Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ar3k choinki wunderbauma o zapachu prawie skory masz w kazdym auchanie i makro ;)

a to nie wiedziałem ze to choinki ;-)

Opublikowano
Ar3k choinki wunderbauma o zapachu prawie skory masz w kazdym auchanie i makro ;)

W Zgorzelcu nie ma ani Auchan ani Makro :oops:

czy jest szansa na odkupienie 1szt od ciebie, uwielbiam zapach skóry w aucie

Raczej nieoplacalne sprawa. Drozej wyjdzie wysylka niz sam Wunderbaum. Kupujac 10pak wyszlo mi po jakies 4zl z hakiem za sztuke wliczajac wysylke.

Tutaj masz lina z Allegro ;)

http://allegro.pl/wunder-baum-zapach-dr ... 79952.html

Opublikowano
Czym najlepiej zlikwidować odór papierosów w samochodzie?

Pranie + jakiś odur eliminator,ew.ozonowanie ;)

Opublikowano

Kupiłem w piątek ten zapach WUNDERBAUMA o zapachu skóry i po otworzeniu myślałem że to zpach coli , skóry mi to jakoś zbytnio nie przypomina ale nie powiem zapach jest bardzo przyjemny i przez pierwszy dzień po zakupie jak jeździłem autem byl bardzo intensywny w 2 i 3 też zobaczymy jak dalej

Opublikowano

pabloo1033 - działanie CS liczy się w miesiącach, a Wunder'a - w dniach ;) Jeżeli jednak zdecydujesz się na CS - bierz z drewienkami. Żelowe już nie są takie "the best" :/

Opublikowano

pabloo1033, 4 tydzień stoi otwarty cherry u mnie w pokoju. zapach wciąż intensywny. ale nie w pokoju tylko o dziwo czuć go w całym mieszkaniu 48m2 :shock: w pokoju oczywiście mocniej. "uchylony" jest do połowy ;)

Opublikowano

U mnie w aucie cherry leży już 2 msc moze nawet lepiej , każdy kto wchodzi mówi że coś strasznie tu ''śmierdzi'' albo ''coś bardzo ładnie tu pachnie'' , no sorry ale jak mam kupować choinkę co tydzień za 5-8zł to 100000000000x bardziej wole kupić sobie z 3 zapachy CS za 45 zl i ciszyć się zapachem przez przynajmniej 2 msc i zmieniać sobie nuty zapachowe jak mi się podoba

Opublikowano

coz, jakoze nic sie nie dowiedziałem nt Wuderbaum Clip postanowiłem przetestowac sam.

..nie polecam, meczy -nie pachnie -a wanilla nie ma nic wspolnego z choinka :!:

Opublikowano

Kiedyś prowadził autofanatic ale się zwineli.

Na naszych Shellach nie widzialem :(

Jarek jaki potrzebujesz?

Opublikowano

Jako ciekawostka napiszę, że wisienka od CS pachnie cały czas nie ruszana od października 2013... otwarte było/jest tylko 1/3 wieczka i przykryte kapslem :good:

Opublikowano

Czy Mr. & Mrs. FRAGRANCE jest trwałe i czy Vanilia jest fajna ? Testował ktoś może ?

Używam już drugiego zapachu tej marki i polecam.

Bardzo trwałe. Zapach czuć w aucie kilka miesięcy +/- 4 mce.

Waniliowego nie miałem, ale mogę polecić intensywny Cesare Czarny (zapach: Drzewo cedrowe)