszek, czy też gadżetów montowanych w kratkę nawiewu.

Opublikowano

Dokładnie :/

Jedynie Strippera sobie zostawiłem i od czasu do czasu psiuknę :mrgreen:

A tak to nieśmiertelny wunderbaum ,lub ambipur w kratkę :-]

Opublikowano

Możę ktoś napisać czy opłaca się zakupić ten zapach CESARE AIR FRIEND (ten zapachowy ludzik)

chodzi mi otrwałośc i o intensywność zapachu oraz jak długo pachnie

68496283192596821553_thumb.jpg

Opublikowano

Ja od siebie moge polecić tego czerwonego ludzika - bardzo przyjemny zapach, nie jest nachalny, delikatny i czuć jak fajnie otacza wnętrze, jeśli chodzi o trwałość to już chwile go mam - 1,5 miesiąca (?) i cały czas go czuje, niestety temperatura jest jaka jest więc o intensywnośc ciężko, ale ja jestem bardzo zadowolony ;)

Opublikowano

panowie jest może jakaś lista która przybliża zapachy CS? niektóre z nazw nie naprowadzają mnie jak to może pachnieć, można sie tylko domyślać

Opublikowano

Jak zależy Ci na DŁUGIM trwaniu zapachu to daj sobie siana z tym Kemko i zamów coś z palety California Scents tylko nie w wersji Car Scent a Spillproof.

Pzdr.

Opublikowano

Manolito77, a jak rozróżnić jeden od drugiego ? Przeglądać sklepy partnerów i widzę kilka "modeli" zapachów ale który jest który ?? ;)

Edit:

Już znalazłem :D:D

Opublikowano
Manolito77 dla mnie CS lipa mam obecnie go w aucie i nic nie czuć TROPICANA

Obecnie temperatura jest taka, że większość zapachów będzie słabo czuć.

Opublikowano
Witam

Mam pytank czy ktoś używał odświeżaczy firmy KEMKO i mógł się podzielić opinią?

kemko ma zajebiste zapachy, tzn czas trwania to około 4-5dni (nierozcienczony) mialem zielona herbate i kawe polecam kawe (dla mnie nie była mdła) ;)

Opublikowano

Panowie pytanie ;) - "jak mocno" spryskać filtr kabinowy żeby zapach był optymalny (stripper scent)? Ostatnio dałem 2 strzały z małego atomizera, ale niecały dzień chyba trzymało :/ i jeszcze jedno - filtr od strony zewnętrznej czy wewnętrznej ? ;)