kamilgt Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 od której strony psikacie? od brudnej czy czystej ?
Tomek WRO Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 snap właśnie to nie do końca logiczne. Przelatujące powietrze "zabiera" zapach. Przez filtr przelatuje sporo. kamilgt ja spryskałem stronę czystą
Tworek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Strona zew, czyli brudna
Sprinter Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Tworek, ma rację sam psikam, bądź do niedawna kładłem wunderbaumy na filt i jest gites, próbowałem strippera w dywany przy wylocie powietrza, ale to nie to samo. Można jeszcze bezpośrednio w kratke nawiewową, ale trzeba uważać, żeby nie pomazać
Griffe Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Koledzy pytanie do Was, jaki zapach bedzie podobny do Meguiarsa GLASS CLEANER?
tukolarz Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Griffe, środki (kosmetyki ) do toalet kempingowych . Wypróbowałem już z 8 puszek CS i wg mnie to tylko guma balonowa i wisienka pachnie ok, i są to mega trwałe zapachy . Inne nie są tak trwałe... albo ja ich po prostu nie czuję, lub mój nos się do nich szybko przyzwyczaja. Ostatnio jednak doszedłem do wniosku, że w samochodzie najlepiej pachnie po prostu czyste wnętrze (lub jakaś babeczka ). Na krótkich trasach to aż tak nie przeszkadza, ale spędzając na co dzień ok. 6 h w trasie z mocnym zapachem głowa tak boli, że...
Administrator Evo Opublikowano 30 Października 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 CS Napa Grape jest dośc podobny
Tworek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Evo, dla tego zapachu 3 tygodnie to max, miałem dwie puszki i obie skończyły w szafie dokładnie po 3 tygodniach, co nie zmienia faktu, że bardzo przyjemnie pachną.
Griffe Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Dzieki Evo poszukamy, jak dac pomogl?
ShiningCar Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Jak dla mnie Napa Grape ma coś wspólnego z Black Hole
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 31 Października 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 CS Napa Grape jest dośc podobny Napa Grape to chyba jedyny zapach od CS, który akceptuję w aucie Oczywiście nie pamiętam kiedy go wrzuciłam (na pewno więcej niż 3 tyg) jeszcze puszka leży w aucie ale słabo ją czuć... ale ja lubię zmieniać zapachy więc trwałość nie jest dla mnie kluczową sprawą
kamilgt Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 ale ja lubię zmieniać zapachy więc trwałość nie jest dla mnie kluczową sprawą mam tak samo, max 3 tyg i wpada coś innego
foxy82 Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Ktoś używał CS CINNAMON APPLE? Pamiętam że podobny zapach miał nieśmiertelny Wunder Baum i był całkiem ok jak na zimę
Tomek WRO Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Nie wiem czy nowość ale wczoraj widziałem Wunder-Baum zapachy, mała buteleczka z drewnianym korkiem. Wiadomo o co chodzi Były cztery zapachy ale bez czarnego
nivea Opublikowano 1 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2012 Ktoś używał CS CINNAMON APPLE?Pamiętam że podobny zapach miał nieśmiertelny Wunder Baum i był całkiem ok jak na zimę miałem rok temu w zimie właśnie, zapach ładny - ale po przytknięciu nosa do pudełka...inaczej na prawdę nie wyczuwalny w aucie w zimowych warunkach...
Barman Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 california scents shasta strawberry , wąchał ktoś?? pachnie jak truskawka??
mick Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Barman, mnie nie przypadła do gustu, zaraz po otwarciu po prostu śmierdziała... I to opinia kilku osób. Po kilkunastu dniach było już w miarę ok. Ogólnie nie polecam.
staszekR100 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Pachnie truskawką ale raczej mrożoną..
Barman Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Ok dzięki za opinie. w takim razie wezmę coś innego
Thomas207 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Otworzylem dzisiaj puszke New Car od Topdrive - 4,99 zl w Tesco. Zobaczymy jutro czy to cos warte, bo na razie zdarzylem wstepnie powachac tylko.
damian Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Thomas207, też kupiłem, na razie coś tam pachnie.
Kr3t Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Tez to wlasnie widzialem ostatnio w Tesco, dajcie znać co to warte bo jak za piątaka to może wyjdzie fajna alternatywa
pajero195 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 dorzucę coś na temat choinek/ palm od CS palemka Coronado cherry jest intensywna i zapach był mocno wyczuwalny przez 10 dni. Później zapach stał się delikatny ale wciąż wyczuwalny po wsiadaniu do auta. Po 14 dniach palemka poszła w odstawkę
Devdill Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 pajero195, zależy jeszcze jak przechowywałeś palemkę, tzn. Od razu wyciągnąłeś ją całkiem z folii czy po kawałku w jakimś odstępie czasu? Miałem podobną sytuację, tylko ja wyciągnąłem ją całkiem a z tego co wiem nie jest to wskazane. Dlatego też, CS'owe Palmy poszły u mnie w odstawkę, bo nie bardzo lubię kiedy "dynda" obok choinka/palma i inne cudawianki w połowie owinięte folią, wygląda to nieestetycznie według mnie. Palma poleciała do bagażnika i jak na sedanowy "kufer" przystało zapach unosił się dość długo
pajero195 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 folie trzymałem przez może 2 dni(bo mnie denerwowała i dyndała) a później ją ściągnąłem całkowicie i jak dla mnie palemka cherry pachnie dłużej i intensywniej niż większość wunder baumów
Rekomendowane odpowiedzi