dawid.zu Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Panowie, najbardziej new car z new carów, jakiej firmy? Ja do tej pory próbowałem chyba trzech rodzaju, aroma buteleczka, k2 w atomizerze i puszka z californii. Najbardziej mi pasuje puszeczka z californi, ale jednak guma balonowa i wisnia jest najlepsza
rahim Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ostatnio wsiadłem do Solarisa:) i poczułem ten sam zapach, który czułem w pierwszym samochodzie jaki pamiętam w rodzinie, nowa alfa romeo. Miałem nadzieje, że może ktoś jednak odtworzył ten wspaniały zapach nowego samochodu(nie jakieś tam perfumy, to chyba po prostu zapach nowego weluru, dywanu, deski).
voyteck Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wie ktoś czy są do dostania takie zapachy jak niżej (ae vent sticks)? Miałem je kiedyś, chyba z allegro, zapach raczej spoko, ale głównie chodzi mi o to, że zupełnie nie rzucają się w oczy jak są umieszczone w kratce
Strus Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zapach K2 te w buteleczkach z drewnianym korkiem są bardzo fajne w szczególności polecam taki fioletowy chyba się Fahren nazywa Kupiłem ale psikacza i o ile zapach jest całkiem fajny (wyczuwam w nim delikatną nutkę ze Stripper'a ) o tyle wczoraj tak z 12 psiknięć i dzisiaj otwieram drzwi od auta i ........ nic nie czuć. Właśnie zamówiłem Purple Stuff od CG na test. Nie widziałem małych pojemności więc musiałem kupić 473ml także jakby ktoś chciał połowę odkupić na test to PM
rychuslu89 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 California scent mialem wanilie i bardzo dlugo pachniała okolo 2 miesiace dość fajnie a potem juz mniej intensywnie , za to guma balonowa wytrzymala okolo miesiac czasu potem już słabo
marasec Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Miał ktoś może, lub ma California Scents - Route66 ? jak to pachnie wogóle bo myślę jeszcze nad: Car Scents LA Jolla Lemon
Lex Luthor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2015 Ja mam, pachnie dla mnie jak lżejsza wersja męskich Burberry London. Taki drzewno-ambrowy, typowo męski zapach. Tapnięto z Lumki 920
Piotrek Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Dziwne, że nikt jeszcze nie wypowiedział się o zapachach od Mainz'a. Wczoraj kupiłem Palm Beach, i o ile z butelki pachnie bardzo mocno, to w samochodzie jest idealnie. Co do samego zapachu, jeżeli ktoś lubi klimaty waniliowego, kokosowego WB to zapach przypadnie mu do gustu. O trwałości się nie wypowiem, bo mam na zimę gumowe dywaniki.
Strus Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 No i jest. Już przelany w wersję do podłokietnika Cud, miód i orzeszki. Rewela jednym słowem
jedrek1980 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Strus i jak z trwałością tego winogrona
Strus Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Lepiej niż stripper, chociaż ja lubię czuć zapach więc i tak zapodaję ze 3 psiki tak co 3 dni
letis Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja kupiłem Mainza o zapachu jagody.... powiem że mi zapach bardzo podpasił. W butelce nie czuc tego ale jak sie psiknie to naprawdę czuć. Aplikowałem tydzień temu po razie pod dywaniki i do dzisiaj przyjemnie go czuć.
jedrek1980 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Koledzy mam pytanko czy użytkował ktoś zapachy z tych dwóch firm a dokładnie chodzi o Chemical Gus i Mainza?Który jest trwalszy? Zastanawiam sie nad Chemical Guys Chuy Bubble Gum Scent Mainz Cherry Boom Boom
Pimps Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 jedrek1980, Mainza nie używałem CG mam i co do trwałości jak to ze wszystkimi zapachami jest najlepiej w lecie a tek chcący żeby go było czuć to po 1 psiknięciu na każdy dywanik i cały dzień wyczuwalny. Przy pojemności 0,5 L wystarczy na długo.
Tomek WRO Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Nie wiem, czy już było poruszone. Od początku, od kiedy zacząłem używać Strippera (2 lata) na wykładzinie i dywanikach zostaje tłuste miejsce. Tzn. nie ma plamy ale jak ręką dotykam mam tłuste na palcach. Też tak macie? Wersja z większej butelki
cannonn Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 U mnie nic nie zostaje, też mam z większego baniaczka.
dawid.zu Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Koledzy mam pytanko czy użytkował ktoś zapachy z tych dwóch firm a dokładnie chodzi oChemical Gus i Mainza?Który jest trwalszy? Zastanawiam sie nad Chemical Guys Chuy Bubble Gum Scent Mainz Cherry Boom Boom mam jeden i drugi, każdy dzień psiknę po razie na przednie dywaniki i czuć cały dzień i na drugi także wyczuwalny
Manios Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2015 Nie wiem, czy już było poruszone. Od początku, od kiedy zacząłem używać Strippera (2 lata) na wykładzinie i dywanikach zostaje tłuste miejsce. Tzn. nie ma plamy ale jak ręką dotykam mam tłuste na palcach. Też tak macie? Wersja z większej butelki Tak, zgadza się, u mnie jest to samo, zresztą nie tylko Stripper, Guma Balonowa też, przy aplikacji na dywaniki po dotknięciu zostaje "klejące" miejsce i do tego bardzo szybko się brudziły. Na chwile obecną aplikuje pod fotele i ewentualnie wysoko z przodu przy nogach, czyli tam gdzie najrzadziej się dotyka.
jedrek1980 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Koledzy zapytam jeszcze o jedno.Uzywalem cały czas zapachów CS gumy i wiśni trwałość do 2 miesięcy. I pytanie takie co wychodzi na dłużej i taniej.Dalej CS czy te w atomizerach.?
kita33 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ostatnio otworzyłem nowy zapach California Scents – Desert Jasmine i jak się go powącha to pachnie natomiast po umieszczeniu w aucie po tygodniu nic nie czuć. Czy wszystkie zapachy California Scents nie pachną w aucie a może jest za zimno w środku aby zapach się utrzymywał?
dawid.zu Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Ostatnio otworzyłem nowy zapach California Scents – Desert Jasmine i jak się go powącha to pachnie natomiast po umieszczeniu w aucie po tygodniu nic nie czuć. Czy wszystkie zapachy California Scents nie pachną w aucie a może jest za zimno w środku aby zapach się utrzymywał? Ja dwa tygodnie temu włożyłem puszeczkę wiśniową i pachnie jak cholera
jedrek1980 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Tu zgodzę się używałem juz kilku zapachów CS i jak dla mnie wyczuwalny i trwała jest tylko guma i wisnia
wooke Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Wczoraj włożyłem gumę od CS, to jeszcze szybciej wylatywał jak go wkładałem Takich rzygów to jeszcze nie czułem.
kita33 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 ten jaśmin to w ogóle nie pachnie w aucie a wieczko jest całe otwarte. Zobaczymy jak będzie z innymi zapachami tej firmy
Lex Luthor Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 Kita - większość tak, oprócz wiśniowego. Ten obudziłby niedźwiedzia z zimowego legargu
Rekomendowane odpowiedzi