jedrek1980 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Ma ktoś może od Tuning Kingz owoce leśne?
Maciej WTN Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Używał ktoś CS'a kokosowego i mógłby powiedzieć coś o nim? Używałem jakieś 2 lata temu, pobił chyba rekord w szybkości wietrzenia nie wiem czy pachniał z 3 dni... tylko, że ja lubię mocne zapachy (z CS pasują mi wiśnia, veri berri, guma balonowa). Mam ochotę wrzucić do auta coś nowego i to veri berri to jagoda - ładnie to pachnie? Jest podobny do jagody, długo go czuć? Ja tam żadnej jagody nie wyczuwam, zapach nie ma za wiele wspólnego z tym co podaje producent. Fakt zapach owocowy, mi to śmierdzi sfermentowanymi owocami. Jest intensywny. Po dwóch tygodniach wylądował w garazu bo nie ogarniałem go w aucie Osobiście nie polecam.
wooke Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Jak widać każdemu nie dogodzi. To co prócz wiśni jeszcze ładnie i długo pachnie. Miałem jabłko cynamon i świetny zapach tylko krótkotrwały.
Maciej WTN Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Z CS od siebie moge polecic Laguna Breeze
wooke Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 A czym to zalatuje, bo ja tylko owoce preferuje, bo po innych źle się czuję.
Maciej WTN Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Mi to pachniało jakąś oranżadą owocową, bardzo przyjemny, lekki zapach i stosunkowo trwały
jbiz Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Również polecam lagunę - 2 miesiące leży w łazience odnośnie trwałości to miejcie koledzy na uwadze niższe temperatury na zewnątrz
wooke Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Teraz to dobre byłyby zapachy na kratkę nawiewu. Mieliście styczność z jakimiś CSami?
mario704 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Teraz to dobre byłyby zapachy na kratkę nawiewu. Mieliście styczność z jakimiś CSami? przecież pisze non stop o CS vent clip-na kratkę nawiewu-masz posty wyżej
maciason Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Testował ktoś może zapachy firmy areon i jest w stanie coś o nich napisać?
Viento Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2015 Aktualnie mam CS Emerald Bay i jestem bardzo zadowolony. Nie jest taki agresywny i nie męczy nosa
wooke Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Testował ktoś może zapachy firmy areon i jest w stanie coś o nich napisać? Ktoś je polecał tutaj i sam skusiłem się. Kupiłem listek o zapachu gold. Zapach to męskie perfumy, łagodne, można powiedzieć, że coś z wyższej półki, dobrze wyczuwalne przy lekkim nacięciu opakowania. Wczoraj moja siostrzenica powiedziała, że bardzo ładnie pachnie mój samochód
driverIN Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Mieliście styczność z jakimiś CSami? Ja mam Route 66 i żadnej różnicy. Odnoszę wrażenie, że wykończone opakowania po zapachu z marketu były intensywniejsze...
mario704 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Nie wiem czemu mnie cytujesz jak nie ja pytałem o zapach ale spoko
Strus Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Ja dzisiaj wyciągnąłem z szafy K2 Fahren psikany i jest całkiem fajnie. Zamówiłem też dziś CS Smoke Away. Zobaczę czy to w ogóle coś daje
cannonn Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Psiknąłem Stripperem na filtr kabinowy, co by trochę pachniało z nawiewów, to po rozgrzaniu silnika pachnie cała okolica wokół samochodu
LHamilton44 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 To tak... Wsadziłem puchę Newport New Car... Nie mam pojęcia co może tak pachnieć... ale na pewno nie nowe auto okrutnie śmierdzi, w aucie wytrzymało kilka godzin, następnie do WC . Po 3 dniach przygoda z tym zapachem się skończyła, w WC też nie dało się wytrzymać. Teraz mam gumę balonową i jest całkiem ok, pachnie identycznie jak różowa orbitka zobaczymy jak z trwałością.
piepia Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Ja mam CS Coronado Cherry i jeszcze NIKT nie zgadl, ze to zapach wisniowy... Wiekszosc twierdzi, ze w aucie czuc makowcem
KapselK Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Na okres jesienno-zimowy zakupiłem California Scents Cinnamon Apple. Puszka lekko otwarta i w aucie utrzymuje się przyjemny, nie męczący zapach. Mi pasuję.
Przybysz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Ja mam CS Coronado Cherry i jeszcze NIKT nie zgadl, ze to zapach wisniowy... Wiekszosc twierdzi, ze w aucie czuc makowcem kurcze ja nie mialem jeszcze takiej sytuacji Dobry wybor Zurawinowy tez jest spoko. Nie drażni nosa i przyjemnie umila podroz
boss777 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 ten cynamon z jabłkiem jest tez super, zapach przyjemny i nie jest mocny
mario704 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Ja mam CS Coronado Cherry i jeszcze NIKT nie zgadl, ze to zapach wisniowy... Wiekszosc twierdzi, ze w aucie czuc makowcem Rodzina cukierników czy jak Dla mnie CS teżnie pachnie wiśnią tylko bardziej migdałami
cannonn Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 U mnie też migdały wszyscy czują, a coronado cherry siedzi
piepia Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 U mnie też migdały wszyscy czują, a coronado cherry siedzi Racja racja. Takie opinie tez slyszalem.. Ogolnie troszke go "przeslodzili".
jedrek1980 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 No fakt czymś takim czuć
Rekomendowane odpowiedzi