Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na pewno zaraz ktos Ci doradzi Stripper Scenta ;) (jakby nie było super zapach, z tym że np u mnie była lipa z trwałością), ale ze swojej strony mogą polecić zapachy firmy Feon ;) jest kilka bardzo ladnych pozycji i ich intensywnosci jest naprawde dobra. Oprocz tego niektore kemko ładnie pachną, ale z trwalościa juz troche gorzej ( w tym temacie było juz o tym mowione).

Opublikowano

Cześć, czy ktoś posiadający CS o zapachu gumy balonowej zauważył, że z klimatyzacji zaczęło mu śmierdzieć?

U mnie pojawił się taki smród, że nie można było wytrzymać. 3-4 dni po wyciągnięciu zapachu smród przeszedł.

Opublikowano

Zapach super gorzej z jego trwałością, jeżeli nie przeszkadza Tobie codzienne psikanie zapachem to śmiało możesz brać.

Opublikowano
Dorwij rozlewkę z galona,na te półkowe szkoda siana,bo znikają w moment :dontknow:

rzeczywiście "wersja galonowa" jest bardziej trwała? :o

Opublikowano

zmstr

Jak z intensywnością tych zapachów??:

Gardenia Del Mar

Hollywood Tropicana

Strawberries & Cream

Jak narazie najlepszy CS dla mnie to Golden State Delight cukierkowa esencja i dobra intensywność ;)

Opublikowano
Cześć, czy ktoś posiadający CS o zapachu gumy balonowej zauważył, że z klimatyzacji zaczęło mu śmierdzieć?

U mnie pojawił się taki smród, że nie można było wytrzymać. 3-4 dni po wyciągnięciu zapachu smród przeszedł.

Piszesz o Golden State Delight ? Kurde mam to samo u mnie i to zaraz po wrzuceniu wlasnie tego zapachu. Strasznie mi nie podszedł, a na dodatek ( cale szczescie ) trwałość gorsza od palmy CS Cherry. Naprawde GSD potrafi bardzo nie przyjemnie zajechać czymś zgniłym. Palme wrzucilem do bagażnika i do tej chwili pachnie bardzo przyjemnie wiśnia i wspominanym wcześniej migdałem. Nie spodziewałem się, że wiśnia może mi podejść :) trzeba bedzie zamowic 3pak

Opublikowano

Mati1989, Gardenia trzyma niestety najkrócej, może z powodu tego, że to nie jest ostry zapach tylko bardziej subtelny i delikatny. Hollywood jest dosyć intensywny, więc trzyma w miarę długo. S&C dłuuugo trzyma i jeśli chodzi o żywotność, to właśnie ten najlepiej zakupić ;)

Opublikowano
Piszesz o Golden State Delight ? Kurde mam to samo u mnie i to zaraz po wrzuceniu wlasnie tego zapachu. Strasznie mi nie podszedł, a na dodatek ( cale szczescie ) trwałość gorsza od palmy CS Cherry. Naprawde GSD potrafi bardzo nie przyjemnie zajechać czymś zgniłym. Palme wrzucilem do bagażnika i do tej chwili pachnie bardzo przyjemnie wiśnia i wspominanym wcześniej migdałem. Nie spodziewałem się, że wiśnia może mi podejść :) trzeba bedzie zamowic 3pak

Ja miałem taki http://nokautimg1.pl/p-0f-6d-0f6d9577c3 ... blegum.jpg

Opublikowano
Byłem dziś na shellu i maja w ofercie zapachy california scents, niby stała oferta na każdej stacji cena jeśli pamiętam to coś ok 17zł

ciekawe czy we wszystkich shellach będą CS ?

Opublikowano

rozmawiałem z Kobietką przy kasie potwierdziła,że akcja na każdym shellu trzeba by sprawdzić ogólnie nie były wystawione dla klienta tylko za kasą więc trzeba pytać obsługi.

Opublikowano

Dzisiaj kupiłęm sobie zapach Aroma Car Spray 50ml ;-) Kokos&Marakuja :mrgreen: super słodko pachnie ... ;) trwałością nie powali pewnie ale chodzi mi bardziej żeby psiknąć - poczuć - i może się ulotnić :kox::lol:

Opublikowano

Przy palmach CS stosunek cena/trwałość zapachu wychodzi bardzo dobrze. Palma dłużej trzymała niż puszka. Zamówiłem 3pack wiśni, 1xkokosa i 1xtruskawke. Zobaczymy czy dwa ostatnie dadzą rade :o