Damianldz Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Odebrałem dzisiaj z SNB CS corronado cherry oraz monterey vanilla , Cherry od razu otworzyłem a aucie i położyłem sobie , bardzo fajnie pachnie i fakt intensywnie wieczko (te metalowe) wziąłem razem z vanillą do domu to na samym wejściu juz mama do mnie co tak śmierdzi :P wyszła na chwile do ubikacji ja położyłem wieczko u siebie na biurku i przyszła i zaczęła marudzić żebym to do śmieci wyrzucił bo w całej hałpie tym śmierdzi . Więc intensywność na bardzo duży + jak od samego wieczka tak pachnie [ Dodano: 13 Luty 2014, 20:58 ] zawiodłem się na vanilli
Piotrek Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 zawiodłem się na vanilli Następnym razem, żeby być zadowolonym to zamiast puszek kup sobie zawieszkę "palmę" z CS. Są tańsze i można sprawdzić zapachy, pachną tak samo jak puszki, może tylko mniej intensywniej. Nie wiem czy miałeś, ale warte spróbowania: -Shasta Strawberry ( bardzo fajny zapach, dla mnie trochę jak stare Finale) -Palisades Pina Colada ( bardzo słodki zapach, miłośnicy WB będą zachwyceni )
Damianldz Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2014 Truskaweczki spróbuję bo bardzo lubie , dzięki za info , jak skończy się cherry kupie truskawkę , a jak pachnie CS napa grape bo też mnie interesuje
Maniek8888 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 piotr13 a jak z trwałością palmy w porównaniu do choinki? jesli juz bylo takir pytanie to nie bijcie EDIT: doczytałem się ze z trwałością jest dobrze
bati Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja dzisiaj kupiłem poczciwego Wunderbauma -Mango -PinaColada -BubbleGum będziemy testować
luq92 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 -PinaColada -BubbleGum Gut czojs Sam muszę na nie jeszcze zapolować. Od siebie polecam jeszcze kokosa
michal Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja dzisiaj kupiłem poczciwego Wunderbauma -Mango -PinaColada -BubbleGum będziemy testować Mango mam teraz, fajnie pachnie w połączeniu z już kończącą się wanilią też wunderbauma
Sparco Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 Jak by ktoś potrzebował to widziałem ludziki Mr. & Mrs w galerii mokotów w Warszawie,można sobie powąchać każdego i do tego są nawet tańsze niż u partnerów bo po 30zł z groszami
slaslu Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 kamilgtja widziałem na shellu, chyba po 30-35zł
Sparco Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2014 kamilgt Na poziomie 0 zaraz przy perfumerii Douglas jest stoisko
Mongolski Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 kamilgtja widziałem na shellu, chyba po 30-35zł musze to sprawdzic
kamilgt Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Sparco, dzięki, na pewno odwiedzę slaslu, dzięki
daniel87 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 a jak pachnie CS napa grape Dla mnie coś jak Megs GCC tylko bardziej słodko
JBS Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Ja dzisiaj kupiłem poczciwego Wunderbauma -BubbleGum będziemy testować Kolega teraz kupił i powiem że pachnie chyba lepiej niż CS.Zobaczymy jak długo i czy sie zapach nie "skiepści".
damian Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 BubbleGum to jakaś nowość, bo chyba jeszcze nie widziałem w żadnym markecie?
JBS Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 BubbleGum to jakaś nowość, bo chyba jeszcze nie widziałem w żadnym markecie? Jakaś nowa linia zapachów wyszła podobno.
Piotrek Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Jest Bubble Gum z WB ( różowa choinka, zielone literki), ale jeszcze nie widziałem w żadnym sklepie.
bati Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgadza się to nowość jeszcze jej nie przetestowałem ;-) czekam na lepsze dni ;-) będę miał porównanie do gumy balonowej z Aroma Car (którą uwielbiam )
typro Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Już do mnie leci Zamówione w weekend. Niestety nie porównam do CS, bo nie używałem.
C5 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Ja wrócę do zapachów Kemko. Przez ostatni miesiąc testowałem zapach Black i Cool Air. Mimo, że Cool Air jest mniej intensywny od Black, to dużo dłużej się utrzymuje. W tej chwili przy intensywnym użytkowaniu samochodu (codziennie, ok 1500 km tygodniowo), utrzymuje się mocny zapach od tygodnia (ok 10 -12 psiknięć), co mnie miło zaskoczyło. Myślę, ze zakupie sobie większe opakowanie . Pozdro, Norbert
andrew9 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Co byście polecili z jakiś zapachów.. powiedzmy 'eleganckich'? Nie żadne owoce, nie bardzo intensywnego. Ostatnio spróbowałem polecany tutaj zapach żelowy - w domyśle miał to być zapach świeżości, ale tak naprawdę bardzo zmierzało to w stronę cytryny i po kilku dniach.. przeniosłem do łazienki w domu To, co ewentualnie chciałbym jeszcze spróbować, to jakaś bardzo delikatna woń.. sam nie wiem - nowości samochodu, może coś lekko ziołowego? W każdym razie coś w takim kierunku, nie intensywnych słodkich zapachów.
kamilgt Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 andrew9, ludziki zapachowe powinny Ci się spodobać poszukaj w okolicy
faraon3021 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Ostatnio znalazlem puszki CS w sklepach Norauto. U mnie cena 4,99 euro.
DzoloDetailing Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Nigdy nie mogłem zdecydować sie na jakiś konkretny zapach w aucie aż do momentu kupna CG Strip Zostanie na zawsze
Rekomendowane odpowiedzi