Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co polecicie cytrusowego. Typu limonka cytryna pomarańcza lub grejfrut.

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu Taptalka

Opublikowano
Co polecicie cytrusowego. Typu limonka cytryna pomarańcza lub grejfrut.

Wysłane z mojego LG G3 przy użyciu Taptalka

La Jolla Lemon od California Car Scents :)

Opublikowano

Właśnie mnie trafiło i stwierdziłem że jak ma pachnieć to grubo i kupiłem CS coronado cherry :D

Opublikowano

Ostatnio zakupiłem sobie Mainz Tantalise (soczysta pomarańcza) i Mainz Berry Diserable (owoce leśne), oba w opakowaniu 100ml. Jeśli zapach oceniać za aromat i trwałość to ... Za nutę zapachową oba produkty Mainza dostają 5/5. Szczególnie Tantalise przypadł mi do gustu. Za trwałość 0/5. Trwałości według mnie nie ma wogóle. Zapach jest wyczuwalny przez mniej niż 5 minut. Psikałem na podłogę w aucie, na boczki drzwi, w powietrze. Czuć przez mniej niż 5 minut. Na pewno nie jest to efekt przyzwyczajenia do zapachu w aucie. Rozpylam zapach, mijają dwie, trzy minuty i żona wchodząc do samochodu mówi, że nic nie czuć. Nie miałem wiele do czynienia z rozpylanymi odświeżaczami do auta, ale taki Chemical Guys New Car czuć przez 2 dni w samochodzie. Widziałem, że @ktm950 chwalił zapachy Mainza jakiś czas temu. Może na którymś trójmiejskim spociku wymienię się z nim doświadczeniem jak tego używać.

Obecnie bardzo zastanawiam się czy nie spróbować namoczyć w zapachu jakiegoś drewienka by uzyskać bardziej długotrwały efekt kosztem intensywności zapachu.

Opublikowano

Po wypsikaniu ok. 100ml Strippera w samochodzie zdecydowałem się na puchę Coronado Cherry i chyba narazie przy puchach zostanę :kox:

Nie otwierałem całego wieczka, tylko zrobiłem 2 otwory w tych wypukłych miejscach. Zapach jest wyczuwalny za każdym razem jak wsiadam, jednak nie jest natarczywy i głowa nie boli ;)

Opublikowano

Chodzi wam o te zapachy CS Crystals? Jeśli tak to we wrześniu kupiłem siostrze Laguna Breeze do pracy i mówi, że cały czas czuć zapach. Ponadto jak zapach słabnie, to podobno wystarczy dolać wody, żeby na nowo go ożywić.

Opublikowano
Ponadto jak zapach słabnie, to podobno wystarczy dolać wody, żeby na nowo go ożywić.

Drewienka CS również można skropić wodą. Tylko skropić a nie dolać wody ;)

Opublikowano

Takie pytanie -może głupie ale...Mam w Mietku taką siatkę obok nóg pasażera pod deską na konsoli środkowej z boku. Czy zapach CSa może leżeć bokiem czy musi leżeć na denku ?

Opublikowano
:good: ok. Przecież i tak otworze góra do połowy ,bo słyszałem że coronado cherry jest bardzo intensywne a nie chce paść w samochodzie :D
Opublikowano
Vespa, to właśnie takie.Jaki miałeś zapach i jak i ile to pachnie?

Pisałem na poprzedniej stronie. Od stycznia mam CS Xtreme Cherry i nadal zapach bardzo intensywny. Jakiś czas temu zrobiłem dziury w wieczku, bo bez wieczka jest zdecydowanie zbyt mocny. Pachnie jak typowa wiśnia. Trudno mi sobie wyobrazić bardziej intensywny zapach.

Opublikowano

Raczej nie, bo sam zrobiłem tylko 2 dziurki i pachnie intensywnie. Do środka nie zaglądałem.

Opublikowano

No i dzisiaj w samochodzie zawitało CS Coronado Cherry. Puszki nie otwierałem tylko podważyłem zawleczkę tak aby zrobiła się mała szparka.

Wsiadam po południu do auta i czuję delikatnie wiśnie :) .Zapach nie męczy ale jest wyczuwalny :)

Opublikowano

Zna ktoś jakiś fajny, świezy zapach do auta? Moze być nawet skórzany.

Zależy mi na takim hmm "luksusowym" zapachu :) Zadne owoce mnie nie interesują.