Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak z trwałością CALIFORNIA SCENTS BUBBLEGUM ?

Czy on pachnie jak CG Prodetailer ?

u mnie wytrzymała jakoś 1,5 miesiąca.;) ale zapach na duzy + :)

Opublikowano
Tez to wlasnie widzialem ostatnio w Tesco, dajcie znać co to warte bo jak za piątaka to może wyjdzie fajna alternatywa ;)

Nie warto :P

Opublikowano

rustin, tak jak już nie raz było wspominane, zależy raczej od zapachu :P. Miałem Pineapple prawie cały zeszły miesiąc (czyli gdy temperatura trochę spadła) i wsio było ok. Później kupiłem Vanilla coś tam i niestety po jakiś 5 dniach dość mocno "wywietrzał", chociaż nie powiem zapach ma niewąski :D. Tak więc wleciał do domu :P. Teraz jeżdżę z wiśnią od kilku dni i intensywność jak to u wiśni nadal mocno wyczuwalna, chociaż wieczko "skręcone" jest do końca. A na grudzień... A na grudzień kupiłem puszkę Cinnamon apple żeby przekonać się jak będzie przedstawiał się zapach w minusowych temperaturach, także recenzja dopiero w przyszłym miesiącu :D

uff, to by było na tyle :kox:

Opublikowano

Witam

kupilem ostatnio So2Pure Odor Eliminator ale jeszcze nie uzywalem gdyz musze wyczyscic wnetrze i dopiero wtedy.uzywal ktos moze?jak dziala i jak najlepiej to zastosowac?

i jeszcze kupilem Chemical GUYS Air Freshener New Car Scent i na stronie sklepu pisze tylko ze to koncentrat i trzeba rozcienczyc.moze ktos napisac w jakiej proporcji?

z gory dziekuje

pozdrawiam

Opublikowano

koledzy nie chcę zakładac nowego tematu a nic nie znalazłem.Mam mały problem rozlało mi się w bagażniku trochę benzyny wietrzyłem auto i bagażnik i nie mogę go się pozbyć.Ma ktoś jakiś sprawdzony sposób?Dodam że był prany też dywanik

Opublikowano

Kupiłem CS Cinnamon Apple i po otwarciu, na drugi dzień (z zakręconą pokrywką) bardziej czuć jakbym wszedł do apteki niż do pokoju, w którym pachnie 'świątecznym nastrojem'

Może za kilka dni zapach trochę osłabnie i będzie mu bliżej do cynamonu :P

Opublikowano

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?

http://detailershop.pl/pl/p/California- ... -Cream/808

http://detailershop.pl/pl/p/California- ... -Berry/810

http://detailershop.pl/pl/p/California- ... eberry/809

Czy ktoś testował wyżej wymienione zapach w aucie? Jak przedstawia się ich trwałość? Jednak CS, CS'owi nie równy stąd moje pytanie :P.

O zapach już niekoniecznie pytam, ponieważ każdy inaczej odbiera takie bodźce... Noo chyba, że któryś jest naprawdę odpychający, to proszę o napisanie :D

Opublikowano

Frank Ocean, a możesz coś powiedzieć o trwałości? Bo niestety nie wszystkie zapachy są trwałe spod szyldu CS, bynajmniej ja tak miałem. W przypadku Melona(zielona puszeczka) którego praktycznie w ogóle nie było czuć w samochodzie po kilku godzinach i Vanilli, która po 5 dniach również moocno osłabła. A nie powiem, mam chrapkę na te trzy nowości :D tylko nie chciałbym wydawać pieniędzy na coś co będzie podobne wspomnianym zapachom.