Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
CS Melon Mango

To kolejny jaki będę testował, ale puki co odpaliłem Napa Grape, i jest rewelacja, bardzo intensywny niczym Balboa Bubblegum, nie nachalny, idealny zaraz po Golden State Delight, zobaczymy jak z trwałością ;)

Opublikowano

witam Panowie,

parę stron wcześniej była rozmowa że są 2 wersje wiśni,

niestety mam dla Was złą wiadomość,

producent californii postanowił zmienić szatę graficzną swoich produktów

tak więc mamy 3 wersje,

P1080327.jpg.fa5ca4ffe0d625b8d3e2ea717ed4336a.jpg

Opublikowano

w środku drewienka są takie same, wydaje mi się że producent zabezpiecza się przed podróbkami, jeśli sprzedający wkrótce będą mieli zapachy w nowej szacie, można podejrzewać że pochodzą z oficjalnych źródeł

Opublikowano

kullnikk co do Twojego pytania to od 2 miesięcy testuję CALIFORNIA SCENTS XTREME VOLCANIC CHERRY. Według mnie intensywność oraz trwałość bardzo porównywalna z CS z drewienkami w środku. Ogólnie polecam.

Opublikowano

djhappy, a może te nowe to podróbka? :-]

Ja tam sie trzymam SPILLPROOF, bo z tymi Car Scents miałem tylko same problemy. 10 reklamacji, a i sam jakoś byłem mniej happy. Spillproofy z żółtymi pokrywkami 100% satysfakcji!

images?q=tbn:ANd9GcTxxYympcOpA0nCob9P0Gk9G0tGb6k2G87ddhQGMkRnR7G3nAT0images?q=tbn:ANd9GcRlOdYEyukEbYl0mlBXp_4WvIEyu1Z0L1kcIjPiBN9la5ysyjxuBQ

Opublikowano

SJake, ja podobne mam odczucia, Spillproof mialem Cranberry i Santa Barbra Berry i byl mega intensywne i pachnialy dlugo, za to Cherry z Car Scent nie wytrzymal nawet miesiaca, a Bubble Gum jakos dziwnie zaczal pachniec.

Dlatego teraz zamowilem sobie u Was Cranberry Spilproof i na probe Napa Grape ;)

Opublikowano

widzę że zdania są podzielone i jako znawcy tematu macie odmienne zdania, jeden twierdzi że cool żele są lepsze od drewienek, a drugi twierdzi że drewienka są lepsze bo można namaczać, a spillproofy oraz car scenty oba zawierają drewienka, wiec kto jak woli jeden twierdzi że wiśnia mega trwała 3 miesiące a drugi że trzyma 3 tygodnie,

Opublikowano

Potwierdzam trwałość spilproof-ów z CD. U mnie zapach new car trzymał ze 4 miechy (4go już dogorywał ale pachniało). Przyznam, że nie próbowałem reanimacji ale ktoś mnie chyba o takiej możliwości nie poinformował :P

Dzisiaj zakupiłem Laguna Breeze, jutro odpakuję :)