Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem z tej serii ETERNITY FOR MEN de Calvin Klein, Zapach przyjemny ( z serii męskie perfumy), ale do Eternity mało podobne. Po aplikacji na dywaniki zapach utrzymywał się 3-4 dni. Będąc w kabinie po chwili już go nie czułem, ale kolejne wejście i zapach był jednak wyczuwalny. Drugi raz bym go nie kupił. Drogie, a oczekiwałem czegoś bardziej intensywnego.

Opublikowano

Przyszedł mi California Scent New Car. Ale porażka, nie wiem czy odważę się go postawic w kiblu bo tam ta nuta zapachowa pasuje. Totalne rozczarowanie względem choinki new car do której jestem przyzwyczajony. New Car nie polecam, chyba ze ktoś lubi zapachy jakby leśne, jodłowe... fuuj :D

Opublikowano

Liptonosz, właśnie potwierdziłeś moją teorie na temat nie dyskutowania na temat zapachów ;) Znam ludzi co wręcz wciągają tego NEW CARA-a. Mnie osobiście to też jakoś nie powala, ale do kibla to ja polecam BRISE refresh-air - będziesz zadowolony :mrgreen:

Opublikowano

heh do kibla mam brise albo air wick cotton - czyli zapach bawełny,kozak !

New Car California Scent dostaje odemnie notę 3/10, do kibla się nada, choć jak ładny kibel to tez nie bardzo:P

• Partner forum
Opublikowano

SJake, Dokładnie, dyskusja czy ładny czy nie jest bez sensu (mi new car pasuje anp najsłynniejszy coronado cherry nie za bardzo :thumbdown: )

Dyskusja powinna iść w kierunku intensywności zapachu i trwałości itp....

koza, Miałem kiedyś coś w tym stylu chyba inna firma ale także zapachy a'la perfumy, co do zapachu to wiadomo każdy inaczej czuje ale to co mnie zdenerwowało po dłuższym używaniu to miejsce na tapicerce gdzie był rozpylany a przeważnie na wykładzinę pod fotelami nie chciało wyschnąć tylko ciągle wydawało się że jest jakieś mokre , tłuste itp , dopiero mycie pomogło więc zwróć na to uwagę.

Opublikowano

California Scent Orange po ponad 2 tygodniach bardzo lekko wyczuwalny ( przez postronną osobę), trzeba przerzucić drewienka.

Opublikowano

Mam pytanie. Czy CS cherry pachnie podobnie jak AIO cherry glaze? Bardzo mi się ten zapach spodobał i chętnie bym zamienił wunderbauma na CS.

Opublikowano

kedar, podobnie, ale nie to samo :? - przykro mi...

P.s Zrób sobie szybki od środka w Volviaczu - popachnie kilka dni...

Opublikowano
na showcarshine cs cherry jest nie dostępny

Polishangelu za to tak... w wersji choinkowej jak i pasztecikowej...

Są tez nowe zpachy Jelly Belly 3D - równiez cherry... fajne fasolki :) Przypominają gumowe mydełka...

Opublikowano
Są tez nowe zpachy Jelly Belly 3D - równiez cherry... fajne fasolki :) Przypominają gumowe mydełka...

ale jakie duże skubańce! :mrgreen:

SJake będziesz je testował u siebie? bo chciałbym powąchać :P

nie będę czekał aż te CS Santa Barbara Berry się 'wypali' bo nie przypadł mi tak do gustu jak wisienki :D

Opublikowano

kamilgt, Fasola ma 9 cm ;)

Narazie otworzyłem Tutti Frutti - pachnie mi jak pasta do zębów dla dzieci :))

Są jeszcze tańsze odpowiedniki 2D - czyli zwykłe, kartonikowe... ;)

Opublikowano
kamilgt, Fasola ma 9 cm ;)

wiem, widziałem i macałem je jeszcze zanim pojawiły się na stronie 8-)

ale jak się ma w pamięci normalne fasolki do jedzenia i nagle zobaczy taką dużą ich wersje :D:D

Opublikowano

Ja dziś otworzyłem gumę balonową z firmy Aroma Cars co wrzucałem zdjęcia wcześniej ;) zobaczymy jak z trwałością :kox:

Pachnie różową gumą orbit dla dzieci ;) takie tutti frutti :idea::D

• Partner forum
Opublikowano

SJake, Cranberry .... :) dokładnie MOC, ja przy zamkniętym dozowniku nie dałem rady wysiedzieć w aucie, teraz leży w domu i także jest zamknięte a czuć jakby ktoś gdzieś sok wylał.

Mi te najmocniejsze zapachy nie nadają się do auta wolę te bardziej stonowane, hawai garden, new car itp., Pierwsza nuta ma być LEather a później w czasie jazdy jak robi się ruch powietrza od nawiewów działa CS ;)