Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aro, a jakie to ma znaczenie? :-P miałem skojarzenie "poszukiwanie zapachu nowego auta" a nie konkretnego kosmetyku o tej nazwie (bo jest ich kilka) ;-)

tak czy siak Twoja sugestia podziałała i wiadomo że produkt od CG bardziej śmierdzi niż odświeża, a szkoda

Opublikowano

Przejrzałem temat, ale nie było w nim odpowiedzi na moje pytanie.

Czy dostanę puszeczkę CS o zapachu takim jak Aqua Ambi Pura?

Opublikowano

Czy testował ktoś już wszystkie zapach z gamy california scents? Który wg was jest najładniejszy i czy warto wybrać CS czy może lepiej inne zapachy? Mam Poorboysa pinacolade i cherry, fakt faktem pachną ładnie, ale za długo to one się nie utrzymują :/

Opublikowano
Który wg was jest najładniejszy i czy warto wybrać CS czy może lepiej inne zapachy?

Osobiście miałem do czynienia na razie tylko z dwoma zapachami CS - Shasta Strawberry i Coronado Cherry. Oba mogę polecić, ale bardziej podoba mi się Cherry choć to oczywiście kwestia gustu.

Tutaj masz ankietę na DW: http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=167896

czy warto wybrać CS czy może lepiej inne zapachy?

Wg mnie warto, zapach utrzymuje się nieporównywalnie dłużej niż w przypadku zapachów w płynie PB, MS itd.

• Dystrybutor
Opublikowano

toka, Prawie wszystkie wąchane, niektóre testowane długodystansowo. ;) Choronado Cherry wiele osób chwali, mi się podoba, ale spotkałem się z opiniemi, że jest za mocny, zbyt ostry. Z nieuwzględnionych na wykresie na DW to moje odkrycia - Napa Grape (na mojej liście nr 3. po Santa Barbara i Gloden State), Desert Jasmine, Malibu Melon :)

Opublikowano

Ja lubie Cocounta, Golden delight i Pinacolada... Corando Cherry nie pasuje mi do auta, ale zapach całkiem fajny ;)

Opublikowano

Wszyscy mówicie o zapachach CS, a próbował ktoś z Was zapachów, które aplikuje się na tapicerkę, firmy CarValet, albo PB Air Freshener?

Opublikowano

bruno, o tym była już gadka, krótkotrwały efekt. Przykład: wypsikałem po 5 strzałów pod każdy dywanik + cała seria jak z karabinu w powietrze i po 2 dniach zapachu już nie było. Jak narazie ze wszystkich zapachów najtrwalsze i przyjemne to california scents.

Opublikowano
firmy CarValet, albo PB Air Freshener?

Tak ;) Jak chcesz to Ci mogę sprzedać :)

Danio napisał/a:

SJake napisał/a:

Golden delight

Jak to pachnie?

Jak sie nie mylę to guma balonowa

Dokładnie. Taka lepsza balonówka.

Opublikowano
Wszyscy mówicie o zapachach CS, a próbował ktoś z Was zapachów, które aplikuje się na tapicerkę, firmy CarValet, albo PB Air Freshener?

Daruj sobie, te zapachy są chyba robione na zloty, i inne tego typu imprezy.

Ps. też Ci mogę sprzedać :lol:

Opublikowano

MM.MM, ja tam na nie nie narzekam, kupiłem je od kogoś z forum, za śmieszne 3 zł za buteleczka 100 ml, aplikuję po 3-4 strzały na dywanik i parę razy w powietrze, zapach śmiało utrzymuję się tydzień czasu, a praktycznie go nie ubywa. Lepsze to niż dyndający Wunderbaum, czy AmbiPur rysujący kratki powietrza.

