Frank Ocean Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Gdy po 2 miesiącach znudził mi się zapach to oddałem go komuś w rodzinie (uprzednio namoczywszy kostki aromatyzujące na nowo) i wiem, że służył prawie drugie tyle. Dotyczy obu.
Devdill Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Frank Ocean, super. Dzięki za odpowiedź, w takim razie jutro pewnie wybiorę się po to i owo do chłopaków z DS
kamilgt Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 mnie kusi bel air bluberry i chyba go wrzucę do samochodu przy okazji sobotniego ogarniania środka
Frank Ocean Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Devdill nie ma za co Oba zapachy pachną soczyście, przypominają lato - myślę, że to fajne rozwiązanie na zimę.
Thomas207 Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 kamilgt, M&K Bakewell tart Ci nie leżał, ze sprzedales?
kamilgt Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Thomas207, bardziej mi się podoba battenberg cake, chcę w przyszłosci sprobowac tez innych zapachow M&K a przy tych cenach nie mogę miec wszystkich
kupszczelisty Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Kupilem Chemical Guys New Car Smell i zamiast zapachu nowego auta pachnie mi to bardziej zapachem skory, czy tak ma byc? Mam wersje od dystrybutora z USA.
DS_Tomek Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Kupilem Chemical Guys New Car Smell i zamiast zapachu nowego auta pachnie mi to bardziej zapachem skory, czy tak ma byc? Mam wersje od dystrybutora z USA. Tak, zdecydowanie tak pachnie CG New Car Smell. W porównaniu na zapachu skóry ma dodaną nutkę "plastikową", przez co jest mniej mdły, ale faktycznie główna nuta to skórzana tapicerka.
Devdill Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Zdecydowałem się kupić w końcu oba zapachy, Borówki i owoców leśnych. Muszę przyznać Frank Ocean, że miałeś rację. Narazie otworzyłem zapach owoców leśnych i jak dla mnie bomba
zmarcinz Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Bardzo fajnym zapachem jest Santa Barbara Berry. Wg mnie znacznie przyjemniejszy od Pinacolada, który mam obecnie
LZ Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2012 Ostatnio skusiłem się na gumę balonową Areon Ken: http://www.pielegnowacauto.pl/areon-ken ... uszce.html Bardzo fajny zapach. Nie wiem jak z trwałością ale w tej cenie to godny uwagi zawodnik
rustin Opublikowano 17 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 dodac wysylke to wyjdzie wiecej jak cs z carok a tez jest taki zapach
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 17 Listopada 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2012 Zapach nie jest taki sam
leszcz Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja od lat używam : Bardzo dobra jakość i super długo pachnie znacznie dłużej niż te 45 dni jak na opakowaniu. Niestety w PL ciężko dostać a jak jest to cena jest kosmiczna w USA są po 1,5-3 $ polecam wszystkim
rustin Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie masz do sprzedania ? Czy CS zmienił szatę graficzną? http://carok.pl/towar.704.california.sc ... uszka.html nie wygląda już tak jak ten ? bo mi inny pszyszedł
damian Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 To pokaż na zdjęciu jaki. Może dostałeś Spillproof.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 19 Listopada 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Nowa szata wygląda np tak :
PITERd Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie masz do sprzedania ? Czy CS zmienił szatę graficzną? http://carok.pl/towar.704.california.sc ... uszka.html nie wygląda już tak jak ten ? bo mi inny pszyszedł Dokładnie, tak jak napisał CAR CRAZY teraz są już nowe puszki, nowoczesne! :-)
pepe Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 jakie byście polecili zapachy "new car"? które są najbardziej zbliżone do tego miłego smrodku nowego fabrycznego plastiku? dużo jest w różnych sklepach tylko czy któryś coś daje?
LZ Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 dużo jest w różnych sklepach tylko czy któryś coś daje? Tak daje... zapach Ciężko jest odpowiedzieć na Twoje pytanie bo nie każdy fabrycznie nowy samochód pachnie tak samo. Podobnie jest z zapachami typu "new car". Najlepiej będzie jak zaryzykujesz i sama sprawdzisz. Ja mam California Scents - Newport New Car i jestem zadowolony ale nie jestem w stanie zagwarantować, że Tobie również się spodoba
damian Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Otworzyłem California Spillproof Balboa Bubblegum i jest
Carire Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 damianTDCi, właśnie mnie on zastanawia daje rade, nie jest za bardzo "cukierkowy"?
kamilgt Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Jeśli ktoś lubi zapach wiśni, a zwykły CS jest dla niego zbyt intensywny to polecam spróbować California Scents - Coronado Cherry CUBE
Carire Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 kamilgt, a pojemnik wielkosciowo jak się na do starej wersji SC?
Rekomendowane odpowiedzi