rustin Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak z trwałością CALIFORNIA SCENTS BUBBLEGUM ? Czy on pachnie jak CG Prodetailer ?
franekfr Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak z trwałością CALIFORNIA SCENTS BUBBLEGUM ?Czy on pachnie jak CG Prodetailer ? u mnie wytrzymała jakoś 1,5 miesiąca. ale zapach na duzy +
Piotrek Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 rustin, kup sobie różowe orbity dla dzieci, pachnie identyczne
damian Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 Tez to wlasnie widzialem ostatnio w Tesco, dajcie znać co to warte bo jak za piątaka to może wyjdzie fajna alternatywa Nie warto
rustin Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Krótkie pytanie czy na zimę tak jak teraz jest sens kupować zapachy CS z drewienkami czy słabo będzie pachnieć lub wcale i lepiej w żelu?
kojak Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Póki co mi tam wisieńka pachnie od 1 września i do dziś jest wyczuwalna.
Devdill Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 rustin, tak jak już nie raz było wspominane, zależy raczej od zapachu . Miałem Pineapple prawie cały zeszły miesiąc (czyli gdy temperatura trochę spadła) i wsio było ok. Później kupiłem Vanilla coś tam i niestety po jakiś 5 dniach dość mocno "wywietrzał", chociaż nie powiem zapach ma niewąski . Tak więc wleciał do domu . Teraz jeżdżę z wiśnią od kilku dni i intensywność jak to u wiśni nadal mocno wyczuwalna, chociaż wieczko "skręcone" jest do końca. A na grudzień... A na grudzień kupiłem puszkę Cinnamon apple żeby przekonać się jak będzie przedstawiał się zapach w minusowych temperaturach, także recenzja dopiero w przyszłym miesiącu uff, to by było na tyle
Thomas207 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2012 Na zime lepiej drewienka od CS. Co do TopDrive z Tesco - nie warto, pachnie slabo.
jaca196 Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Witam kupilem ostatnio So2Pure Odor Eliminator ale jeszcze nie uzywalem gdyz musze wyczyscic wnetrze i dopiero wtedy.uzywal ktos moze?jak dziala i jak najlepiej to zastosowac? i jeszcze kupilem Chemical GUYS Air Freshener New Car Scent i na stronie sklepu pisze tylko ze to koncentrat i trzeba rozcienczyc.moze ktos napisac w jakiej proporcji? z gory dziekuje pozdrawiam
kinek01 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Testował ktoś te nowe zapachy od CS ? - zapachy perfum można któryś co strippera porównać ?
escimo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 kinek01, jeśli chodzi Ci o serie similar to boss, ck itp. to odpuść sobie Bo śmierdzą mówiąc w skrócie
damian Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Ile razy już o tym było...
Thomas207 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Ktos cos o trwalosci zapachow Mitchel&King? Jak w porownaniu do Stripper Scenta?
ShiningCar Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Thomas207, na 120 stronie wątku jest opinia nt. trwałości
jedrek1980 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 koledzy nie chcę zakładac nowego tematu a nic nie znalazłem.Mam mały problem rozlało mi się w bagażniku trochę benzyny wietrzyłem auto i bagażnik i nie mogę go się pozbyć.Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób?Dodam że był prany też dywanik
faraon3021 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 jedrek1980, Mam swoj ozonator wiec wszystko co nie pachnie - traktuje ozonem Polecam
rustin Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 W biedronce są fajne zapachy 2 'choinki' za 3 zł
damian Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 rustin, ja ma Black i mi się nie podoba, bardziej do zakładu pogrzebowego niż auta. A Ty jaki kupiłeś?
cptolgierd Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Kupiłem CS Cinnamon Apple i po otwarciu, na drugi dzień (z zakręconą pokrywką) bardziej czuć jakbym wszedł do apteki niż do pokoju, w którym pachnie 'świątecznym nastrojem' Może za kilka dni zapach trochę osłabnie i będzie mu bliżej do cynamonu
rustin Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Waniliowy ładnie pachnie i ten czerwony. A czarny to rzeczywiście jakieś niby perfumy
damian Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 rustin, a różowy to o zapachu słodkich czy cytrusowych owoców?
Devdill Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? http://detailershop.pl/pl/p/California- ... -Cream/808 http://detailershop.pl/pl/p/California- ... -Berry/810 http://detailershop.pl/pl/p/California- ... eberry/809 Czy ktoś testował wyżej wymienione zapach w aucie? Jak przedstawia się ich trwałość? Jednak CS, CS'owi nie równy stąd moje pytanie . O zapach już niekoniecznie pytam, ponieważ każdy inaczej odbiera takie bodźce... Noo chyba, że któryś jest naprawdę odpychający, to proszę o napisanie
Frank Ocean Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Miałem dwa z wyżej wymienionych (poza truskawką). Oba pachną słodko ale nie mdło, intensywnie, można się ześlinić po wejściu do auta.
Devdill Opublikowano 15 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2012 Frank Ocean, a możesz coś powiedzieć o trwałości? Bo niestety nie wszystkie zapachy są trwałe spod szyldu CS, bynajmniej ja tak miałem. W przypadku Melona(zielona puszeczka) którego praktycznie w ogóle nie było czuć w samochodzie po kilku godzinach i Vanilli, która po 5 dniach również moocno osłabła. A nie powiem, mam chrapkę na te trzy nowości tylko nie chciałbym wydawać pieniędzy na coś co będzie podobne wspomnianym zapachom.
Rekomendowane odpowiedzi