Killaz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Posiadał ktoś California Scents - Route66 albo Ice (czarna puszka)? Ostatnio wąchałem w sklepie, pachną ładnie, nie są takie słodkie jak Golden State Delight albo Coronado Chery, które mi przez tę słodycz już się przejadły. Obawiam się tylko o intensywność i wytrzymałość, bo np. polecana Laguna Breeze u mnie w aucie jest absolutnie niewyczuwalna, wleciała do Astry ale tam też nie daje rady.
borsi1991 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 CS Newport New Car w niebieskiej puszce w niczym nie przypomina zapachu nowego samochodu, jest to zapach kwiatowy, bardzo słabo wyczuwalny, puszka otwarta na max, a czuć go było może 5 dni. Generalnie nie polecam. Drugi zapach jaki sprawdziłem było to Coronado Cherry. Nie będę wyjątkowy jeśli napiszę, że bardzo mi się podoba Zapach wiśniowo-migdałowy, bardzo intensywny. Trzeba być ostrożnym z otwieraniem puszki A następny w kolejce czeka golden state delight
poorsultanpl Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ja od tygodnia mam California Scents Cinnamon Apple - zapach ładny, ale bardzo słabo wyczuwalny. Może to wina obecnych temperatur ok. 10C. Za to jak się potrząśnie puszeczką rozchodzi się ładny aromat.
Killaz Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 A następny w kolejce czeka golden state delight Średnio, intensywna guma balonowa, moja dziewczyna uznała, że pachnie jak wymiociny
Lex Luthor Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Posiadał ktoś California Scents - Route66 albo Ice (czarna puszka)? Ostatnio wąchałem w sklepie, pachną ładnie, nie są takie słodkie jak Golden State Delight albo Coronado Chery, które mi przez tę słodycz już się przejadły. Obawiam się tylko o intensywność i wytrzymałość, bo np. polecana Laguna Breeze u mnie w aucie jest absolutnie niewyczuwalna, wleciała do Astry ale tam też nie daje rady. Pisałem już w tym wątku o Route 66 - bardzo przypomina mi zapach męskich Burberry London. Zapach trwały, po reanimacji wrzątkiem nadal jest wyczuwalny (od samego początku był otwarty na minimum). Sprawdziłem kiedy był zamawiany w SCS i wychodzi, że siedzi w 308 od grudnia 2014 Arctic Ice wleciał do autka żony i padł po niecałych 2 miesiącach. Zapach przypomina cukierki Ice Fresh.
Manios Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 CS Newport New Car w niebieskiej puszce w niczym nie przypomina zapachu nowego samochodu, jest to zapach kwiatowy, bardzo słabo wyczuwalny, puszka otwarta na max, a czuć go było może 5 dni. Generalnie nie polecam. Jest też wersja w czarnym opakowaniu, mam ją w aucie już ponad cztery miesiące i pachnie wyśmienicie. Ta w niebieskiej niestety tak jak piszesz jest bardzo słaba.
Killaz Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Posiadał ktoś California Scents - Route66 albo Ice (czarna puszka)? Ostatnio wąchałem w sklepie, pachną ładnie, nie są takie słodkie jak Golden State Delight albo Coronado Chery, które mi przez tę słodycz już się przejadły. Obawiam się tylko o intensywność i wytrzymałość, bo np. polecana Laguna Breeze u mnie w aucie jest absolutnie niewyczuwalna, wleciała do Astry ale tam też nie daje rady. Pisałem już w tym wątku o Route 66 - bardzo przypomina mi zapach męskich Burberry London. Zapach trwały, po reanimacji wrzątkiem nadal jest wyczuwalny (od samego początku był otwarty na minimum). Sprawdziłem kiedy był zamawiany w SCS i wychodzi, że siedzi w 308 od grudnia 2014 Arctic Ice wleciał do autka żony i padł po niecałych 2 miesiącach. Zapach przypomina cukierki Ice Fresh. Mam nadzieję, że nie będzie tak nietrwaly jak same Burberry London Co do Arctic Ice to chyba inny zapach, ja mówię i samym Ice w czarnej puszce.
cannonn Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Ostatnio kupiłem Imao London club i Voyage a New York. Dla mnie bomba
jedrek1980 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 Od London trochę głową boli mnie ale New York wymiata
luk45z Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2015 jedrek1980, Jesteś w stanie powiedzieć jak z trwałością tych zapachów?
