Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to pytanie padało już kilka razy, ale potrzebuję jakiegoś trwalszego odpowiednika drzewka Wunder Baum Black Classic. Najlepiej jakby to była puszka z California Scents lub jakieś inne propozycje :)

Opublikowano

California Scents Car Scents - zapach Laguna Breeze,

California Scents Car Scents - zapach Verri Berry - odświezacz powietrza - co to za zapach ? [?]

Jak z trwałością obydwu zapachów ?

Obecnie mam cherry jest fajny, ale szukam czegoś innego :-)

Opublikowano

Verri Berry - Jagoda

Jeżeli chodzi o trwałość i intensywność to według mnie jest to jeden z tych zapachów, który może pochwalić się dość długim czasem działania.

(Na marginesie wypowiadałem się na ten temat już jakiś czas temu

http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?p=316918 )

Laguna Brezze - nie mój gust, nie testowałem, więc nie wypowiem się.

Natomiast ostatnio "rzuciłem" się na kilka sztuk odświeżaczy AF w zawieszce - W końcu zima, więc wydaje mi się, że powinny działać trochę efektywniej od puszek kiedy to częściej ustawiamy nawiew na szybę, czas pokaże :D

Jeżeli chodzi o same zapachy, to tak...

W przypadku tego zapachu, to zalatuje mi mydlinami i raczej nie tego oczekiwałem :kox:

http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... eszka.html

Drugi kandydat to:

http://showcarshine.pl/odswiezacze-i-ne ... eszka.html

Tu sprawa wygląda o wiele lepiej, delikatnie słodki zapach już bardziej trafia w mój gust, niestety ciężko jest mi określić czym dokładnie pachnie zawieszka, według producenta jest to "Classic Sweet Shop" - niby wszystko jasne, ale jednak nie do końca :D

Opublikowano

Akurat na Uniona nie zdecydowałem się z tego powodu, że wszystkie truskawkowe odświeżacze jakie miałem okazję testować słabo przypominały truskawki, ale kto wie... może w niedługim czasie skuszę się i na nią :|

Opublikowano
Za każdym razem jak wącham zawieszki AF to.. (moim zdaniem) najciekawszy zapach ma Union Jack :)

Potwierdzam , naprawdę mega fajny zapach najlepszy jaki dotychczas miałem. Tylko cena jak na zawieszkę to droga. Jak z trwałością :o zobaczymy.

Opublikowano

Powiedzcie Panowie jak u Was z intensywnością zapachów CS podczas zimnych dni i mroźnych nocy? Wstawiłem do auta kilka dni temu Desert Jasmine (swoją drogą genialna nuta zapachowa) i praktycznie nic nie czuć, a w temperaturze pokojowej zapach dosyć intensywny. Czyżby zimą trzeba było jeździć bez zapachów w aucie?

Opublikowano

W tamtym roku w okresie zimowym miałem California Scents Spillproof Balboa Bubblegum i w tym też i jest bardzooo intensywny!

Opublikowano

Zakupiłem CS Artic Ice jest całkiem :good:

Następny zakup to będzie Laguna Breeze i ponownie Artic Ice.

Do skody chyba się pokuszę na Hawaiian Gardends :o

Opublikowano

Wesol, laguna breeze bardzo trwaly zapach, mam go kwietnia gdzies tak i dalej jak podloze obroce drewienka i podloze pod nawiew na nogi to go czuc ;) jak cieplej to wiadomo ze duzo bardziej czuc zapachy..

Opublikowano

moi drodzy w zwiazku ze zmiana auta, nie mam juz gdzie umiescic zapachów w puszcze, ktore stosowałem dotychczas.. zastanawiam sie wiec nad zapachami w płynie -jest ich troche, wybrałem Chemical Guys Leather Scent Air Freshener oraz Poorboys World Air Freshener Leather -stosował to ktos kiedys -obawiam sie ze tanszy i wiekszy poorboys poprostu mnie rozczaruje.

zastanawiałem sie tez nad Colourlock Leather Essence -ale poki co chciłbym sprobowac czegos w WW postaci ;)

z gory dziekuje !

Opublikowano

ja mam CG arbuza i niestety to co ze stripperem bylo... popsikasz 1-2 dni czuc i trzeba znowu psikac, jest jakis w sprayu odswiezacz ktory trzyma sie min tydzien? bo nie chce mi sie codziennie psikac, widze ze z CG jest problem ale moze cos innego?

Opublikowano
moi drodzy w zwiazku ze zmiana auta, nie mam juz gdzie umiescic zapachów w puszcze, ktore stosowałem dotychczas.. zastanawiam sie wiec nad zapachami

Kup sobie to co umieściłem w linku powyżej swojego postu .

Opublikowano
moi drodzy w zwiazku ze zmiana auta, nie mam juz gdzie umiescic zapachów w puszcze, ktore stosowałem dotychczas.. zastanawiam sie wiec nad zapachami

Kup sobie to co umieściłem w linku powyżej swojego postu .

chetnie -ale gdzie to kupic w PL? ;]

Opublikowano
chetnie -ale gdzie to kupic w PL? ;]

Pisałem że szukam osoby z która podzielą się kosztami sprowadzenia tego do PL

Opublikowano
-dlatego proponujesz zakup :-]

uzywałes tego kiedys, znasz ten produkt, czytałes opinie na jego temat ? 8-)

nie czytałem nie znam produktu . Strzał w ciemno

Opublikowano

witam. Miałem Kiedyś w samochodzie zapach Jbl teraz nigdzie nie mogę go znaleść. Ktoś wie może co to był za zapach albo gdzie go znajdę. Pzdr

Opublikowano

no szkoda że nikt nie chciał się złożyc na http://www.ebay.pl/itm/111186145734?var ... 1423.l2649 chciałem zaryzykować zapach new car . z tego co umiem zrozumieć w tym opakowaniu jest 60 saszetek . No ale lipa :D

tak wiec nic z samochodowych rzeczy nie kupiłem a tylko buty i pierdoły sportowe i paczka będzie do mnie nadana w piątek z Chicago :lol: