Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

• Dystrybutor
Opublikowano
a jaki zapach polecacie podobny do czarnej choinki ( chodzi mi o zapach podchodzący bardziej pod perfumy niż jakieś owoce i tego typu rzeczy

U nas znajdziesz Areon Perfume Niestety trudno mi porównać do czarnej choinki ponieważ nie wiem jak pachnie...

Opublikowano

California Scents oprocz owocowych ma tez zapachy CK One, Dior, Gucci i Hugo Boss. Dostepne w tej chwili na Allegro. Mozna przetestowac, jak ktos lubi ;)

A testowal ktos Areon Black Ice? Czym pachnie?

• Dystrybutor
Opublikowano
A testowal ktos Areon Black Ice? Czym pachnie?

hmm o ile dobrze kojarzę i pamiętam ten zapach to mi przypominał colę z dodatkiem whisky :mrgreen: niestety nie mam pod ręką tego zapachu żeby sobie przypomnieć.

Wiolka

Opublikowano

Czy jest coś o podobnym zapachu jak Wunder Baum EVERFRESH (zielona choinka z fakturą drzewa) tylko aby było bardziej wydajne i na dłużej starczało niż choinka?

Opublikowano
podobnym zapachu jak Wunder Baum EVERFRESH

CS Hollywood Tropicana moim zdaniem podchodzi pod to ale jest mało intensywny, Chyba nic lepszego od choinki nie będzie w tym zapachu tym bardziej ,że wg. mnie jest to jeden z najintensywniejszych oraz najwydajniejszych zapachów wunder bauma.

Opublikowano

moze mnie ktos z linczuje ale co tam.. szukam jakiegos ciekawego zapachu jak wielu przegladajacych to forum i nie wiem na co sie zdecydowac. wiem ze kazdy ma inny gust, kazdemu co innego odpowiada, pasuje ale gdyby bylo takie male TOP 10 zapachow dla wielu bylo by to ulatwieniem w podjeciu decyzji. Moja propozycje tak by kazdy wypisal trzy najlepsze, najciekawsze zapachy dostepne w sprzedazy u Naszych partnerow forumowych co nam powinno stworzyc liste najciekawszych, najczesciej kupowanych zapachow..

a wiec czekam na pierwsze propozycje..

Opublikowano

Ktoś ma może te California Scents podobne do Hugo Bossa? Do którego Hugo są podobne? Jeżeli do tego w zielonym kartoniku to biorę wszystko co mają na stanie :D

Opublikowano

m911, mam całkowicie inne spostrzeżenia. :| (CS Spillproof Cranberry) Przelatałem na nim styczeń-luty-marzec - i nie dało się wytrzymać. Po wyjęciu z auta mocno dawał po nozdrzach jeszcze przez kilka kolejnych miesięcy.

Opublikowano

hmm, jezeli tak to odnosze wrazenie ze z wieczkiem inaczej pachnie i bez wieczka tez.

zauwazylem (mialem 2 wersje, z regulacja i bez regulacji CS Cherry) ze bez regulacji intensywniej pachenie niz ten z regulacja (chodz na maxa otwarty)

moze sie myle.....

Opublikowano
hmm, jezeli tak to odnosze wrazenie ze z wieczkiem inaczej pachnie i bez wieczka tez.

Obydwa są z wieczkami. Spillproof z żółtym, car scents z czarnym - ale to jedno i to samo.

Może się konserwa jakoś popsuła, lecz to mało prawdopodobne. Możliwe, że to kwestia serii...

Opublikowano

My Shaldan o zapachu zielonej cytryny właśnie prawie przestał pachnieć. Myślę, że dwa miesiące to bardzo dobry wynik...za niecałe 11 zł;-) Teraz ,,leci" do mnie My Shaldan Squash o zapachu określanym jako świeży.

Opublikowano
My Shaldan o zapachu zielonej cytryny właśnie prawie przestał pachnieć. Myślę, że dwa miesiące to bardzo dobry wynik...za niecałe 11 zł;-) Teraz ,,leci" do mnie My Shaldan Squash o zapachu określanym jako świeży.

My Shaldan można kupić też w Tesco - przynajmniej u mnie