Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

snap właśnie to nie do końca logiczne. Przelatujące powietrze "zabiera" zapach. Przez filtr przelatuje sporo.

kamilgt ja spryskałem stronę czystą

Opublikowano

Tworek, ma rację sam psikam, bądź do niedawna kładłem wunderbaumy na filt i jest gites, próbowałem strippera w dywany przy wylocie powietrza, ale to nie to samo. Można jeszcze bezpośrednio w kratke nawiewową, ale trzeba uważać, żeby nie pomazać ;)

Opublikowano

Griffe, środki (kosmetyki :P) do toalet kempingowych :D.

Wypróbowałem już z 8 puszek CS i wg mnie to tylko guma balonowa i wisienka pachnie ok, i są to mega trwałe zapachy :). Inne nie są tak trwałe... albo ja ich po prostu nie czuję, lub mój nos się do nich szybko przyzwyczaja. Ostatnio jednak doszedłem do wniosku, że w samochodzie najlepiej pachnie po prostu czyste wnętrze (lub jakaś babeczka :D). Na krótkich trasach to aż tak nie przeszkadza, ale spędzając na co dzień ok. 6 h w trasie z mocnym zapachem głowa tak boli, że...

Opublikowano

Evo, dla tego zapachu 3 tygodnie to max, miałem dwie puszki i obie skończyły w szafie dokładnie po 3 tygodniach, co nie zmienia faktu, że bardzo przyjemnie pachną.

• Dystrybutor
Opublikowano
CS Napa Grape jest dośc podobny ;)

Napa Grape to chyba jedyny zapach od CS, który akceptuję w aucie :-]

Oczywiście nie pamiętam kiedy go wrzuciłam (na pewno więcej niż 3 tyg) :o jeszcze puszka leży w aucie ale słabo ją czuć... ale ja lubię zmieniać zapachy więc trwałość nie jest dla mnie kluczową sprawą ;)

Opublikowano

Ktoś używał CS CINNAMON APPLE?

Pamiętam że podobny zapach miał nieśmiertelny Wunder Baum i był całkiem ok jak na zimę:)

Opublikowano

Nie wiem czy nowość ale wczoraj widziałem Wunder-Baum zapachy, mała buteleczka z drewnianym korkiem. Wiadomo o co chodzi :) Były cztery zapachy ale bez czarnego :thumbdown:

Opublikowano
Ktoś używał CS CINNAMON APPLE?

Pamiętam że podobny zapach miał nieśmiertelny Wunder Baum i był całkiem ok jak na zimę:)

miałem rok temu w zimie właśnie,

zapach ładny - ale po przytknięciu nosa do pudełka...inaczej na prawdę nie wyczuwalny w aucie w zimowych warunkach...

Opublikowano

Barman, mnie nie przypadła do gustu, zaraz po otwarciu po prostu śmierdziała... I to opinia kilku osób. Po kilkunastu dniach było już w miarę ok. Ogólnie nie polecam.

Opublikowano

dorzucę coś na temat choinek/ palm od CS

palemka Coronado cherry jest intensywna i zapach był mocno wyczuwalny przez 10 dni. Później zapach stał się delikatny ale wciąż wyczuwalny po wsiadaniu do auta.

Po 14 dniach palemka poszła w odstawkę

Opublikowano

pajero195, zależy jeszcze jak przechowywałeś palemkę, tzn. Od razu wyciągnąłeś ją całkiem z folii czy po kawałku w jakimś odstępie czasu? Miałem podobną sytuację, tylko ja wyciągnąłem ją całkiem a z tego co wiem nie jest to wskazane. Dlatego też, CS'owe Palmy poszły u mnie w odstawkę, bo nie bardzo lubię kiedy "dynda" obok choinka/palma i inne cudawianki w połowie owinięte folią, wygląda to nieestetycznie według mnie. Palma poleciała do bagażnika i jak na sedanowy "kufer" przystało zapach unosił się dość długo :P

Opublikowano

folie trzymałem przez może 2 dni(bo mnie denerwowała i dyndała) a później ją ściągnąłem całkowicie i jak dla mnie palemka cherry pachnie dłużej i intensywniej niż większość wunder baumów