Pimps Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jak każdy zapach w sprayu czyli dosyć krótko - przed wejściem do auta psiknąć i cieszyć się jego zapachem.
Lex Luthor Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Od kilku dni Coronoado Cherry i efekt super. Zapach intensywny, nuty zapachowe pozostawiają miłe odczucia. Czy tylko ja wyczuwam anyż w tym zapachu? Dla mnie to wymieszana wiśnia z migdałami.
LHamilton44 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Od ponad tygodnia siedzi u mnie waniliowa pucha California Scents i jest 100 razy lepiej niż za czasów Route 66 Zapach jak najbardziej dobrze wyczuwalny, mam nadzieję że do końca sierpnia chociaż wytrzyma
Kornat Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Powoli planuję wymienić Coronodo cherry na jakiś inny zapach. Jak oceniacie zapach kawy i gumy balonowej? Czy będą tak samo intensywne jak cherry? Czy zapach gumy nie będzie za słodki?
Procent Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Ja mialem hollywood tropicana od CS i porazka.dwa dni,moze trzy.zwilzalem woda te drewienka,przewracalem na druga strone i nic.a wczesniej mialem wlasnie wisnienke i wyczuwalna okolo 3-4 mies.wiec chyba wroce do wisni bo teraz woze wunderbaum apple.i powiem szczerze ze mi podchodzi i czuc juz drugi tydz,a tylko wydarlem polowe z torebki i cena 5 zl ;/
LHamilton44 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Przymierzam się aby w przeciągu kilku dni zrobić sobie mały zapas puszek, bo waniliowy wieczność pachnieć nie będzie chociaz mam nadzieję, że do września wytrzyma Na pewno zdecyduje się na Newport New Car , niby nie polecany ale jestem go bardzo ciekaw Spróbuję coś cytrusowego, mam na celowniku Orange Blossom oraz La Jolla Lemon Celuję też w Laguna Breeze oraz Fresh Linen . I tu pojawia się mój problem Czy ten pierwszy nie pachnie czasem jak jakaś kostka toaletowa lub odświeżasz w sprayu również do toalety przeznaczony ? Drugi zaś, to świeże pranie... Pranie praniu nie równe, zależy od proszku itd Czy ktoś miał ten zapach i może go polecić ? Czy na prawdę przypomina pranie ?
Maciej WTN Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Laguna Breeze miałem i mogę polecić. Nie jest tak intensywna jak wiśnia ale bardzo dobrze wyczuwalna i dość trwała. Pachnie bardzo przyjemnie, mi to przypominało zapach jakiejś oranżady
Gregor 29 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pytanko,jaką średnice mają puszki CS?
tomekc001 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Pytanko,jaką średnice mają puszki CS? 61.5mm od strony dolnej, 68mm średnica plastikowego wieczka.
sliwinski404 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Mam strippera, w 2 miesiące poszło pół butelki, bo po prostu nic nie czuć. Jasne - psikne -czuje, wyjdę z auta i wrócę po 20-30 minutach - nic nie czuć. Cherry od CS nawet w zimę trzymał 4 miesiące, a kosztuje 4-5x mniej jak CG. Nigdy wiecej zapachu w spreyu.
LHamilton44 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Otóż przyszła dziś paczka Padło na Orange Blossom Balboa Bubblegum Newport New Car Capistrano Coconut La Jolla Lemon Pierwsza została otworzona puszka o zapachu pomarańczowym. Zapach jak najbardziej ok, chociaż troszkę przykręciłem bo otwarte na fulla trochę drapało w nosie Co do wytrzymałości to dam znać za jakiś czas, bo puszka w aucie dopiero od dziś.
wooke Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 LHamilton44, czekam na opinie
kedar Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Mam strippera, w 2 miesiące poszło pół butelki, bo po prostu nic nie czuć. Jasne - psikne -czuje, wyjdę z auta i wrócę po 20-30 minutach - nic nie czuć. Cherry od CS nawet w zimę trzymał 4 miesiące, a kosztuje 4-5x mniej jak CG. Nigdy wiecej zapachu w spreyu. Próbowałem dziś Mainz Cherry boom boom, po jednym psiknięciu na każdy dywanik i w połowie dnia ledwo wyczuwalny. Jutro psiknę po 2 strzały oraz na podsufitówkę.
