jester Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 ja mam tradycyjne drzewko o zapachu everfresh. obecny się skończy to zawieszę kolejną z 3, które czekają w bagażniku
marasec Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Znajdę gdzieś zapach toffi/karmel ?
rustin Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 a zielonej herbaty? I jaki polecacie zapach z carok.pl równie trwały jak cs wiśniowy bo jest on niedostępny
Artur05 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2012 Ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? Gdzie to kupić? Od roku wisi w garażu a ja nie mogę nigdzie tego znaleźć. Znalazłem kiedyś w jakimś aucie. A pachnie wspaniale
yunivers Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 a co sądzicie o zapachach Dr. Marcusa??? a w szczególności interesuje mnie ten: http://www.dr-marcus.pl/zapach/bubble_gum
Devdill Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Co prawda wspomnianego przez Ciebie zapachu nie testowałem, natomiast miałem ten: http://www.dr-marcus.pl/produkty/odswie ... us/harmony Ładny zapach, nie jest natarczywy i wytrzymałość produktu nie jest najgorsza. Producent deklaruje 45dni, jednak u mnie wytrzymał 30, tak czy inaczej według mnie to dobry wyniki.
yunivers Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 no ja też zdecydowanie wole Marcusa,ponieważ cena jest przystępna bo przy Ambi Pur Car za 20zł zapach wytrzymuje max 30 dni a na opakowaniu producent deklaruje 60dni hahahaha a tu mam za 10zł 30 pewnych dni wiec za 20zł mam 60 dni
Devdill Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Dokładnie. Co do Ambi pur to kiedyś miałem coś takiego: http://allegro.pl/ambi-pur-2-motion-zes ... 41906.html I jakoś nie specjalnie mi podszedł, jeden zapach był jak dla mnie mega fajny, jednak prawie w ogóle nie było go czuć (chyba że przy najmocniejszym nadmuchu lub gdy nocha się do niego przyłożyło ) natomiast drugi był mocno wyczuwalny ale i tak samo mocno odpychający, po prostu nie przypadła mi do gustu nuta zapachowa. Obecnie mam kilka ulubionych zapachów - Dr. Marcus Fresh Melon - Cs Pineapple, Cinnamon Apple (na święta jak znalazł ) i ten "naj" czyli Monterey Vanilla
LZ Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Też kiedyś miałem jakiś zapach Dr. Marcusa, niestety nie pamiętam jaki. Niemniej jednak podobał mi się więc myślę, że można zaryzykować zakup tej buteleczki
kuraś Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2012 Ja kupiłem czarny Dr. Marcusa i wisi w garażu..krótko mówiąc smród..
rustin Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 czy te na lusterka we flakonikach lepiej pachną i się rozpraszają od tych na nawiew?
nivea Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 kupiłem dzisiaj u MrCleaner-a czarnego ludzika od MR. & MRS. FRAGRANCE. byłem ciekaw kompozycji zapachowej i przyznaje, że zakochałem się od pierwszego wąchania ... zobaczymy jak po nocy ale wsadzony w nawiew z ciepłym powietrzem był tak intensywny, że niemal nie do wytrzymania. nie znoszę tych wszystkich dyndadeł w nawiewach albo na lusterkach...ale ten ludzik fajnie się wygina przez co "przykleja" się do kratki tak, że nie kole w oczy
dominiczek9518 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Witam. Szukam zapachu w sumie dość słodkawego ale nie drażniącego na tyle żeby przeszkadzał. Spotkałem się zarówno z tym zapachem w salonowej toyocie, jak również kiedyś w komisowym aucie taki wyczułem i zapytałem z ciekawości skąd ten zapach to dostałem odpowiedź że spryskują czymś i dalej się nie dopytywałem. Lekko przypomina choinki zapachowe ale aż tak nie dusi:P Nie wiem czy na serwisach też takiego nie stosują bo ostatnio oglądałem kolegi auto i miał niedawno serwisowany ale twierdził że zapach ten daje choinka Wundera Relax. Możecie coś doradzić?
