Maniek8888 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 na pewno zaraz ktos Ci doradzi Stripper Scenta (jakby nie było super zapach, z tym że np u mnie była lipa z trwałością), ale ze swojej strony mogą polecić zapachy firmy Feon jest kilka bardzo ladnych pozycji i ich intensywnosci jest naprawde dobra. Oprocz tego niektore kemko ładnie pachną, ale z trwalościa juz troche gorzej ( w tym temacie było juz o tym mowione).
glorusek Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zainteresowal mnie ten stripper, chetnie bym powąchał
KrzykSkate Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Cześć, czy ktoś posiadający CS o zapachu gumy balonowej zauważył, że z klimatyzacji zaczęło mu śmierdzieć? U mnie pojawił się taki smród, że nie można było wytrzymać. 3-4 dni po wyciągnięciu zapachu smród przeszedł.
Administrator AreK Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 KrzykSkate, miałem w dwóch autach i takiego zjawiska nie zaobserwowałem
glorusek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ten no brać tego Stripper Scenta? kozak zapach czy szkoda kasy?
peciu Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zapach super gorzej z jego trwałością, jeżeli nie przeszkadza Tobie codzienne psikanie zapachem to śmiało możesz brać.
kubik Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dorwij rozlewkę z galona,na te półkowe szkoda siana,bo znikają w moment
peciu Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dorwij rozlewkę z galona,na te półkowe szkoda siana,bo znikają w moment rzeczywiście "wersja galonowa" jest bardziej trwała?
kubik Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jest na pewno intensywniejsza,ale i trwałość też wyższa
Mati1989 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 zmstr Jak z intensywnością tych zapachów??: Gardenia Del Mar Hollywood Tropicana Strawberries & Cream Jak narazie najlepszy CS dla mnie to Golden State Delight cukierkowa esencja i dobra intensywność
Doniek Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Cześć, czy ktoś posiadający CS o zapachu gumy balonowej zauważył, że z klimatyzacji zaczęło mu śmierdzieć?U mnie pojawił się taki smród, że nie można było wytrzymać. 3-4 dni po wyciągnięciu zapachu smród przeszedł. Piszesz o Golden State Delight ? Kurde mam to samo u mnie i to zaraz po wrzuceniu wlasnie tego zapachu. Strasznie mi nie podszedł, a na dodatek ( cale szczescie ) trwałość gorsza od palmy CS Cherry. Naprawde GSD potrafi bardzo nie przyjemnie zajechać czymś zgniłym. Palme wrzucilem do bagażnika i do tej chwili pachnie bardzo przyjemnie wiśnia i wspominanym wcześniej migdałem. Nie spodziewałem się, że wiśnia może mi podejść trzeba bedzie zamowic 3pak
zmstr Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Mati1989, Gardenia trzyma niestety najkrócej, może z powodu tego, że to nie jest ostry zapach tylko bardziej subtelny i delikatny. Hollywood jest dosyć intensywny, więc trzyma w miarę długo. S&C dłuuugo trzyma i jeśli chodzi o żywotność, to właśnie ten najlepiej zakupić
KrzykSkate Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Piszesz o Golden State Delight ? Kurde mam to samo u mnie i to zaraz po wrzuceniu wlasnie tego zapachu. Strasznie mi nie podszedł, a na dodatek ( cale szczescie ) trwałość gorsza od palmy CS Cherry. Naprawde GSD potrafi bardzo nie przyjemnie zajechać czymś zgniłym. Palme wrzucilem do bagażnika i do tej chwili pachnie bardzo przyjemnie wiśnia i wspominanym wcześniej migdałem. Nie spodziewałem się, że wiśnia może mi podejść trzeba bedzie zamowic 3pak Ja miałem taki http://nokautimg1.pl/p-0f-6d-0f6d9577c3 ... blegum.jpg
jedrek1980 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Używał ktoś Anti Tabaco z Aroma w żelu(słoiczek).Jak z jego trwałością?
Piotrek871 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Byłem dziś na shellu i maja w ofercie zapachy california scents, niby stała oferta na każdej stacji cena jeśli pamiętam to coś ok 17zł
marrrcin Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Byłem dziś na shellu i maja w ofercie zapachy california scents, niby stała oferta na każdej stacji cena jeśli pamiętam to coś ok 17zł ciekawe czy we wszystkich shellach będą CS ?
Piotrek871 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2013 rozmawiałem z Kobietką przy kasie potwierdziła,że akcja na każdym shellu trzeba by sprawdzić ogólnie nie były wystawione dla klienta tylko za kasą więc trzeba pytać obsługi.
Elwood Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Ktoś testował może ten zapach ? http://www.dr-marcus.pl/produkty/odswie ... iZgCTbxrT8
Elwood Opublikowano 3 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2013 Ktoś testował może ten zapach ? http://www.dr-marcus.pl/produkty/odswie ... iZgCTbxrT8
bati Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Dzisiaj kupiłęm sobie zapach Aroma Car Spray 50ml ;-) Kokos&Marakuja super słodko pachnie ... trwałością nie powali pewnie ale chodzi mi bardziej żeby psiknąć - poczuć - i może się ulotnić
Doniek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Przy palmach CS stosunek cena/trwałość zapachu wychodzi bardzo dobrze. Palma dłużej trzymała niż puszka. Zamówiłem 3pack wiśni, 1xkokosa i 1xtruskawke. Zobaczymy czy dwa ostatnie dadzą rade
Piotrek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Doniek, Truskawka w Palmie pachnie bardzo fajnie. Jak dla mnie trochę jak stare Finale.
Piotrek871 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Piotrek871, w Lublinie tego ni ma Ja akurat byłem przejazdem w Grudziądzu i tam mieli,muszę sprawdzić w trójmieście.
Rekomendowane odpowiedzi