kita33 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 To chyba lepiej używać te zapachy co się rozpryskuję po aucie?
poorsultanpl Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Zimą na pewno. Latem puszeczki też powinny dawać radę.
Barticf Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 A jaki zapach długo utrzymuje się w samochodzie ? Po kupnie samochodu około dwóch tygodni był wyczuwalny bardzo ładny zapach i teraz nie wiem co go dawało Raczej było to psikane czymś bo nigdzie nie było żadnych pozostałości typu puszki itd. Spotkał się ktoś z tak długo utrzymującym się zapachem ? Z tego co czytałem to te zapach CG są wyczuwalne max jeden dzień więc to chyba nie to, puszki z CS miałem ale jakoś to do mnie nie przemawia.
Administrator AreK Opublikowano 2 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ostatnio używam zapachy Mainz. Jak na razie bardzo pozytywne odczucia.
wooke Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 A widzieliście coś takiego? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=4888148700 Właśnie zamówiłem. Zobaczymy czy będzie jakiś przyjemny zapach, czy będzie walić nju karem z domestosa.
Przem@S Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Brałem od innego sprzedawcy ten zapach Renault new car i nic specjalnego . Ulotna to była chwila jego
wooke Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 To mogłem najpierw zapytać a później kupić Ale, sprawdzę na sobie, bo jak to mówią człowiek najlepiej uczy się na własnych błędach.
grabek246 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 jak wypadają zapachy Mainz? trwałość, wydajność? chodzi mi po głowie pomarańcz, miał ktoś doczynienia?
Administrator AreK Opublikowano 14 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Od dwóch tygodni jestem ich posiadaczem i zwolennikiem zarazem. Plus to ,że można kupić i przetestować 100ml a jak się spodoba bierzesz 500ml. Na korzyść przemawia świetny atomizer nawet w testerze. Ja na razie mam jagodę i pomarańcz. Obydwa zapachy fajne, naturalne, bez chemicznego tła. Jagoda bardzo trwała a tego drugiego jeszcze nie testowałem pod tym względem bowiem mam go od wczoraj. Chyba odstawię puszki CS bo ich trwałość pozostawia wiele do życzenia (może poza coronado cherry). Przerzucam się na psikanie Chciałbym przetestować pozostałe zapachy ale to przy następnych zamówieniach.
dawid.zu Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2015 Mainz wiśnia jest mega trwała słodziutka
swemi01 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Zna ktoś zapach podobny do wunderbaum black? tylko nie w formie zawieszki?
damian Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Mainz wiśnia jest mega trwała słodziutka Przez ile czasu jest wyczuwalna?
Szinek Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 A kojarzycie jakieś zapachy w czerwonych klimatach, dostępne w popularnych sklepach? Dotychczas tylko czerwone choinki spotykałem, a wszystkie wpinane, itp., zapachy w innych kolorach.
dawid.zu Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Mainz wiśnia jest mega trwała słodziutka Przez ile czasu jest wyczuwalna? Jak to takie zapachy każdy dzień rano psiknę na każdy dywanik i czuć cały dzień na drugi też trochę czuć ale ja lubię intensywnie dlatego psikam co dziennie
fipa Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Ja muszę mega pochwalić zapachy Ipuro od Nowickich. Zapach czarnego super. Lekko słodki, ale nie mdły. Taka delikatna elegancja. Do tej pory tak naprawdę uznawałem jedynie Strippera, ale Ipuro bardziej mi odpowiada m.in. ze względu na formę. Nie trzeba psikać po dywanikach, zapach utrzymuje się bardzo długo, mam go już ok 2-3 miesięcy i dalej czuć. Mam też w drugim aucie ten srebrny, ale zapach mniej mi się podoba. Ma ktoś biały i porównanie z innymi? Nie wiem czy upić biały, czy dalej czarny. Co ważne, żonie się podoba, nie przeszkadza dzieciakom, ja też nie kicham jak to ma miejsce przy innych, zbyt intensywnych zapachach.
wojtek1474 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Ostatnio kupiłem sobie zapach California Scents, a dokładnie Coronado Cherry. Dotychczas używałem wunderbałmów i szybko zapach był niewyczuwalny, a tutaj proszę, puszeczka ukryta i każdy kto wsiada do auta mówi, że ładnie pachnie Nic nie dynda na lusterku to następny plus. Mógłby być jedynie trochę mniej słodki ten zapach ale i polecam. Mam go już miesiąc i pachnie jak na początku.
Roko Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Zna ktoś zapach podobny do wunderbaum black? tylko nie w formie zawieszki? Perfumy Davidoff Cool Water Men jakby przypominają ten zapach
SEBOOL2006 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2015 Od dwóch tygodni jestem ich posiadaczem i zwolennikiem zarazem. Plus to ,że można kupić i przetestować 100ml a jak się spodoba bierzesz 500ml.Na korzyść przemawia świetny atomizer nawet w testerze. Ja na razie mam jagodę i pomarańcz. Obydwa zapachy fajne, naturalne, bez chemicznego tła. Jagoda bardzo trwała a tego drugiego jeszcze nie testowałem pod tym względem bowiem mam go od wczoraj. Chyba odstawię puszki CS bo ich trwałość pozostawia wiele do życzenia (może poza coronado cherry). Przerzucam się na psikanie Chciałbym przetestować pozostałe zapachy ale to przy następnych zamówieniach. Arku tak +- ile mniej więcej utrzymuje się zapach jagodowy? Nie jest męczący i duszący?
Administrator AreK Opublikowano 17 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Ja używam go raz w tyg po strzale na dywanik. Wiadomo, że już go nie czuję ale pasażerowie chwalą, że ładnie pachnie. Zapach jest świeży i delikatny. Nawet jak zaszaleje i dam go więcej to nie męczy i nie dusi jak potrafiły to robić niektóre zapachy cs.
SEBOOL2006 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Ok to może i ja się skuszę na jagodowy z tym,że najpierw będę musiał go powąchać czy będzie to odpowiedni zapach dla mnie.
fipa Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Wiadomo, że już go nie czujęI to jest właśnie to, co podoba mi się w tych zapachach Ipuro. Po 2 miesiącach czuję dalej, co jest ewenementem z tego, co testowałem u siebie.
Administrator AreK Opublikowano 17 Marca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Po 2 miesiącach czuję dalej Wsiadasz codziennie do auta i po dwóch miesiącach ciągle czujesz ten zapach? Masz mocno wyczulony zmysł węchu. Wiadomo,że czuję zapach po wejściu do auta ale nie jest on dla mnie męczący, dominujący.
fipa Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Może coś w tym jest. Kupiłem kiedyś puszkę CS, bardzo mnie męczyła, ciągle kichałem w aucie, po dłuższej jeździe bywało, że czułem ból głowy. Dodatkowo może pomagać w wyczuwaniu zapachu to, że w jeżdzę dwoma autami na przemian, w każdym Ipuro, ale inne wersje. A może to kluczowy czynnik, nie wiem.
jedrek1980 Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2015 Mały mainz jagodowy na próbę zamówiony. Jak się spisze to zagości dużą butla
jedrek1980 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2015 Jagoda fajny zapach tylko z trwałością słabo. Może dlatego że dywaniki gumowe
Rekomendowane odpowiedzi