Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy po 2 miesiącach znudził mi się zapach to oddałem go komuś w rodzinie (uprzednio namoczywszy kostki aromatyzujące na nowo) i wiem, że służył prawie drugie tyle. Dotyczy obu.

Opublikowano

Kupilem Chemical Guys New Car Smell i zamiast zapachu nowego auta pachnie mi to bardziej zapachem skory, czy tak ma byc? Mam wersje od dystrybutora z USA.

Opublikowano
Kupilem Chemical Guys New Car Smell i zamiast zapachu nowego auta pachnie mi to bardziej zapachem skory, czy tak ma byc? Mam wersje od dystrybutora z USA.

Tak, zdecydowanie tak pachnie CG New Car Smell. W porównaniu na zapachu skóry ma dodaną nutkę "plastikową", przez co jest mniej mdły, ale faktycznie główna nuta to skórzana tapicerka.

Opublikowano

Zdecydowałem się kupić w końcu oba zapachy, Borówki i owoców leśnych. Muszę przyznać Frank Ocean, że miałeś rację. Narazie otworzyłem zapach owoców leśnych i jak dla mnie bomba :D

Opublikowano

Ja od lat używam :

f163535a4960d431m.jpgdd36b0901a969932m.jpg

Bardzo dobra jakość i super długo pachnie znacznie dłużej niż te 45 dni jak na opakowaniu.

Niestety w PL ciężko dostać a jak jest to cena jest kosmiczna :( w USA są po 1,5-3 $

polecam wszystkim

Opublikowano

jakie byście polecili zapachy "new car"? które są najbardziej zbliżone do tego miłego smrodku nowego fabrycznego plastiku? dużo jest w różnych sklepach tylko czy któryś coś daje?

Opublikowano
dużo jest w różnych sklepach tylko czy któryś coś daje?

Tak daje... zapach ;)

Ciężko jest odpowiedzieć na Twoje pytanie bo nie każdy fabrycznie nowy samochód pachnie tak samo. Podobnie jest z zapachami typu "new car". Najlepiej będzie jak zaryzykujesz i sama sprawdzisz. Ja mam California Scents - Newport New Car i jestem zadowolony ale nie jestem w stanie zagwarantować, że Tobie również się spodoba ;)