Opublikowano
Napa Grape
Wczoraj go otwarłem, pachnie jak winogrona, coś jak Poorboys Black hole, mi się podoba :good:

Zobaczymy jak z resztą, mam jeszcze Santa barbara i laguna coś tam :-]

Opublikowano

Okazalo się że na allegro osoba z mojego miasta sprzedaje zapachy California Scents. Zakupiłem palemke Choronado Cherry oraz po puszce Monterey Vanilla i Lemon. Jak dla mnie wiśnia jednak za mocna, ale generalnie zapachy pierwsza klasa :)

Opublikowano
MM.MM, ja tam na nie nie narzekam, kupiłem je od kogoś z forum, za śmieszne 3 zł za buteleczka 100 ml, aplikuję po 3-4 strzały na dywanik i parę razy w powietrze, zapach śmiało utrzymuję się tydzień czasu, a praktycznie go nie ubywa. Lepsze to niż dyndający Wunderbaum, czy AmbiPur rysujący kratki powietrza.

Nie wiem czy lepsze czy nie, wunderbaum spokojnie 2 tyg pachnie a ten CG 2dni...

Ps. Nie wiem jak Ci może kratki rysować AmbiPur... :?

Opublikowano

Ja zakupiłem My Shaldan, ale narazie czeka, bo jeszcze czuć ciut Californie Scents. Ktoś może używał?

Opublikowano

My Shaldan, miałem zapach jabłka. Bardzo przyjemny i delikatny zapach. Puszka wysoka. W środku żel. Trwałość do 3 miesięcy. Obecnie mam Californie Scents, ale wrócę do My Shaldan.

Opublikowano

nie wiem jak u was, ale w okresie jesienny zimowy wiosenny My Shaldan spoko trzymają 2 miesiące ale kupiłem jakos na początku czerwca, i po tygodniu nic juz nie było czuc w aucie bo od uopału caly ten zel odparował praktycznie do zera i d..a upał w samochodzie przez cały dzien zabija ten zapach :((

Opublikowano

Niedawno zakupilem nowe zapachy w Tesco:

->Man Aeon zapach Apple & Cinnamon chyba po 4zl

->My Shaldan zapach Apple. Ostatni jaki zostal. Cena ok 17,5zl

Kupilbym taniej cos na necie ale koszt przesylki zabijaja sens takiego zakupu.

1111ph.jpg

Bardzo ladne zapachy. Polecam tez moj ulubiony choinkowy zapach:

->Wunder - Baum - Choinka Black Classic, pachnie jak dobre meskie perfumy, ale jak to choinka do 2 tyg trzyma. No chyba ze wyciagamy po 1 poziomie z foli jak taksowkarze to i 4 tyg. starczy geh.

Opublikowano
Okazalo się że na allegro osoba z mojego miasta sprzedaje zapachy California Scents. Zakupiłem palemke Choronado Cherry oraz po puszce Monterey Vanilla i Lemon. Jak dla mnie wiśnia jednak za mocna, ale generalnie zapachy pierwsza klasa :)

I jak te zapachy, bo w komentarzach było, że niby przeterminowane a cena naprawde atrakcyjna...

Opublikowano

No i właśnie tak to jest z tymi Shaldanami. Jedne pachną lepiej,dłużej,intensywniej,drugie zaś mnie. I nie wiem czym to jest spowodowane,ale z tego co widzę to nie są tylko moje odczucia. A odnośnie zapachu to ten Squash bardzo mi się podoba. :)

Opublikowano
Niedawno zakupilem nowe zapachy w Tesco:

->Man Aeon zapach Apple & Cinnamon chyba po 4zl

->My Shaldan zapach Apple. Ostatni jaki zostal. Cena ok 17,5zl

Kupilbym taniej cos na necie ale koszt przesylki zabijaja sens takiego zakupu.

Obrazek

Bardzo ladne zapachy. Polecam tez moj ulubiony choinkowy zapach:

->Wunder - Baum - Choinka Black Classic, pachnie jak dobre meskie perfumy, ale jak to choinka do 2 tyg trzyma. No chyba ze wyciagamy po 1 poziomie z foli jak taksowkarze to i 4 tyg. starczy geh.

17,50 :/ we wrzeszczy masz sklep FILTR/Y tam mAsz wszystkie zapachy za 12 zł POLECAM

Nawet produkty turtla co nieco posiadają też w atrakcyjnych cenach