Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem w tesco i te zapachy za 5 o których ktoś pisał są mega paskudne, kupiłem teraz my shaldan jabłkowy za 17,99 i mega intensywny zapach ;)

Opublikowano

Rise and Shine, W marketach to widziałem, mają woreczki zawieszane na lusterko coś w stylu hawajskim, jeszcze nie wąchałem tak pięknej wanili.

Opublikowano

Te patyczki z Tesco kiedyś kupiłem, zapach jakiś melonowy - bardzo fajny. 4 patyczki starczyły na jakiś miesiąc (2 i potem 2)...Potem się skusiłem na majszeldana i zawiedziony jestem...ale może znów spróbuję :o

Opublikowano

może to głupie pytanie, ale jak stosować zapachy od Chemical Guys w sprayu? dałem po 2-3 aplikacje na dywaniki, w aucie wtedy było go czuć, ale po godzinie już nic...

taki "urok" tego, że ulatnia się szybciej niż Brise psik psik w domowym kiblu czy za mało tego użyłem albo nie w tym miejscu nastąpiła aplikacja... ? :dontknow:

Opublikowano

Ktos uzywal odswierzaczy powietrza California Scents Original Spillproof Organic Air Fresheners :?: Co mozecie o nich powiedziec, jak sie je aplikuje :?:

• Partner forum
Opublikowano

siwy1117, California Scents Original Spillproof Organic Air Fresheners to jest to samo co California Scents Car Scents tylko nie mają wieczka z regulacją intensywności.

Opublikowano

Dokladnie, najpierw mialem tego bez dekla z zapachydoauta.pl, teraz kupilem na Allegro z regulacja. W srodku te same drewienka, roznia sie pokrywka i etykieta. Ale pokrywke mozna przelozyc z innego zapachu, bo pasuje ;)

Opublikowano
Te ktore kupilem tez nie mialy.

Bo kupowałeś w złym miejscu.... (ja tez tam kupowałem) i wkurzyłem się jak przyszły bez wieczek. W większości sklepów partnerów forum dostępne sa też Spillproof-y wyposażone w wieczka, jako bezpłatna opcja extra ;)