Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Szkoda że wunderbaum nie robi puszek zapachowych jak CS - a tylko choineczki...

nooo, szczególnie czarna choineczka ;) , jednak w porównaniu z trwałością CS jest mizernie.

Opublikowano

Dzisiaj psiknąłem troszkę zapachu w filtr kabinowy i muszę przyznać, że jest super. Po włączeniu dmuchawy od razu pachniało :-] . Nie wiem ile czasu ten stan się utrzyma, ale wystarczy troszkę psiknąć i już czuć :mrgreen: .

Opublikowano
Tym sposobem z jednej puszki CSa teoretycznie można uzyskać ok 3 miesiące zapachu :)

To raczej normalne. Mój poprzedni CS leżał w aucie i pachniał przez 3 miesiące. Teraz lekko nasączyłem go wodą i zostawiłem w pokoju - dalej pachnie.

Opublikowano

kamilgt,

a aplikacja wyglada tak jak stripperscent zgadza sie?

można go stosowac na fotele i podsufitke? Jest bezpieczny dla nich?

zdawaj relacje :)

Opublikowano

Bakewell Tart i Batenberg Cake ;) oba mają zapach dobrych cukierni, są nienachalne, bardzo przyjemne dla nosa.

Bakewell tart pachnie jeśli dobrze kojarze to jakimś olejkiem do ciast, Battenberg jest bardziej słodki i mi on właśnie bardziej pasuje ;) Polecan zakupić te które nas interesują, bo ciężko tak opisać :o Jak się nie spodobają to giełda ;)

Co do pytań o podsufitkę i fotele - nie wiem, psikam w dywaniki zawsze :o

Opublikowano

kamilgt,

to zrobie tak jak mówisz i zakupie jakie mi podejda z opisu ;)

ja też zawsze psikam na dywaniki strippera i jest ok ale chciałem na podsufitke ale się boję :mrgreen:

Opublikowano
Battenberg jest bardziej słodki i mi on właśnie bardziej pasuje

Mi zaś bardziej odpowiada Bakewell Tart - gusta, guściki :song:

Zastanawiałem się czy zwolenników znalazłby zapach... ogórka :o (nie kiszonego :mrgreen:)

Nie mniej jednak czekam teraz na coś nowego ;)