Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po przetestowaniu 3 psikaczy na czoło jeśli chodzi o trwałość wysunął się Autosmart Blast Air Freshener - Bubblegum zostawiając w tyle Stripper Scent'a i CHEMICAL GUYS CITRUS FRESHENER.

Opublikowano

Kilka dni temu zakupiłem zapach California Scents- Coronado Cherry i powiem że nie ma rewelacji jeżeli chodzi o zapach. Nic szczególnego czym by się podniecać. Sam w sobie zapach jest na prawdę super aromatyczny, mocny i wydajny. Puszeczka powinna starczyć na długo. Przy okazji zakupu otrzymałem też próbkę Chemical Guys "New Car" i to na prawdę robi mega wrażenie. Jest to pierwszy tego typu zapach który na prawdę powoduje wrażenie że wsiadam do fabrycznie nowego auta. Aromat uzyskany typowo syntetycznie czyli nie jest to żaden wyciąg z kwiatu czy owocu. Czysta chemia. Nie mniej jednak w 100% odzwierciedla zapach salonowego auta. Polecam!

Opublikowano
Aromat uzyskany typowo syntetycznie czyli nie jest to żaden wyciąg z kwiatu czy owocu. Czysta chemia. Nie mniej jednak w 100% odzwierciedla zapach salonowego auta. Polecam!

Zawiera wyciąg z chińskich trampek :D

Z zamkniętymi oczami, ciężko określić czy to buty czy to zapach CG

Opublikowano

Oczywiście, przyznaję.

Ale po miesiącu wychodzi bokiem.

Ja sie teraz narkotyzuje My Shaldan'em Squash.

Nawet intensywnie i przyjemnie pachnie jak na te chłodne dni.

Opublikowano

California Scents zapachy znanych perfum-zakupiłem zapach eternity CK i powiem tak KUPA jakich mało ,zapach nie dość że nie podobny do tej wody to śmierdzi jak połączenie pasty do podłogi i kostki toaletowej takiej za 20gr. :zly: kasa w błoto lepiej sobie odpuścić i skożystać z jakiegoś ich sprawdzonego zapachu nowinki im coś nie wychodzą.

Opublikowano
Ktoś ma może te California Scents podobne do Hugo Bossa? Do którego Hugo są podobne? :D

Panowie który to dokładnie zapach?Testował ktoś?

Opublikowano

Beny, był taki sapach CS o nazwie Similar to CK, Gucci, Hugo Boss itd. ogólnie niewypały i się wycofali wszyscy z tej nowości.

Opublikowano

Te chińskie faktycznie nie pachniały, odrazu do kosza :P Jak oceniacie Kemko po tym okresie co macie? :o Zastanawiam się nad Kemko Bubble Gum.

Opublikowano
Te chińskie faktycznie nie pachniały, odrazu do kosza :P Jak oceniacie Kemko po tym okresie co macie? :o Zastanawiam się nad Kemko Bubble Gum.

Również zakupiłem te zapachy,a dokładnie Bubble Gum i Cool Air. Co do pierwszego po aplikacji (2 strzały w podsufitce, 2 w podłoge) po 8 dniach zapach wyczuwalny, ale już dość słabo. Wcześniej zapach bardzo intensywny, słodki ;)

Co do Cool Air to zapach świeży lekki wytrzymuję znacznie krótszy okres czasu. U mnie ok. 5 dni(po 2 strzały w dywaniki,2 w słupki boczne,2 w tunel środkowy). Pierwsze dwa dni mocno wyczuwalny, poxniej już gorzej. Biorąc pod uwagę, że mamy juz chłód na dworze myśle, że to całkiem dobry wynik ;)

Opublikowano

Obecnie uzytkuje wisienke od CS, ktora Tata_jerzyka byl tak zdegustowany. Jak dla mnie to zapach huby buby i cukierkow kukulek w jednym :) Otwarty na minimum daje calkiem przyjemny i nie natarczywy zapach. Przyznam jednak, ze probka PB pachnie duzo ladniej.

Opublikowano

Moja guma balonowa z Aroma Car mozna powiedzieć że się wypachniła :D

tzn jeszcze jest wyczuwalna ale słabo ;) pachniała 2 miesiące (czyli tyle ile pisze na opakowaniu) poprzedni zapach Kawy z Aroma Car pachniał dłużej ;-) jeszcze go czuję jak otworzę bagażnik (bo go tam wrzuciłem)

Wydaje mi się że wpływ na to wszystko miała temperatura :o

Teraz trzeba grzać w aucie wiec pora zakupić ambi pur na kratki :D:kox:

Opublikowano

Wczoraj otworzyłem Areon Ken porzeczkowy i po powąchaniu z bliska nie przypadł mi do gustu ale zostawiłem puszkę na noc i zapach dużo bardziej przyjemny. ;) Choć dość intensywny .