Tomek WRO Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie tak się zapytam. Że coś jest tanie a średnie czy kiepskie jakościowo to trzeba kupować? Nie łapię do końca tego. Zapach za 2zeta pachnący może ok, ale mocy i trwałości mu brakuje. Za ok 15zł kupujesz puszkę CS (spokojnie wystarczy na 2 miesiące), za 4-5 zł choinkę wundera (do miesiąca). A taki zapach jeszcze przewróci się i będzie kolejny temat: czym usunąć zaciek/wylany zapach z tapicerki. A znając mentalność forum zaraz zacznie się tzw. owczy pęd po zapachy za 2zł do biedry
kamilgt Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Panowie tak się zapytam. Że coś jest tanie a średnie czy kiepskie jakościowo to trzeba kupować? Nie łapię do końca tego. Zapach za 2zeta pachnący może ok, ale mocy i trwałości mu brakuje. Za ok 15zł kupujesz puszkę CS (spokojnie wystarczy na 2 miesiące), za 4-5 zł choinkę wundera (do miesiąca). A taki zapach jeszcze przewróci się i będzie kolejny temat: czym usunąć zaciek/wylany zapach z tapicerki. A znając mentalność forum zaraz zacznie się tzw. owczy pęd po zapachy za 2zł do biedry +1
Damianldz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 U mnie są trochę inne , użytkuje ocean z tych zapachów i jest całkiem fajny .Dzisiaj 2 biedrze wziąłem jeszcze mojito i pinacolade za 1.99 zobaczymy jak bd to pachnieć . Szczerze nie przepadam za czym w kratce, jedynie do mnie teraz CS przemawia ale panowie za te pieniądze można chociaż protestować jak to pachnie
damian Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Miałem Pinacolade tylko jak była jeszcze za 5,99. Na drugi dzień zapach poleciał do kubła Testowałem ostatnio choinkę o zapachu gumy, ale jak dla mnie średnia, zapach mdły w porównaniu do tego z CS. Teraz wisi u mnie Top Gear mini wood o zapachu gumy, który można m.in kupić w biedronce. Nuta zapachowa już bardziej mi odpowiada, ale to zapach raczejbardziej dla kobiet.
Tobiusz Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o zapach to mogę polecić choinkę z wunderbaum - Papaya. Zawsze jak ktoś wsiada do auta to pyta co tak ładnie pachnie
jezyk_05 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Może nie do auta ale czy ktoś miał okazję stosować ? http://mrcleaner.pl/california-scents-s ... p2574.html
kamilgt Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 jezyk_05, ja miałem/mam taki ale żurawinowy, ładnie i długo pachnie
jezyk_05 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Długo tzn. ? zapach jest intensywny ?
FOBOS Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Szczecin i okolice. Zapachy Yankee Candle można kupić w Starej Cegielni na pierwszym piętrze. Różne rodzaje, jeżeli jakiegoś w danym momencie nie ma to zamawiają. Aktualnie przetestowane: Fluffy Towels - jak świeże pranie Leather - bardzo intensywny, jak u kuśnierza w zakładzie Beach Walk - delikatny, całkiem przyjemny Trwałość nie ma dla mnie znaczenia, bo często wymieniam zapachy.
Eidos71 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2014 A co sądzicie o zapachach My Shaldan ? Zbierają pochlebne opinie (na równi z CS). Zamówiłem i czekam na dostawę, jednak może ktoś już stosował te zapachy ?
Mongolski Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 oczywiscie, trzymaja okolo 30 dni, mozna obrocic i jeszcze troche popachnie. squash wygrywa -intensywnie pachnie, pozniej lime, apple, herb- bardzo delikatny, orange i lemon ;]
marszo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dla mnie Numerem jeden jest biała choinka Wciśnięta w nawiew na nogi trzyma 2 miesiące, zapach jak dla mnie rewelacja. Problemem jest tylko to, że przez 2 tyg jest zbyt intensywna- ciuchy pachnął mi wunderbaumem
moons Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Jak że przestały mi odpowiadać owocowe zapachy kupiłem sobie Chemical Guys Stripper Scent, zapach dla mnie bajka, jak moje najlepsze koleżanki ale coś strasznie słabo go czuć a raczej bardzo krótko. Psiknąłem na dywaniki, wsiadam do auta, nic nie czuję, no to znowu na dywaniki, fotele, podsufitka zaczynam czuć go w aucie, za chwilę wsiadam do auta i znowu nic. Kiedyś nawet jakiś kemko dłużej trzymał. Coś nie teges go używam czy trafiłem na jakiś przemarznięty czy tam przegotowany? Pozdrawiam
Swoop Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 moons, ustaw nawiew na nogi to poczujesz
knefelson Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ale coś strasznie słabo go czuć a raczej bardzo krótko. to jest niestety najwiekszy mankament Scent'a. Pozostale zapachy z CG wytrzymuja dosc dlugo, natomiast Scent, jako ich najwiekszy towar eksportowy z gamy roznorodnych zapachow, pachnie slabo.ustaw nawiew na nogi to poczujesz pewnie, ze poczuje, ale przez bardzo krotki okres czasu.
moons Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Żadna różnica Wczoraj jak na wieczór wypsikałem prawię piątą część butelki, na wykładzinę, fotele, podsufitkę, nawet do kratek, dziś z rana było lekko czuć zapach. Niestety chyba jest tak jak piszecie ogólnie perfuma jest do pupy. Sam zapach jest naprawdę świetny ale trwałości nie ma żadnej. Żeby zrobić efekt trzeba go używać bezpośrednio przed i za każdym razem jak się chce go poczuć w aucie. A szkoda bo miałem kilka zapachów w psikaczach i tam kilka pryśnięć na wykładzinę pachniało ponad tydzień. Nie ma tego zapachu w zawieszce, puszcze czy czymś podobnym? Pozdrawiam
kamilgt Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Psiknij na dywanik pod nawiew i jeździj z włączonym nawiewem szyba/nogi
pardi Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Albo wlej do takiej fiolki zakończonej drewnianą zakrętką co się wiesza na lusterku wtedy pędzie się ulatniał powoli i równomiernie pachniał.
moons Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Najpewniej trafiłem jakiś felerny flakonik, bo nie chce mi się wierzyć że taka firma wypuściła taki kartofel. Dziś zrobiłem eksperyment psiknąłem go w domu na fotel, po pół godzinie jak nie wąchać to po prostu nic nie czuć, tak jak gdybym nigdy tam nie pryskał. Także żadne pryskanie pod nawiewy nic nie daje bo sam zapach tak szybko się ulatnia że go nie czuć. W aucie troszkę czuć ale już chyba 1/3 flaszki tam wylałem. A wylewać 118 ml zapachu żeby tydzień sobie poperfumić auto to słaby interes. Pozdrawiam
daniel87 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dla mnie Numerem jeden jest biała choinka dla mnie od dłuższego czasu również...w biedrze po 3zł z kawałkiem black classic zostaje w tyle przynajmniej według mojego nosa...
propekMONTER Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 a ja mam nowy sposób Do flakoniku ambi purrrrrrr wlewam swój zapach, czy to stripper czy co innego (ostatnio ck one lol), wkładam w dolne kratki i czuć non-stop. Polecam
jarekbilek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jak oceniacie zapachy CS Odor Eliminator, te żelowe? Długo sie utrzymują?
Fiszer Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 propekMONTER nie miesza Ci sie z zapachem poprzednika Ambi pur
propekMONTER Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Fiszer, nie, wyparzone wszystko.
damian Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A wrzątek nie zniszczył tego co nasiąka zapachem?
Rekomendowane odpowiedzi