MM.MM Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 SJake, Może, ale dla mnie za słabo pachnie, zobacze jeszcze Golden.
koza Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Dziś zamówiłem to: http://sklep.beps.pl/6sisinvert-perfumy ... p-194.html Zobaczymy czym to w ogóle pachnie i czy warto, dam znać
Marco Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 koza, o właśnie ,tez jestem ciekaw
arbibar Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2011 Miałem z tej serii ETERNITY FOR MEN de Calvin Klein, Zapach przyjemny ( z serii męskie perfumy), ale do Eternity mało podobne. Po aplikacji na dywaniki zapach utrzymywał się 3-4 dni. Będąc w kabinie po chwili już go nie czułem, ale kolejne wejście i zapach był jednak wyczuwalny. Drugi raz bym go nie kupił. Drogie, a oczekiwałem czegoś bardziej intensywnego.
Liptonosz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Przyszedł mi California Scent New Car. Ale porażka, nie wiem czy odważę się go postawic w kiblu bo tam ta nuta zapachowa pasuje. Totalne rozczarowanie względem choinki new car do której jestem przyzwyczajony. New Car nie polecam, chyba ze ktoś lubi zapachy jakby leśne, jodłowe... fuuj
SJake Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 Liptonosz, właśnie potwierdziłeś moją teorie na temat nie dyskutowania na temat zapachów Znam ludzi co wręcz wciągają tego NEW CARA-a. Mnie osobiście to też jakoś nie powala, ale do kibla to ja polecam BRISE refresh-air - będziesz zadowolony
Liptonosz Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 heh do kibla mam brise albo air wick cotton - czyli zapach bawełny,kozak ! New Car California Scent dostaje odemnie notę 3/10, do kibla się nada, choć jak ładny kibel to tez nie bardzo:P
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Września 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Września 2011 SJake, Dokładnie, dyskusja czy ładny czy nie jest bez sensu (mi new car pasuje anp najsłynniejszy coronado cherry nie za bardzo ) Dyskusja powinna iść w kierunku intensywności zapachu i trwałości itp.... koza, Miałem kiedyś coś w tym stylu chyba inna firma ale także zapachy a'la perfumy, co do zapachu to wiadomo każdy inaczej czuje ale to co mnie zdenerwowało po dłuższym używaniu to miejsce na tapicerce gdzie był rozpylany a przeważnie na wykładzinę pod fotelami nie chciało wyschnąć tylko ciągle wydawało się że jest jakieś mokre , tłuste itp , dopiero mycie pomogło więc zwróć na to uwagę.
ble Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2011 California Scent Orange po ponad 2 tygodniach bardzo lekko wyczuwalny ( przez postronną osobę), trzeba przerzucić drewienka.
MM.MM Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Pasowałoby podzielić zapachy CS na te intensywne i te mniej.
kedar Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 Mam pytanie. Czy CS cherry pachnie podobnie jak AIO cherry glaze? Bardzo mi się ten zapach spodobał i chętnie bym zamienił wunderbauma na CS.
SJake Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 kedar, podobnie, ale nie to samo - przykro mi... P.s Zrób sobie szybki od środka w Volviaczu - popachnie kilka dni...
rustin Opublikowano 11 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2011 na showcarshine cs cherry jest nie dostępny
SJake Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 na showcarshine cs cherry jest nie dostępny Polishangelu za to tak... w wersji choinkowej jak i pasztecikowej... Są tez nowe zpachy Jelly Belly 3D - równiez cherry... fajne fasolki Przypominają gumowe mydełka...
kamilgt Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 Są tez nowe zpachy Jelly Belly 3D - równiez cherry... fajne fasolki Przypominają gumowe mydełka... ale jakie duże skubańce! SJake będziesz je testował u siebie? bo chciałbym powąchać nie będę czekał aż te CS Santa Barbara Berry się 'wypali' bo nie przypadł mi tak do gustu jak wisienki
SJake Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 kamilgt, Fasola ma 9 cm Narazie otworzyłem Tutti Frutti - pachnie mi jak pasta do zębów dla dzieci ) Są jeszcze tańsze odpowiedniki 2D - czyli zwykłe, kartonikowe...
kamilgt Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 kamilgt, Fasola ma 9 cm wiem, widziałem i macałem je jeszcze zanim pojawiły się na stronie ale jak się ma w pamięci normalne fasolki do jedzenia i nagle zobaczy taką dużą ich wersje
SJake Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2011 fasolki do jedzenia i nagle zobaczy taką dużą ich wersje bo to taka amerykańska fasola
SJake Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 otworzyłem CS Balboa Bubble Gum... JEST MOC!!! Cranberry pachnie mi już ponad 130 dni
bati Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Ja dziś otworzyłem gumę balonową z firmy Aroma Cars co wrzucałem zdjęcia wcześniej zobaczymy jak z trwałością Pachnie różową gumą orbit dla dzieci takie tutti frutti
Arek_ Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2011 Ja ostatnio mango otworzyłem od CS i mega fajnie pachnie, łagodniej i milej od cherry
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 16 Września 2011 Partner forum Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 SJake, Cranberry .... dokładnie MOC, ja przy zamkniętym dozowniku nie dałem rady wysiedzieć w aucie, teraz leży w domu i także jest zamknięte a czuć jakby ktoś gdzieś sok wylał. Mi te najmocniejsze zapachy nie nadają się do auta wolę te bardziej stonowane, hawai garden, new car itp., Pierwsza nuta ma być LEather a później w czasie jazdy jak robi się ruch powietrza od nawiewów działa CS
rustin Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 To który zapach jest najtrwalszy i intensywny bo się pogubiłem
kamilgt Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2011 CS cherry i cranberry, ja teraz testuje santa barbara berry i siedzi od 3dni w schowku z pokrywką zakręconą na max a i tak w samochodzie mocno wyczuwalny
Rekomendowane odpowiedzi