Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kuba112004, nie ma żadnych większych różnic.

My obecnie sprzedajemy wyłącznie Spillproof czyli te old school z żółtymi pokrywkami.

Opublikowano

Ktos mial do czynienia z zawieszkami California scient PALMS :?: Intensywnie pachna :?: ciekawe na jak dlugo wystarczaja :o

• Administrator
Opublikowano

A ja mam pytanie z innej beczki - czy ktoś kojarzy jakikolwiek bananowy zapach do auta ? :idea:

Opublikowano

A czy zna ktoś podobny zapach do Mag's Ultimate Quick Detailer?? Już trochę kosmetyków się przewinęło przez moje ręce ale UQD ma chyba najlepszy zapach :-] Fajnie by było mieć coś podobnego w aucie :kox:

• Administrator
Opublikowano

Ciekaw jestem o co kaman, wszystko inne jest a banana nie ma :o a sądząc choćby po wyrobach lateksowych pewnej firmy , uzyskanie tego zapachu jest możliwe :D:P

Opublikowano

Evo dużo zapachów widziałem ale bananowego nie spotkałem.. jak zobaczę to kupie z ciekawości

Opublikowano

Koledzy szukałem zapachu jakiegoś innego i trafiłem na to

http://www.ambicar.pl/o-produkcie.html

Ma to ktoś u siebie? W domu stosuje się zapachy "gnizadkowe" :D a jak to wyglądałoby w aucie...

Do tej firmy nie mam daleko,ale L4 i muszę w domku posiedzieć,a płacić za wysyłkę na terenie miasta to żal :wallbash:

Opublikowano

Jeśli chodzi o "Banana" to o klasyce pomyślałem tylko przez chwilę.

Jest coś innego, bardziej światowego :-]

Nawet taki rarytas jak zapach niemowlaka mają :mrgreen:

Opublikowano

CS Stripper Scent zapach fajny, ale IMO średnio trwały. Najlepiej pachnie pierwasza nuta, pozniej robi sie troche gorzej.

Opublikowano

Ktoś testował może 'napa grape' ?

mam teraz z atomizera winogrono od monstershine i bardzo mi się podoba ale chciałbym coś, co dłużej trzyma. daje radę?