kinek01 Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 sq8shq, Tworek, damianTDCi, mój euro jeździł pod fotelem i w uchylonym podłokietniku ale nic nie czuć czekam jeszcze aż się trochę ociepli bo piszą że żele wtedy zaczynają pachnieć ale i tak nie ominie mnie zakup CS
_Shadow Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 ja eurogel uzywam juz długi czas i lepszych zapachów nie ma, jeszcze dobre sa takie w szklanym opakowaniu co sie wiesza koło lusterka takie z zatyczką korkowa co sie nasącza, tez fajnie pachnie , tylko niestety latem szybko odparowuje ;-/
Forest Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Tego Eurogel gdzie można kupić? Szukam na Google i nie mogę znaleźć nic
MetalMagnes Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Tego Eurogel gdzie można kupić? Szukam na Google i nie mogę znaleźć nic W Tesco! Ja dzisiaj włożyłem do auta.
falon Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 doszedł dzis do mnie m.in stripper scent, zapach powala, dla mnie ideał, najchętniej bym nim psikał swoją panią. Delikatny słodki zapach. Lubie takie zapachy na szyi dziewczyn
bruno Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 damianTDCi, w takim razie każdy ma inny węch, mój Eurogel ma ją pełne 2 miesiące i jeszcze spokojnie styknie na jeden. Może kluczowym elementem u mnie w aucie, jest jego umiejscowienie, czyli zaraz pod kratką nawiewu w uchwycie na puszkę/kubek. Jak dla mnie rewelacja, 4 zapachy na rok za całe 20 zł. Zrobiłem już zapas z innymi zapachami. A Eurogel o jakim zapachu jest dla Ciebie taki rewelacyjny ?
Tworek Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 damianTDCi, w takim razie każdy ma inny węch, mój Eurogel ma ją pełne 2 miesiące i jeszcze spokojnie styknie na jeden. Może kluczowym elementem u mnie w aucie, jest jego umiejscowienie, czyli zaraz pod kratką nawiewu w uchwycie na puszkę/kubek. Jak dla mnie rewelacja, 4 zapachy na rok za całe 20 zł. Zrobiłem już zapas z innymi zapachami. A Eurogel o jakim zapachu jest dla Ciebie taki rewelacyjny ? Wiesz każdy ma inny gust i węch, ale bardzo dobrym zapachem jest Breeze. Zakupiłem już po każdym zapachu z ich serii. Zapas na rok.
krzysiek555 Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 a co sadzicie o tym zapchu California Scents Newport New Car? i jaki pochlaniacz zapachow polecacie?
crystaldetail Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 wyglada to tak: http://www.crystaldetail.pl/california- ... p-302.html rozmiary ma tak dopasowane, ze miesci sie w miejscach na napoje. pokrywka jest regulowana (regulacja inensywnosci). Co do zapachu, to sporo ludzi go bierze i trafia w ich gusta - moj przyjaciel go ma i mnie rowniez sie podoba
Forest Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Ja nie polecam tego New Cara od SC. U mnie pachniał słabo, a jak już coś moje nozdrza wychwytywały to ja bym nie powiedział, że to New Car, tym bardziej, że wiem dobrze jak pachnie New Car ze salonu W ogóle ja chyba kończę z California Scents, zapachy ładne, ale to nie to co bym chciał. Nie chcę już owoców ani gum balonowych w samochodzie. Teraz będę próbował tego EuroGela, dziś kupię w Tesco i przetestuje, może coś mi się spodoba. Ale chciałbym coś bardziej orzeźwiającego, intensywnego, ale nie uderzającego przy wchodzeniu do samochodu
krzysiek555 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 hmm dales do myslenia,ale mysle sprobuje tego new car
lukwawa Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 hmm dales do myslenia,ale mysle sprobuje tego new car Zapachy z serii "new car" pachną tak jakbyś właśnie wszedł do swojego dopiero co kupionego SsangYonga, Aro, Gonowa, Łady albo Taty albo tak jakbyś spacerował po hurtowni elektroniki wietnamczyka w Wólce Kosowskiej, który z oszczędności sika i śpi w jednym kącie a w drugim gotuje Jeżeli masz możliwość załatwienia testera produktu albo powąchania z buteleczki, spróbuj. IMO lepiej wydać pieniądze na "coś innego"
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 10 Marca 2012 Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 A mi CS New Car pasuje lepiej niż Coronado Cherry Inne w moim typie to Ice, LAguna Breeze, Hawaii Garden
krzysiek555 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 hmm dales do myslenia,ale mysle sprobuje tego new car Zapachy z serii "new car" pachną tak jakbyś właśnie wszedł do swojego dopiero co kupionego SsangYonga, Aro, Gonowa, Łady albo Taty albo tak jakbyś spacerował po hurtowni elektroniki wietnamczyka w Wólce Kosowskiej, który z oszczędności sika i śpi w jednym kącie a w drugim gotuje Jeżeli masz możliwość załatwienia testera produktu albo powąchania z buteleczki, spróbuj. IMO lepiej wydać pieniądze na "coś innego" hehe konkretnie napisane a jaki polecasz?