jedrek1980 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Takie są uroki psikanych zapachow ze są za. ..... ale mało trwałe przerabilem juz ich sporo.I powróciłem do puszek CS wiśnia i guma ciągle królują
adek1983 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Ja zużyłem Mainz-a Tantalise 100 ml. Zużyłem na małe auto ok 30 ml (fotele, kanapa, dywaniki podłoga). Na drugi dzień nic nie było czuć. Więcej się nie połakomię na taką formę zapachu.
papamitsu Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Założyłem Coronado-Cherry od California Scents. Może i ciekawy ale wyczuwam w nim więcej migdałów niż wiśni. Przez te migdały efekt końcowy jest trochę za słodki i za mdlący. Następnym razem spróbuję jabłko
Cendra Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ja wrzuciłem Coronado Cherry i niestety średnio mi pasuje zapach. A moja druga połówka w ogóle chce go wywalić. No nic, dam jeszcze kilka dni szansy
mario704 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Takie małe ot.Nie psikajcie w jasne materiały i podsufitkę mainzem cherry bo zostanie plama różowa.Psiknąłem nim w beżowy materiał i niestety przyfarbił...dobrze że w domu nie w aucie.
Devdill Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 W poszukiwaniu zapachów zbliżonych do iPuro natrafiłem na ofertę pewnego sklepu, homearoma (podobno można je dostać u jakiś "partnerów" więc postanowiłem skrobnąć kilka słów gdyby ktoś natrafił i chciał coś się o nich dowiedzieć). Zaciekawiły mnie zapachy w formie żelu (chciałem wrzucić pod siedzenie taki zapach dla testów)...Opisy wyglądały intrygująco, stany magazynowe "ilość duża" więc niewiele myśląc wsiadłem do auta i ruszyłem... Na miejscu okazało się, że z całej gamy dostępne są tylko trzy i to jeszcze te które w ogóle mnie nie interesowały (Liczyłem np. na Heban noir czy hippi patchouli, a w zamian otrzymałem fresh cotton i dwa bliżej mi nieznane - niestety nie posiadały opisów na wieczku tak jak widać to na stronie). W każdym bądź razie trochę zdenerwowany postanowiłem sprawdzić jak pachną i niestety... Jedynie co przychodzi mi na myśl by je opisać to, jaka cena, taki towar.... Może zapachy które mnie zaciekawiły, a nie były dostępne, lepiej by wypadły, ale "Fresh Cotton" wolę raczej iPuro niż HomeAroma. Z braku laku i chęci przetestowania czegokolwiek coby nie mieć wyrzutów sumienia, że przyjechałem na darmo kupiłem puszkę "sunshine" Cherry - zapach taki sam jak CS cherry, minus niestety taki, że bez regulacji (osoby które miały CS Cherry wiedzą co to znaczy ) i do tego o 5zł droższa... Zastanawiałem się jeszcze nad dyfuzorem elektrycznym ( ponoć nie trzeba go włączać za każdym razem po odpaleniu auta, tak jak iPuro) jednak na miejscu okazało się, że nie ma możliwości kupna dodatkowych "blotterów" więc przez cały czas można korzystać z tych kilku znajdujących się w opakowaniu startowym. Reasumując cały wypad rozpoznawczy uważam za średnio udany. Pozostaje szukać dalej czegoś do zastąpienia iPuro ...
kedar Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Czy california scents vent sticks to 4 patyczki do nawiewu czy tylko 2? Zastanawiam się na zimę czy lepiej takie czy może żel, bo drewienka się nie spisują.
kleczaj Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Dzięki za porady, przydało się w końcu wybrac
papamitsu Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Ja wrzuciłem Coronado Cherry i niestety średnio mi pasuje zapach. A moja druga połówka w ogóle chce go wywalić. Ja kupiłem teraz jakieś ..Berry. 2-tygodniową cherry mogę komuś oddać.
Maciej WTN Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Czyżby Veri Berry? Mam ją od tygodnia i dzisiaj wyląduje w koszu, zapach to sfermentowane owoce
blainemono Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 a ja mogę polecić Czerwony zapach, miód malina, niebieski podobnie. Zielona herbata za bardzo intensywna jak dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi