LZ Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 kamilgt, przeczytałem ale dopiero teraz zauważyłem, że jest mowa o zapachach autobrite a ja pisałem o... california scents... No to się wszystko wyjaśniło
wkr Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 a ja kupiłem autobrite cherry scent i albo ja oczekuję za dużo, albo za mało psikam, albo to po prostu jest słabe..kilka psików w dywaniki daję i przez chwilę to pachnie, ale jak wsiądę drugi raz do auta nawet po 30 minutach, to po zapachu ani śladu.. w domu też zapach szybko znika, nawet w małym pomieszczeniu(czyt. w kiblu lub łazience) a psikam nierozcieńczony..i mój nos się nie przyzwyczaja, bo inni też nie czują. Potwierdzam, jedynie zapach gumy balonowej utrzymuje się dłużej. O ile na początku jest ok, to np. na drugi dzień zaczyna drażnić. Zmienia zapach i robi się mocno chemiczny i nieprzyjemny.
Rogi Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Ostatnio po paru choinkach pomyślałem, żeby sprawić sobie coś trwalszego i od razu kupiłem dwie puchy legendarnego CS Cherry. Trochę nie spodziewałem się takiej intensywności. Przez weekend zostawiłem go pod kierownicą (max zakręcony) i po wejściu do auta zapach aż przytłaczał szczerze mówiąc. Spróbowałem potem w schowku, ale po paru h na słońcu ciągle pachniał jak głupi. Dziś trochę odkręciłem i wrzuciłem go odkręconego do bagażnika (hatchback), ale i tak po jakimś czasie, gdy wszedłem do auta pachniał wciąż za mocno. Znowu musiałem zakręcić. Zobaczę jak to rano będzie, bo chyba będę go musiał pod koło zapasowe wrzucić, dopóki się nie uspokoi. Nawet mój kibelek przy biurku pachnie wiśnią, bo wyrzuciłem tam pokrywkę od puszki.
escimo Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Rogi, szybko to on się nie uspokoi Mój ma dobre ponad pół roku i od 2 miesięcy trzymam go w szafie z ubraniami, dalej go czuć jak koło niej przechodzę
Biszkopt Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2012 Rogi, włóż do torebki foliowej i "zakręć" torebką - szwagier tak sobie poradził z Areonem Bubble Gum.
ded Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ja zamierzam kupic kilka puszeczek CS i zastanawiam sie ktore wybrac. Bede dzielil sie ze znajomymi, wiec pewnie za jakis czas sie pozamieniamy. Co polecacie oprocz wisienki? Myslalem tez o tych piskanych zapachach, ale jednak forma puszki bardziej mi odpowiada.
kamilgt Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 ded, Winogronowy, golden state, melon mango
Sabat Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 Ja zamierzam kupic kilka puszeczek CS i zastanawiam sie ktore wybrac. Bede dzielil sie ze znajomymi, wiec pewnie za jakis czas sie pozamieniamy. Co polecacie oprocz wisienki? Wystarczy kilka stron tematu przeglądnąć. Golden State Delight polecam Truskawki nie polecam jest dusząca ciut
Biszkopt Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2012 a ja mam Tahoe Powder, mnie się podoba. To taka guma do żucia, ale nie "buble gum", słodki zapach, lekko owocowy, trochę pachnie może gumą "donald"... Nie potrafię opisać słowami zapachu...
Thomas207 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Z CS polecam Concord Cranberry (moj ulubiony chyba) i Santa Barbara Berry. No i oczywiscie wspomniane Cherry i Napa Grape
Carire Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 testował ktoś z Was juz może tą nowośc: http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... white.html?
kamilgt Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Carire, niedokładnie czytasz forum
franekfr Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 testował ktoś z Was juz może tą nowośc: http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... white.html? widac tez niedokładnie czytam bo nie pamietam kiedy o nim ktoś pisał ..
kamilgt Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 testował ktoś z Was juz może tą nowośc: http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... white.html? widac tez niedokładnie czytać bo nie pamietam kiedy o nim ktoś pisał .. ze 3 dni temu był chyba w dziale dystrybutora plus w tematach "nowości" Partnerów i jeszcze nikt go nie testował w momencie pisania postu przez Carire
Biszkopt Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 A ja kupiłem sobie w czwartek bardzo fajny zapach CS - Jolla Lemon. Taki cytrusowy, ale słodki, jakby słodka guma do żucia o smaku cytrusowym. Nie wali zapachem do kibla jak inne "choinki" cytrusowe Trafia bardzo w me gusta I nie jest "nachalny" ten zapach.
Rogi Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Rogi, włóż do torebki foliowej i "zakręć" torebką - szwagier tak sobie poradził z Areonem Bubble Gum. Kombinowałem trochę, ale zapach przebijał się zewsząd. Teraz po tygodniu jest już ok, pewnie trochę się przyzwyczaiłem i intensywność nieco zmalała. Mogę już go spokojnie trzymać w schowku. A tak poza tym to byłem dziś na przeglądzie klimy z ozonowaniem, bo już mi śmierdziała. Po tych zabiegach z wymianą filtra kabinowego znowu w autku jest przyjemnie, także polecam.
grabek246 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 próbowałem juz wielu zapachów: puszki żele choinki itd. ale najlepszy wg mnie jest stripper mozna się zakochac
franekfr Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 jakbyście najlepiej opisali strippera? cały czas CS, moze teraz czas na strippera..
m911 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 tu masz odpowiedź http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ght=#69386
andrzej166 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 stripper to dla mnie drugi najładniejszy (zaraz po wunderbaum black classic, który miażdży jądra - moje oczywiście) z zapachów "niespożywczych", ale IMO jest dość nietrwały i to jest jego spora wada PS jak ktoś mi podpowie zapach trwały zamiennik wunderbaum w atomizerze to ma u mnie duże piwo!
ziomek4007 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 wunderbaum black classic czekam na puszkę po CS i mam zamiar wrzucić tam w kawałkach 2szt w/w zapachu mam nadzieję, że dzięki regulacji zapach utrzyma się trochę dłużej
andrzej166 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 jan słodowy trochę, ale pomysł świetny
Manolito77 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 testował ktoś z Was juz może tą nowośc: http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... white.html? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... +fragrance - temat od dystrybutora. Ja zamówiłem u Mariusza z showcarshine jednego "ludzia" (orange o zapachu ENERGY) i jak dobrze pójdzie to dziś powinienem mieć go do odbioru w Paczkomacie więc jakieś pierwsze wrażenia na pewno spiszę. Z czasem dopiszę także jak trwałość itp. Pzdr.
Swoop Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 apropo strippera, to u mnie spokojnie czuć w samochodzie grubo ponad tydzień od aplikacji - 3-4 psiknięcia
damian Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 czekam na puszkę po CS i mam zamiar wrzucić tam w kawałkach 2szt w/w zapachu mam nadzieję, że dzięki regulacji zapach utrzyma się trochę dłużej Taki sam pomysł miałem już dawno, nawet tu pisałem, ale nie sprawdziło się.
Rekomendowane odpowiedzi