Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mystek, Przerabiałem u nich jeden zapaszek , który dostałem w gratisie do zamówienia . Zapach nie utrzymywał się dłużej niż jeden dzień. Jeśli dobrzę pamiętam był to zapach Pinacolada

Opublikowano
A korzystaliście z zapachów My Shaldan?

ja miałem Lime od nich i powiem, że długo się utrzymał. Nie pamiętam dokładnie ale na pewno powyżej 2 miesięcy

Opublikowano
A korzystaliście z zapachów My Shaldan?

ja miałem Lime od nich i powiem, że długo się utrzymał. Nie pamiętam dokładnie ale na pewno powyżej 2 miesięcy

Ja mam podobnie. Poprzedni zapach My Shaldan miałem 3 miesiące, teraz od dwóch tygodni nowy i kto wsiądzie do mojego samochodu mówi, że ładnie pachnie.

Opublikowano

I cena też właśnie jest bardzo dobra tego my Shaldana. Psiknąłem sobie przed wyjściem z auta tym Monster Shinem na podsufitkę i fotele. Wsiadłem do auta gdzieś po 2h i... nic nie było czuć :mrgreen: Żenada straszna ten zapach :)

Pytanie powtórzę -> jak się ma My Shaldan do California Scent? Porównywał ktoś? Bo z My Shaldana moi pasażerowie również byli bardzo zadowoleni, aktualnie mam... 3 puszeczki :P jedną miałem w samochodzie - cytrynową, przy komputerze leży mi jabłko, a w łazience mam ziołowy. Ale już potraciły zapachy, trzeba wziąć i przetrzepać je trochę, żeby coś zapachniało. Ale trzymają się ponad miesiąc już właśnie :)

Opublikowano
Zastanawiam się nad kupnem CHEMICAL GUYS LEATHER ale z tego co czytałem zapach nie jest zbyt długotrwały.

Jeśli znasz zapach Gliptone albo odżywki z FC to daj znać jak pachnie w porównanie do wymienionych produktów zapach Chemical Guys Leather gdybyś się na niego zdecydował.

Opublikowano
ytanie powtórzę -> jak się ma My Shaldan do California Scent? Porównywał ktoś?

Co kto lubi, ja np za cytrusami nie przepadam (a takie glownie sa My Shaldan), wiec wrocilem do Californi, wole bardziej slodkie owocowe zapachy. Trwalosc CS tez lepsza (przynajmniej tych Spliproof).

Opublikowano

Czytałem ten temat kilka razy po kawałku ale dalej nie znalazłem odpowiedzi - jakie zapachy do atomizera warto sprawdzić? stripper średnio mi podpasował, pina colada z PB za to już całkiem całkiem ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dałem jeszcze jedną szansę Ambi pur, trafiłem na nowy zapach - pomarańczko :-]

nie ma już tego WC polotu jak wersja eukaliptusowa :-], fajowy pomarańczowy zapach ma ...

zdjęcie zajumane z neta:

Ambi%20Pur%20Crystal%20gel%20fresh&cool.jpg

Opublikowano

Stosował ktoś może:

Auto Finesse aroma cool oraz California Scents xtreme volcanic cherry?

Jak z trwałością tej zawieszki?

Dziekuje :)

Opublikowano

Tak czytam temat i dziwię się tym, którym zapach krótko pachnie. U mnie CS Coronado Cherry pachnie jeszcze, a otwierany był z pół roku temu. Teraz siedzi w moim służbowym aucie, a w prywatnym mam teraz CS balboa bubblegum. Zobaczymy jak długo wytrzyma w aucie. Akurat obydwa zapachy bardzo mi pasują.

Opublikowano

jeffik, potwierdzam, po ponad pół roku w aucie wrzuciłem go do szafy w domu. Cały czas, kiedy obok przechodzę to czuje go :D

Opublikowano

Witam znalazłem taki spin CS , jeśli ktoś może szczególnie polecić dany zapach to prosiłbym o rekomendację, bo chciałbym spróbować tę firmę i zawrót głowy przy spisie:)

moke away (do 60 dni)

palm spring pineaple (do 60 dni)

newport new car (do 60 dni)

napa grape (do 60 dni)

laguna breeze (do 60 dni)

citrus splash (do 30 dni)

gardenia del mar (do 60 dni)

malibu melon (do 60 dni)

arctic ice (do 60 dni)

melon mango (do 60 dni)

orange squezze/blossom (do 30 dni)

monterey vanilla (do 60 dni)

mojave mango (do 60 dni)

pacifica peach (do 60 dni)

hollywood tropicana (do 60 dni)

cinnamon apple (do 60 dni)

shasta strawberry (do 60 dni)

santa barbara berry (do 60 dni)

hawaiian garden (do 60 dni)

golden state delight (do 60 dni)

palisades pina colada (do 60 dni)

balboa bubblegum (do 60 dni)

cinnamon coast (do 60 dni)

la jolla lemon (do 30 dni)

apple valley (do 60 dni)

concord cranberry (do 60 dni)

vista grapefruit (do 30 dni)

desert jasmin (do 60 dni)

fresh linen (do 60 dni)

la lavender (do 60 dni)

avalon apple cider (do 60dni)

Opublikowano

Mankament, balboa bubblegum (do 60 dni) już z 3 puszki kupiłem i mi się ona podoba, raz na próbę wziąłem santa barbara berry (do 60 dni) i dałem ją do taty auta to intensywnie pachniała bardzo długo i teraz leży w mojej szafie ubraniowej w pracy ;) i ciągle pachnie a już długo po 60 dniach. A co też dużo zależy od ciebie co lubisz, jakie zapachy.

Opublikowano

California Scents - Similar to Hugo Boss. Jestem ciekawy jak ten zapach pachnie?Miał ktoś taki??

Opublikowano

Mankament, Witam ziomka z mojego rodzinnego miasta :good:

Zabrakło ci w spisie Coronado Cherry i tego polecam. zapach kandyzowanych wiśni i trzyma się już od długiego czasu. Na pewno ponad 3 miesiące, prawda Jacek, bo nie pamiętam kiedy byłem u Ciebie

Opublikowano
prawda Jacek, bo nie pamiętam kiedy byłem u Ciebie

Ja tez nie pamiętam, ale obstawiam, że hmmm... około 30 marca. ;)

Opublikowano

Swoop, witam witam:) ale widzę,źeś wyemigrował :D

a spis od jednego z użytkowników allegro, jeśli trzeba zaraz znajdę i podrzucę nick

tak to jest z kupowaniem zapachu z neta, nie mam pojęcia co wybrać:P

Opublikowano
Swoop, witam witam:) ale widzę,źeś wyemigrował :D

za tydzień prawdopodobnie będę w oce, więc mogę zabrać wisienkę i Stripper Scenta to powąchasz ;)

oba warte uwagi :)