Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gruby_RS, jeśli pachnie lepiej niż rurka waflowa z kawusią, to też muszę spróbować... ;)

ale na tapicerkę nie polecam psikać niczego, bo... po kilkunastu razach zaczyna walić skarpetą. Coś jak z perfumowaniem koszuli. Przepocona, ale popsikana niby "pachnie".

Siurkaj w powietrze, aby poszło mgiełką.

btw. Jeśli ktoś chce, aby w aucie pachniało, a nie było "puszek", choinek itd to polecam patent z dodawaniem bezpiecznych (w odpowiednich dawkach) aromatów podczas ostatnich etapów ekstrakcji.

Opublikowano
Wrażenia

Zapach delikatny, słodki, nienachalny i luksusowy - teraz w mojej kanciapie czuję się jak w najdroższej ciastkarnio-kawiarni :-]:D

Siurkaj w powietrze, aby poszło mgiełką.

dokładnie tak + "podłoga" i nigdy nie było problemów ;)

[ Dodano: 12 Wrzesień 2012, 11:49 ]

bo na SC niestety nie są wyszczególnione

zajrzyj jeszcze raz, nieco uważniej... :acute::P

Opublikowano

gruby_RS, smaka narobiłeś mi na tego M&K. A w garażu 2L jeszcze strippera leży, trzeba będzie częściej aplikować, żeby zużyć :kox:

Opublikowano
A w garażu 2L jeszcze strippera leży, trzeba będzie częściej aplikować, żeby zużyć

ze sprzedażą nie będziesz miał problemu, mój poszedł w 10 min ;)

Opublikowano

Maniek8888, z pewnością nie tak jak z Collinite 476s 8-)

To co dla jednego będzie wyczuwalne drugi uzna za stan wymagający ponownego użycia.

Zapachy są delikatne, intrygujące i co ważne dla mnie nie są mdłe.

Kilka osób jest już w ich posiadaniu także myślę, że z biegiem czasu pojawi się więcej opinii na ich temat :good:

Opublikowano

Czy zapachy od chemical guys mają datę przydatności? zastanawiam się na kupnem galona stripper scent, ale nie wiem, czy zdążę go wykorzystać.

Opublikowano
Zapachy są delikatne, intrygujące i co ważne dla mnie nie są mdłe.

Właśnie o to chciałem spytać;d hmm może się skusze na to zamiast California Scent;d

Opublikowano

dwoz, jak dobrze zakręcony to będzie trzymał się. Mój pół roku stoi nie ruszany i odkręcam raz po raz sprawdzić - nic mu nie jest :D

Opublikowano

Stefan-16, to wyobraź sobie taką akcje... u rodziców rośnie ciemny winogron. Stoję sobie ostatnio pod nim i myślę, gdzie mi się Endurance rozlał, zaczynam szukać plamy i nagle sobie uświadamiam, że stoję pod winogronem a właśnie taki zapach ma mój dressing do opon :D:D

Opublikowano

a ja kupiłem autobrite cherry scent i albo ja oczekuję za dużo, albo za mało psikam, albo to po prostu jest słabe..kilka psików w dywaniki daję i przez chwilę to pachnie, ale jak wsiądę drugi raz do auta nawet po 30 minutach, to po zapachu ani śladu.. w domu też zapach szybko znika, nawet w małym pomieszczeniu(czyt. w kiblu lub łazience) a psikam nierozcieńczony..i mój nos się nie przyzwyczaja, bo inni też nie czują.

Opublikowano

btw. Jeśli ktoś chce, aby w aucie pachniało, a nie było "puszek", choinek itd to polecam patent z dodawaniem bezpiecznych (w odpowiednich dawkach) aromatów podczas ostatnich etapów ekstrakcji.

Mozesz opisać co to jest "bezpieczna dawka"? Płukać samą wodą z zapachem czy woda+zapach+proszek (ja np. uzwyam RM 760 Karchera)?

BTW, moglby ktos opisać jak mniej więcej pachną te zapachy M&K? (tzn po nazwie mozna sie troche domyslic, ale fajnie jakby ktos napisał dwa słowa do każdego) :)

Opublikowano
U mnie to samo, zarówno z Cherry jak i New Car :roll:

Jeżeli nawiązujesz to posta przed Twoim tj. do trwałości to chyba inne zapachy mamy :idea:

Cherry jest bardzo intensywne, mam go zakręconego do końca a zapach mocno przenika całe auto. NewCar aż tak intensywny nie jest (albo ma się takie wrażenie, ze względu na specyfikę tego zapachu) ale tutaj to akurat zaleta moim zdaniem.