Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Używał ktoś CS'a kokosowego i mógłby powiedzieć coś o nim?

Używałem jakieś 2 lata temu, pobił chyba rekord w szybkości wietrzenia :) nie wiem czy pachniał z 3 dni... tylko, że ja lubię mocne zapachy (z CS pasują mi wiśnia, veri berri, guma balonowa).

Mam ochotę wrzucić do auta coś nowego i to veri berri to jagoda - ładnie to pachnie? Jest podobny do jagody, długo go czuć?

Ja tam żadnej jagody nie wyczuwam, zapach nie ma za wiele wspólnego z tym co podaje producent. Fakt zapach owocowy, mi to śmierdzi sfermentowanymi owocami. Jest intensywny. Po dwóch tygodniach wylądował w garazu bo nie ogarniałem go w aucie ;) Osobiście nie polecam.

Opublikowano

Jak widać każdemu nie dogodzi. To co prócz wiśni jeszcze ładnie i długo pachnie. Miałem jabłko cynamon i świetny zapach tylko krótkotrwały.

Opublikowano

Również polecam lagunę - 2 miesiące leży w łazience :)

odnośnie trwałości to miejcie koledzy na uwadze niższe temperatury na zewnątrz

Opublikowano
Teraz to dobre byłyby zapachy na kratkę nawiewu. Mieliście styczność z jakimiś CSami?

przecież pisze non stop o CS vent clip-na kratkę nawiewu-masz posty wyżej

Opublikowano
Testował ktoś może zapachy firmy areon i jest w stanie coś o nich napisać?

Ktoś je polecał tutaj i sam skusiłem się. Kupiłem listek o zapachu gold. Zapach to męskie perfumy, łagodne, można powiedzieć, że coś z wyższej półki, dobrze wyczuwalne przy lekkim nacięciu opakowania. Wczoraj moja siostrzenica powiedziała, że bardzo ładnie pachnie mój samochód ;)

Opublikowano
Mieliście styczność z jakimiś CSami?

Ja mam Route 66 i żadnej różnicy. Odnoszę wrażenie, że wykończone opakowania po zapachu z marketu były intensywniejsze...

Opublikowano

Ja dzisiaj wyciągnąłem z szafy K2 Fahren psikany i jest całkiem fajnie.

Zamówiłem też dziś CS Smoke Away. Zobaczę czy to w ogóle coś daje

Opublikowano

Psiknąłem Stripperem na filtr kabinowy, co by trochę pachniało z nawiewów, to po rozgrzaniu silnika pachnie cała okolica wokół samochodu :roll:

:mrgreen:

Opublikowano

To tak...

Wsadziłem puchę Newport New Car... Nie mam pojęcia co może tak pachnieć... ale na pewno nie nowe auto ;) okrutnie śmierdzi, w aucie wytrzymało kilka godzin, następnie do WC :). Po 3 dniach przygoda z tym zapachem się skończyła, w WC też nie dało się wytrzymać.

Teraz mam gumę balonową i jest całkiem ok, pachnie identycznie jak różowa orbitka ;) zobaczymy jak z trwałością.

Opublikowano

Ja mam CS Coronado Cherry i jeszcze NIKT nie zgadl, ze to zapach wisniowy... Wiekszosc twierdzi, ze w aucie czuc makowcem :D

Opublikowano

Na okres jesienno-zimowy zakupiłem California Scents Cinnamon Apple. Puszka lekko otwarta i w aucie utrzymuje się przyjemny, nie męczący zapach. Mi pasuję. :)

Opublikowano
Ja mam CS Coronado Cherry i jeszcze NIKT nie zgadl, ze to zapach wisniowy... Wiekszosc twierdzi, ze w aucie czuc makowcem :D

kurcze ja nie mialem jeszcze takiej sytuacji :D Dobry wybor :D Zurawinowy tez jest spoko. Nie drażni nosa i przyjemnie umila podroz :)

Opublikowano

Rodzina cukierników czy jak :D

Dla mnie CS teżnie pachnie wiśnią tylko bardziej migdałami :lol::good:

Opublikowano
U mnie też migdały wszyscy czują, a coronado cherry siedzi

Racja racja. Takie opinie tez slyszalem.. Ogolnie troszke go "przeslodzili".