Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano
Wczoraj otworzyłem Areon Ken porzeczkowy i po powąchaniu z bliska nie przypadł mi do gustu ale zostawiłem puszkę na noc i zapach dużo bardziej przyjemny. ;) Choć dość intensywny .

ten zapach jest bardzo intensywny! ale rzeczywiście przeszkadza najbardziej jak się nos do puszki przystawia :) Pawłowi bardzo przypadł do gustu a ja jednak wolę delikatniejszy zapach gumy balonowej :)

Wiolka

Opublikowano

Dla mnie zapachy od My Shaldan to jakaś porażka. Ogólnie ładnie pachną ale prawie ich nie czuć w samochodzie. Ostatnio kupiłem jabłko i szczerze mówiąc zero zapachu a miałem puszkę przy biegach. Wrzuciłem go do bagażnika i dopiero jak wsadzę nos do środka to coś tam wyczuwam.

Opublikowano
Dla mnie zapachy od My Shaldan to jakaś porażka. Ogólnie ładnie pachną ale prawie ich nie czuć w samochodzie. Ostatnio kupiłem jabłko i szczerze mówiąc zero zapachu a miałem puszkę przy biegach. Wrzuciłem go do bagażnika i dopiero jak wsadzę nos do środka to coś tam wyczuwam.
One w zimie bardzo słabo pachną w aucie. Kup na wiosnę/lato. Czytam różne opinie o intensywności zapachu. Kup w innym miejscu. Jak kupiłem Lime, to przez 2 tygodnie trzymałem w bagażniku, taki był intensywny, potem dopiero do kabiny i bardzo intensywnie pachniał przez 2 miesiące, a teraz dogorywa w domu;-)
Ja otworzylem puszke Squasha od My Shaldan, duzo lzejszy i przejmniejszy niz Lime
Dla mnie podobne i oba bardzo fajne, ale faktycznie Limonka jest intensywniejsza.
Opublikowano

Będę musiał spróbować, bo miałem już dać sobie spokój z My Shaldan tym bardziej że cenowo bardzo podobnie jak zapachy CS

Opublikowano
Gdzie najczęściej psikacie zapaszkami w takiej konsystencji:

Obrazek

na dywaniki lub w nawiewy, których nie używam (w moim przypadku te które teoretycznie są skierowane na głowę, bo używam praktycznie tylko ustawienia nogi i szyby)

Opublikowano

kupiłem Autobrite New Car i się zastanawiam które nowe auta tak pachną... :P bo zupełnie to nie przypomina mi zapachu nowości... w przeciwieństwie do jego odpowiednika od Chemical Guys

produkt Autobrite'a nie posiada też zapachu "plastikowości"; jest bardziej jak jakieś delikatne perfumy...

• Partner forum
Opublikowano

M4ciek, Dokładnie, AB New Car trzeba traktować jak Zapach delikatnych świeżych perfum (nawet w tel jak w perfumach czuć nutę alkoholu) co nie zmienia faktu że jest to przyjemny zapach. ;);)

Opublikowano

Ja dziś zamówiłem kilka zapachów organic od aroma ;) cena ponad 2razy niższa od cs a chyba nie są jakoś gorsze ;) obczaiłem sobie je u znajomego w aucie, wydają się ok

Opublikowano

nie wiem jak z organic ale ja miałem Aroma Car Gel i na kratkę nawiewu Aroma Car Elegance (BLACK) i moim zdaniem za taką cenę ok ale szału nie robią

Opublikowano

Ja miałem Organic Black i mi się podobał. Teraz mam Kemko i chyba już tak pozostanie, bo jest dość trwały i wystarczy na dłuższy czas niż zapachy w puszkach.

Opublikowano
Ja dziś zamówiłem kilka zapachów organic od aroma

u mnie w sklepie gdzie pracuję mamy zapachy z aroma car ;) i ORGANIC mogę śmiało polecić ;) są też fajne zapachy SPRAY ;) za kilka zł :D

Żelowe na kratki też mamy ale one jakieś takie słabe są :o i dziwne zapachy mają :song:

Arek_ jeśli możesz to napisz ile płaciłeś za organic ;) porównam z cenami sklepowymi ;)