faraon3021 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2012 Zastanawiałem się czy zwolenników znalazłby zapach... ogórka (nie kiszonego ) Davidoff Cool Water ?
bolz Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Zastanawiałem się czy zwolenników znalazłby zapach... ogórka) Miałem z juesej. Ogórek z melonem. Zapach całkiem całkiem, z pewnością ma swoich zwolenników
ShiningCar Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Aromat, z pewnością większości nie kojarzy się z.. odświeżaczem do samochodu, ale ja często gęsto lubię iść na przekór, więc.. trzeba spróbować
Piotrek Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Używał ktoś Monterey Vanilla z CS, podbny zapach do waniliowego Wunderbauma ? Chyba, że ma ktoś polecić jakiś zapach z CS raczej słodki, bo obecna guma balonowa już prawie nie pachnie.
Devdill Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 piotr13, Ja mam u siebie i jest zupełnie inny niż ten od Wunderbauma, powiedziałbym, że lepszy... Mi przypomina jakoś tak zapachem ciasto z odrobiną (prawdziwej ) wanilii, jest słodki ale nie natarczywy... Nie wiem tylko, czy to przez pogodę jaką teraz mamy ale u mnie na początku był wyczuwalny dość mocno, po tygodniu jakoś intensywność zapachu zmalała w dość znaczącym stopniu tzn. Mam na myśli to, że nie pachnie tak intesywnie jak osławiona już wiśnia. Tak czy inaczej jest to jeden z moich ulubionych zapachów od CS, tuż za ananasowym
darkii Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 ja mam u siebie w Focusie zapach: CALIFORNIA SCENTS - PINEAPPLE 42G i jestem pozytywnie zaskoczony, pachnie bardzo przyjemnie i dość słodko aż nie chce się wysiadać z auta
DS_Tomek Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Używał ktoś Monterey Vanilla z CS, podbny zapach do waniliowego Wunderbauma ? Chyba, że ma ktoś polecić jakiś zapach z CS raczej słodki, bo obecna guma balonowa już prawie nie pachnie. Wanilia z CS faktycznie jest inna niż Wunderbaum. Jeśli lubisz bardzo mocną wanilię polecam Chemical Guys French Vanilla Scent - intensywność 10/10, wydajność 10/10
Siwy Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Panowie pisalem wczesniej ze cos mi smierdzi w aucie, okazalo sie ze to klima, a nie zaden z zapachow. Smierdzi filtr kabinowy i troche czuje ten nie przyjemny zapach z puszki w ktorej siedzi filtr. Wiecie moze czym to domyc? Filtr byl wymieniany na nowy po calym procesie oczyszczania i nabicia ukladu klimatyzacji, widac ze jest juz dosc brudny. Dzis psiknalem zapachem na filtr i czuc go w kabinie ale przebija sie troche jeszcze ten smierdzacy zapach.
Biedrona Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 siwy1117, zrób ozonowanie powinno pomóc
rustin Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 nie zawsze pomaga,czasami tylko chemia. czym się różni http://carok.pl/towar.794.california.sc ... l.gel.html od http://carok.pl/towar.704.california.sc ... uszka.html który lepszy?
kamilgt Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Przeczytaj dokładnie opisy
rustin Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Jeden na zimę drugi na lato
bobek1976 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Właśnie skuszony opiniami kupiłem CS coronado cherry i kurcze nosa nie mogę oderwać. Po wcześniejszych stycznościach z ambipurem (wylał mi się na tunel w poprzednim autku i zostawił nie usuwalny ślad) to normalnie powala. Ten to powala.
rustin Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Kupiłeś żel czy drewienka?
Kr3t Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Dzisiaj wrzuciłem w auto czerwonego ludzika Peper mint - swoją drogą gdzie producent doszukuje się zapachu pieprzowej mięty to ja nie mam pojęcia Ale może to i dobrze, bo ten zapach jest mega!
kamilgt Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Kr3t, jakbyś opisał ten zapach ?
Kr3t Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Bliżej nie określony, kurcze no sam nie wiem, założyłem go przed chwilą, zobaczymy co zrobi ludzik z zapachem przez noc Jak tylko bede w stanie go bliżej określić to dam znać w tym temacie, a tym czasem może ktoś pomoże go określić
bobek1976 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 Kupiłeś żel czy drewienka? jak do mnie to drewienka, na razie zamknięte i daje. Najlepsze, że ja się podniecam zapachem, a syn wsiada do auta i wypala " Co tu tak jedzie"
Maniek8888 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 a ja musze powiedziec ze zawiodl mnie zapach CS Spillproof Santa Barbara Berry.. spodziewalem sie czegos bardziej owocowego a tu pierwsze wrazenie pachnie guma balonowa i zalatuje migdalami a po miesiacu jedzie mi juz praktycznie tylko migdalami ktorych nienawidze... wywalilem go z auta i teraz siedzi aeron guma balonowa zabaczymy jak bedzie
Maniek8888 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 a ja musze powiedziec ze zawiodl mnie zapach CS Spillproof Santa Barbara Berry.. spodziewalem sie czegos bardziej owocowego a tu pierwsze wrazenie pachnie guma balonowa i zalatuje migdalami a po miesiacu jedzie mi juz praktycznie tylko migdalami ktorych nienawidze... wywalilem go z auta i teraz siedzi aeron guma balonowa zabaczymy jak bedzie
franekfr Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 a ja musze powiedziec ze zawiodl mnie zapach CS Spillproof Santa Barbara Berry.. spodziewalem sie czegos bardziej owocowego a tu pierwsze wrazenie pachnie guma balonowa i zalatuje migdalami a po miesiacu jedzie mi juz praktycznie tylko migdalami ktorych nienawidze... wywalilem go z auta i teraz siedzi aeron guma balonowa zabaczymy jak bedzie Mateusz u mnie to samo było po 2 dniach trafił do WC.
Kr3t Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2012 zobaczymy co zrobi ludzik z zapachem przez noc Więc...po całej nocy, rzecz jasna jak to o tej porze roku niezbyt ciepłej wsiadam do auta i czuje ten przyjemny zapach czerwonego ludzika, nie nachalny, po prostu jest i czuje się jak ten zapach Cie otacza Polecam każdemu, aż strach pomyśleć co ten ludzik robi w upalne dni
m911 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2012 http://carok.pl/index.php?action=przegl ... 2&partia=6
Rekomendowane odpowiedzi