gruby_RS Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Jak to sie aplikuje? Postać płynu -> atomizer Gdzie mozna kupic? Shining Car
SJake Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 gruby_RS, jeśli pachnie lepiej niż rurka waflowa z kawusią, to też muszę spróbować... ale na tapicerkę nie polecam psikać niczego, bo... po kilkunastu razach zaczyna walić skarpetą. Coś jak z perfumowaniem koszuli. Przepocona, ale popsikana niby "pachnie". Siurkaj w powietrze, aby poszło mgiełką. btw. Jeśli ktoś chce, aby w aucie pachniało, a nie było "puszek", choinek itd to polecam patent z dodawaniem bezpiecznych (w odpowiednich dawkach) aromatów podczas ostatnich etapów ekstrakcji.
michałoś Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Jakie zapachy są dostępne? bo na SC niestety nie są wyszczególnione.
gruby_RS Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Wrażenia Zapach delikatny, słodki, nienachalny i luksusowy - teraz w mojej kanciapie czuję się jak w najdroższej ciastkarnio-kawiarni Siurkaj w powietrze, aby poszło mgiełką. dokładnie tak + "podłoga" i nigdy nie było problemów [ Dodano: 12 Wrzesień 2012, 11:49 ] bo na SC niestety nie są wyszczególnione zajrzyj jeszcze raz, nieco uważniej...
Administrator Evo Opublikowano 12 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Pakuj do zielonego, powąchamy w piątek
ad4m3k Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 ja osobiście polecam california scents, używam teraz wisienkę (coronado sherry).
michałoś Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 zajrzyj jeszcze raz, nieco uważniej... Mi Scusi
escimo Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 gruby_RS, smaka narobiłeś mi na tego M&K. A w garażu 2L jeszcze strippera leży, trzeba będzie częściej aplikować, żeby zużyć
michałoś Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 A w garażu 2L jeszcze strippera leży, trzeba będzie częściej aplikować, żeby zużyć ze sprzedażą nie będziesz miał problemu, mój poszedł w 10 min
ShiningCar Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 Zbaczymy jak z trwałością, ale pierwsze niuchnięcia.... Zapachy zdecydowanie są ciekawe.... niebawem będzie ich więcej
Maniek8888 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2012 a jak jest z trwalościa Mitchell&King MIST ??
ShiningCar Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Maniek8888, z pewnością nie tak jak z Collinite 476s To co dla jednego będzie wyczuwalne drugi uzna za stan wymagający ponownego użycia. Zapachy są delikatne, intrygujące i co ważne dla mnie nie są mdłe. Kilka osób jest już w ich posiadaniu także myślę, że z biegiem czasu pojawi się więcej opinii na ich temat
dwoz Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Czy zapachy od chemical guys mają datę przydatności? zastanawiam się na kupnem galona stripper scent, ale nie wiem, czy zdążę go wykorzystać.
Ace Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 Zapachy są delikatne, intrygujące i co ważne dla mnie nie są mdłe. Właśnie o to chciałem spytać;d hmm może się skusze na to zamiast California Scent;d
Shmatan Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2012 dwoz, kup z kimś na pół - na forum chętnych nie brakuje
escimo Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 dwoz, jak dobrze zakręcony to będzie trzymał się. Mój pół roku stoi nie ruszany i odkręcam raz po raz sprawdzić - nic mu nie jest
Stefan-16 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Czy jest jakiś zapaszek do auta który przypomina zapach Megsa Endurance?? Bo jego zapach mnie powala
sebek0720 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2012 Stefan-16, to wyobraź sobie taką akcje... u rodziców rośnie ciemny winogron. Stoję sobie ostatnio pod nim i myślę, gdzie mi się Endurance rozlał, zaczynam szukać plamy i nagle sobie uświadamiam, że stoję pod winogronem a właśnie taki zapach ma mój dressing do opon
offthe Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 a ja kupiłem autobrite cherry scent i albo ja oczekuję za dużo, albo za mało psikam, albo to po prostu jest słabe..kilka psików w dywaniki daję i przez chwilę to pachnie, ale jak wsiądę drugi raz do auta nawet po 30 minutach, to po zapachu ani śladu.. w domu też zapach szybko znika, nawet w małym pomieszczeniu(czyt. w kiblu lub łazience) a psikam nierozcieńczony..i mój nos się nie przyzwyczaja, bo inni też nie czują.
Administrator Evo Opublikowano 15 Września 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 U mnie to samo, zarówno z Cherry jak i New Car
Thomas207 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2012 btw. Jeśli ktoś chce, aby w aucie pachniało, a nie było "puszek", choinek itd to polecam patent z dodawaniem bezpiecznych (w odpowiednich dawkach) aromatów podczas ostatnich etapów ekstrakcji. Mozesz opisać co to jest "bezpieczna dawka"? Płukać samą wodą z zapachem czy woda+zapach+proszek (ja np. uzwyam RM 760 Karchera)? BTW, moglby ktos opisać jak mniej więcej pachną te zapachy M&K? (tzn po nazwie mozna sie troche domyslic, ale fajnie jakby ktos napisał dwa słowa do każdego)
Barman Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 Stefan-16, napa grape z California Scent przypomina endurance z megsa.
LZ Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 U mnie to samo, zarówno z Cherry jak i New Car Jeżeli nawiązujesz to posta przed Twoim tj. do trwałości to chyba inne zapachy mamy Cherry jest bardzo intensywne, mam go zakręconego do końca a zapach mocno przenika całe auto. NewCar aż tak intensywny nie jest (albo ma się takie wrażenie, ze względu na specyfikę tego zapachu) ale tutaj to akurat zaleta moim zdaniem.
kamilgt Opublikowano 16 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2012 lz, przeczytałeś post offthe ??
Rekomendowane odpowiedzi