kamilgt Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 dominiczek9518, sorry ale Twoje pytanie brzmi mniej więcej tak: "Znacie taką piosenkę? leciała jakoś tak: tytytytyt tyyyyy tututututiii ooooo" Jedyny sposób - kup tę choinkę i się przekonaj czy to ten zapach
dominiczek9518 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 dominiczek9518, sorry ale Twoje pytanie brzmi mniej więcej tak: "Znacie taką piosenkę? leciała jakoś tak: tytytytyt tyyyyy tututututiii ooooo" Jedyny sposób - kup tę choinkę i się przekonaj czy to ten zapach Wiem i przepraszam że tak to tłumaczyłem ale liczyłem że nie tylko ja spotkałem się z takim zapachem. Kupiłem dzisiaj ten zapach i testuje chociaż jeszcze nie daje tego zapachu o jaki mi dokładnie chodzi.
kamilgt Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 hmmm a może powtórna wycieczka do tego salonu toyoty, może jeszcze używają?
dominiczek9518 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Może nie tylko w toyocie taki bym znalazł to taka jakby wanilia czy coś chociaż mogę się nie znać ale wcale nie dusząca. Ehh
kamilgt Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 dzisiaj wąchałem wanilię od PB do psikania, bardzo ładny, delikatny zapach
tfelek Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 Fajny zapach gumy balonowej dostałem u Państwa Nowickich , http://www.pielegnowacauto.pl/kosmetyka ... uszce.html i tez fajny jest zapach porzeczkowy.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Października 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Października 2012 nivea, Czarny ludzik jest najintensywniejszym zapachem świeżo po otwarciu ze wszystkich dostępnych ludzików. Po kilku dniach zrobi się mniej intensywny i będzie w sam raz
Tworek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Nie byłem przekonany do sposobu, jaki został opisany kilka stron wcześniej, chodzi tu o psikanie na filtr kabinowy. Myślę, coś nie tak, już dawno ktoś by wymyślił zapachy do psikania na filtr, spróbowałem. Kilka strzałów z trigera od butelki PET Stripee Scent, bezpośrednio na filtr, ciach do auta i ku mojemu zdziwieniu, zapach był idealny. Delikatny, nie nachalny i wytrzymał bity tydzień. Więc nie ma co psikać wew. auta, tylko od razu udać się w kierunku filtra kabinowego. Na pewno taka ilość wytrzyma dłużej, na filtrze, niż wew auta.
jacek_1 Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Sposób sprawdza się jak ktoś ma łatwy i szybki sposób wymontowania filtra przeciwpyłkowego. Niestety duża cześć aut ma go dobrze pochowanego i nie za bardzo da się co tydzień go wyjąć żeby popsikać. Jest też sposób wkładania na stronę która pobiera powietrze choinki zapachowej i w ten sposób mamy miesiąc lub dwa zapachu i nic nam nie dynda wewnątrz auta
Tomek WRO Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Tworek niedawno też spróbowałem tego sposobu. Psikałem dość sporo, zapach typu Dr Marcus kupiony w selgrosie. Miałem na wykończeniu więc spróbowałem. Normalnie po aplikacji na dywaniki zapach odczuwalny był przez 1-2 dni. Na filtrze kabinowym przez 4-5. Teraz w Praktikerze są zapachy Kemko za 9zeta więc chyba kupię i zobaczę jak wytrzyma to na filtrze. Zastanawiam się dlaczego na filtrze zapach utrzymywał się dłużej niż na dywanikach. Filtr kabinowy jest zamknięty w szczelnym "pudełku", pudełko dywaników to wnętrze auta. Deptane z częstą wymianą powietrza. Za to przez filtr przelatuje sporo powietrza... Nie wiem, ważne, że jest efekt
snap Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 Za to przez filtr przelatuje sporo powietrza... masz odpowiedz
Tworek Opublikowano 30 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2012 W A4 B6, jest to dokładnie 3 minut łącznie demontując, psikając i montując na miejsce. Najważniejsze, że sposób się sprawdza
Rekomendowane odpowiedzi