papamitsu Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 dzisiaj wyląduje w koszu, zapach to sfermentowane owoce Nie pocieszyłeś mnie, da się coś sensownie pachnącego kupić? Istota tych pojemników jest ciekawa i rozsądna. Moc zapachu właściwa. Jakby jeszcze można było wybrać coś co.. pachnie Berry to sfermentowane owoce (?) Cherry to migdał (dławiąco słodkie)
Niedzwiedz_ Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 a ja mogę polecić Czerwony zapach, miód malina, niebieski podobnie. Zielona herbata za bardzo intensywna jak dla mnie. Jak z trwałością? ile wytrzymuje jeden wkłąd? Jak pamiętasz nazwy tych fajnych zapachów to napisz, bo właśnie się zastanawiam nad tym zestawem BMW
Maciej WTN Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 dzisiaj wyląduje w koszu, zapach to sfermentowane owoce Nie pocieszyłeś mnie, da się coś sensownie pachnącego kupić? Istota tych pojemników jest ciekawa i rozsądna. Moc zapachu właściwa. Jakby jeszcze można było wybrać coś co.. pachnie Berry to sfermentowane owoce (?) Cherry to migdał (dławiąco słodkie) Laguna Breeze moge polecić, całkiem przyjemny świeży zapach
funkoval Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Jakby jeszcze można było wybrać coś co.. pachnie Berry to sfermentowane owoce (?) Cherry to migdał (dławiąco słodkie) Napa Grape? Całkiem miło pachnie.
blainemono Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Jak z trwałością? ile wytrzymuje jeden wkłąd? Jak pamiętasz nazwy tych fajnych zapachów to napisz, bo właśnie się zastanawiam nad tym zestawem BMW 4 tygodnie tak spokojnie na full, gdzie zaczynam od minimalnie otwartego dozownika. Osobiście wymieniam po ok 6ciu. Amber najlepszy, Tonic na drugim miejscu.
mario4971 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Witam ja posiadam newport new car i smoke away razem otwarte pod siedzeniem ,fajny efekt dają razem polecam
Randall Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Sparkling Raindrops z tych BMW też bardzo przyjemny. Blaine, cześć
jedrek1980 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Używa juz ktoś wiśni od TK
LHamilton44 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Po jakichś 3 tygodniach wywaliłem Orange Blossom od California Scents. jeszcze w sumie trochę pachniał,a le już miałem dość zapachu... Ogólnie czuć pomarańczę, ale jakoś dziwnie nos drażnił czasami aż się kichać chciało Ogólnie nie kupiłbym 2gi raz. Od 3 dni w aucie siedzi La Jolla Lemon , otwarcie dozownika w połowie. Jest słodko i przyjemnie Pachnie identycznie jak żółta landrynka
blainemono Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2015 Generalnie z tego co kiedyś czytałem (na innym forum) Ludzie chwalą wszystkie "perfjuumy" made in Italy. Wyżej wspominałem mój zapach bmw, sprawdziłem i też made in Italy, jest podobno nawet jakieś miejsce które słynie z produkcji takowych zapachów.
maciason Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Strasznie przereklamowane są te puszki CSa szczególnie Cherry, zapach jest mocny i intensywny to fakt, ale na tym kończą się jego zalety. Moim zdaniem ten zapach w ogóle nie nadaje się do samochodu no chyba że jest się kobietą. Strasznie słodki, pachnie jak wiśniowa guma balonowa, po tygodniu zapach znalazł się w toalecie. Następnie CS Wanilia, o wiele mniej intensywny niż Cherry, zapach w ogóle nie przypomina wanili tylko jakaś sztuczną gumę balonową, przynajmniej takie jest moje odczucie.
mario704 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Tu nie chodzi kolego co komu jak pachnie bo każdy ma inny gust ale o trwałość zapachu gdzie puchy cs wypadają dobrze.Z ciekawości kupiłem cs vent clipa corronado na nawiew i pachnie tak samo dobrze i mocno jak pucha a jak wyłączymy nawiew to delikatnie go czuć.Nie wiem jak z trwałością bo 3 dni dopiero siedzi.
karol88 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Panowie jest jakiś podobny zapach do wunderbauma papaya ?
Piotrek Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 3 tygodnie temu u jednego z partnerów skusiłem się na zapach Jelly Belly Blueberry, od tego czasu praktycznie nie stracił na intensywności, ale jednocześnie nie przyprawia o ból głowy. Nuta zapachowa mi osobiście bardzo się podoba ( według mnie połączenie Jagodowej Fantasi i QD+ ). Jeżeli ktoś lubi takie klimaty to z pewnością będzie zadowolony
wooke Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Używał ktoś CS'a kokosowego i mógłby powiedzieć coś o nim?
funkoval Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Używałem. Zapach "subtelny" tzn. wyczywalny, nienachalny, szybko wietrzeje, krótko pachnie. Aromat kokosowy z nutą słodyczy, jakby wiórki + mleczko kokosowe.
LHamilton44 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2015 Moja cytrynowa puszka od CS już ledwo pachnie... Jutro otwieram nową... Mam w zapasie właśnie wspomnianego wyżej kokosa, nowe auto oraz gumę balonową.... Skuszę się teraz na zapach nowego auta, dam znać jak moje odczucia
mario704 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Słaby new car jest.Tydzień i go ni ma
Paviarotti Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Używał ktoś CS'a kokosowego i mógłby powiedzieć coś o nim? Używałem jakieś 2 lata temu, pobił chyba rekord w szybkości wietrzenia nie wiem czy pachniał z 3 dni... tylko, że ja lubię mocne zapachy (z CS pasują mi wiśnia, veri berri, guma balonowa).
HotSteam Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Co w takim razie polecacie do stosowania w odszczurzanych autkach by nie wietrzalo z predkoscia blyskawicy, ladnie pachnialo no i neutralizowalo nieprzyjemne zapachy? Ja osobiscie uzywam odswiezaczy powietrza Mediclean, ale dosc szybko wietrzeja
wooke Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Używał ktoś CS'a kokosowego i mógłby powiedzieć coś o nim? Używałem jakieś 2 lata temu, pobił chyba rekord w szybkości wietrzenia nie wiem czy pachniał z 3 dni... tylko, że ja lubię mocne zapachy (z CS pasują mi wiśnia, veri berri, guma balonowa). Mam ochotę wrzucić do auta coś nowego i to veri berri to jagoda - ładnie to pachnie? Jest podobny do jagody, długo go czuć?
Paviarotti Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Mam ochotę wrzucić do auta coś nowego i to veri berri to jagoda - ładnie to pachnie? Jest podobny do jagody, długo go czuć? Mi dobrze przypasował ten zapach. Pachnie naprawdę długo, miesiąc mocno, a kolejny miesiąc dosyć wyczuwalnie. Fajna jagódka
wooke Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 O to fajnie. A co jeszcze moglibyście polecić z CS'a? Guma balonowa odpada, bo już miałem i niestety śmierdział.
funkoval Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Właśmie testuję Desert Jasmine, wczoraj otwarty, więc trochę za wcześnie na opinie
mario704 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2015 Zapach vent clip od cs (corronado cherry) pachnie już ponad tydzień elegancko -na wyłączonych nawiewach też go czuć a i fajnie wygląda
Rekomendowane odpowiedzi