jedrek1980 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Są juz jakieś 2 miechy w autach i jest ok,a intensywność zależy jaka ustawisz temperaturę w aucie.Mowie o Reo oczywisnie
luk45z Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 jedrek1980, Kurcze, chodziło mi o Scentway IMAO
dawid.zu Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Ja zakupiłem do 1 żonie Scentway imao i reo o zapachu Reve D'ynes. Mi to pachnie bardzo dobrymi damskimi perfumami, nie męczy, bardzo ładny zapach. Siedzi juz miesiąc oczywiście jeden i drugi i ma się dobrze teraz mysle kupić taki zestaw do 3 pewnie New York
Misior1993 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Będąc ostatnio na standardowych pogaduchach u chłopaków w shinigcar wywąchałem fajny zapaszek, ScentWay New York. Czytając tylko pare stron wstecz tematu mozna sie szybko dowiedzieć ze nie tylko mi przypadł on do gustu Chce zakupic wersje IMAO ale obawiam sie ze bedzie pachniec max tydzien.... Ktoś kto go posiada wypowie sie w tej kwestii? Myslalem tez na dokupieniu VAPO i wspomaganiu nim IMAO Co wy na to? Wytrzyma to dlugo?
glorusek Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Chwile wypadlem z tematu, jakie polecacie zapaszki do auta trwale i ladne? california scents dalej kroluje?
cannonn Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 U mnie obecnie scentway imao rządzi
naqes Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Dla mnie w chwili obecnej numerem 1 jest scentway, dokładniej to zapach new york (ale tutaj wiadomo każdy ma swój gust).
piepia Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Ile czasu pachna Scentwaye (vapo/imao)? Jaka jest porownywalnosc mocy zapachu do puszek od CS?
jedrek1980 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Właśnie jak wypada u was scenteway? U mnie reo czuć było z miesiąc a teraz ledwie co
Killaz Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 Gdzie umieszczacie tę kartę od Scentway i jak długo jest wyraźnie wyczuwalny New York?
cannonn Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 ja tak u siebie powiesiłem London club na razie mam 1.5 miesiąca i ja czuję delikatny zapach jak ciepłe powietrze leci na kartkę, bo już się przyzwyczaiłem do niego, ale jak ktoś inny wsiada to za każdym razem pyta co tak ładnie pachnie New York na razie leży w szafce w folii ale po otwarciu szafki też bomba zapachowa się wydostaje.
Damianldz Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja dzisiaj zakupiłem zapach od TK zobaczymy co to warte w porównaniu do CS
kubajabko Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 U mnie wiśniowy od TK jest już chyba od dwóch miesięcy i zapach trzyma się dużo lepiej niż verri berry od CS po takim samym czasie
jedrek1980 Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2016 Ja dzisiaj zakupiłem zapach od TK zobaczymy co to warte w porównaniu do CS Mi kompletnie nie podszedł stoi w WC w domu i prawie go nie czuć. Teraz w służbowce jest wiśnia w prywatnym wiśnia od CS.Wsadzone w tym samym czasie porównamy długość zapachu
Devdill Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2016 Jakiś czas temu kupiłem dwa zapachy, CS w formie zawieszki żelowej (Laguna Breeze) i Yankee Candle zawieszkę żelową o zapachu Coconut bay. Zawieszka CS to taki średniak bym powiedział jeżeli chodzi o trwałość tzn. założyłem ją jakoś na początku stycznia i do teraz jeszcze można wyczuć zapach przy ciepłym nadmuchu. Minus dla mnie jest taki, że z jednej strony żel osłonięty jest plastikiem, z drugiej niestety nie, więc po jakimś czasie zaczynają przyklejać się do niego paprochy i wygląda to nieestetycznie - dlatego właśnie zawieszka wyleciała i wpadła puszka. Jeżeli chodzi o Yankee to ujmę to tak... Równie dobrze mogłem te pieniądze podpalić i byłby taki sam pożytek - zapach bardzo słabo wyczuwalny, dałem mu tydzień na "rozkręcenie się" i przez tydzień prawie nic nie czułem (i nie tylko ja) - może inne zapachy czuć bardziej, nie wiem.... Jest jeszcze jedna rzecz której nie lubię, a którą niektórzy producenci stosują aby optycznie "powiększyć" ilość produktu, otóż po odklejeniu cudaśnej naklejki okazuje się, że tego żelu to tak trochę poskąpiono wypełniając nim tylko te elementy których nie zakrywa naklejka... Jakoś nie lubię takich praktyk, więc biorąc pod uwagę intensywność zapachu jak i cenę 20zł - ode mnie minus. Ogólnie po przetestowaniu zawieszek Yankee Candle (żelowej i papierowych), jak i klipsów montowanych na kratkę mogę powiedzieć, że najlepiej sprawdzały się tu zawieszki papierowe kupione w "pakietach" czyli, Varienty Pack i Bonus pack (cenowo jak i jakościowo)
Rekomendowane odpowiedzi