nivea Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 dostałem od żony Dr.MARCUS SENSO DELUXE - Black, ładny słoiczek - zapach przyjemny - trochę jak jakiś after shave od Gillette:) w aucie neutralny - sprawdza się. niestety słabo pachnie na razie.
ml0dy Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Ja dodam od siebie, że próbowałem z puszek: - Areon bubble gum - CS cherry - Aroma Organic Coffee Aroma nie pachnie prawdziwą kawą. Zapach przypomina SHAKE czekoladowy z MC. Nie jest taki zły, ale niestety słabo go czuć. Ciekawym zapachem był CS cherry. Trwały, przypominający gumę HUBBy BUBBy o smaku wiśni. Najbardziej jednak przypadł mi do gustu AREON bubble gum. Zapach bardzo trwały i charakterystyczny. Do tej pory czuję go, chociaż w aucie go nie ma:. Myślę, że wrócę do niego, choć spróbowałbym jeszcze AREON BLACK ICE. Po nazwie ciężko się domyśleć jaki to zapach będzie;)
Domingo Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Brakuje mi w tym wątku opinii nt. zawieszek/pojemników o zapachu skóry. Osobiście stosuję zawieszki AREON leather : http://www.autokosmetyki.pl/areon_mon_z ... p1126.html Jak za taką cenę, to są całkiem niezłe, w przeciwieństwie do "skórzanego" Wunderbauma. Stosował ktoś zawieszki Gliptone - czy są warte swojej ceny ? Co jeszcze możecie polecić dla posiadaczy tapicerki skórzanej ?
bati Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Aroma Organic Coffee Aroma nie pachnie prawdziwą kawą. pachnie jak kawa z mlekiem u mnie był intensywny i długo pachniał długo ponad deklarowane 60dni wrzucony do bagażnika na odwróconych kostkach jeszcze pachniał
crystaldetail Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 krzysiek555 - w sumie rozmowa o zapachach, to jak ze slepym o kolorach kazdy ma swoj gust, a o gustach sie nie rozmawia jeden lubi zapach benzyny na stacji przy tankowaniu, inny zatyka nos
krzysiek555 Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 nom dokladnie jak piszesz uwielbiam zapach benzyny ,ale nie bede w aucie rozlewal hehe
yunivers Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 A co byście polecili,obecnie urzywam Ambi pura'a VOYAGE o zapachu wanilii chociaz nie pachnie jak wanilia i podoba mi się ale jest krótko trwała i chce zmienić na coś z polecanych przez was. Mam na oku te: AROMA ORGANIC BUBBLE GUM AROMA ORGANIC BLACK AROMA ORGANIC COFFEE bo takiego zapachu jak vanilia z Ambi Pur'a tylko bardziej intensywnego chyba nie ma?
bati Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 yunivers poszło PW Kawę i gumę balonową polecam
Rekomendowane odpowiedzi