Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu używałem WB Truskawkowego, ale po max 2 tygodniach choinka w moim samochodzie tylko wisiała. Zapachu było niewiele. Zachęcony opiniami o California Car Scents najbliższym zakupem będzie Coronado Cherry.

A przy okazji - jakie są opinie o Shasta Strawberry bo nie natrafiłem na żadną opinie na ostanich 10 stronach w tym temacie? :)

Opublikowano
PitBull89, były i testy na forum i w tym temacie też nie raz ktoś tam napisał...

ogólnie to pachną krótko ale ładnie.

Zgadzam się z Kamilem - kupiłem KEMKO Black - pachnie baaardzo przyjemnie - zapach jakiś perfum. Co do trwałości, to raczej codziennie / co 2gi dzień lepiej sobie psiknąć w autku, żeby czuć zapach. Za tą cenę (~10zł) myślę, że jest to produkt godny polecenia :good:

Nie kupujcie jednak ich tylko po nazwie - możecie się zdziwić, że np cytryna+limonka pachnie jak - sam nie wiem co :kox:

Opublikowano

sobka01,

Z kemko miałem już black'a.. new car i gumę balonową.

I jak pisaliście najszybciej się black..to guma trzyma mi średnio z tydzień.Zależy też od temp i słońca.

Opublikowano
moog, jeśli lubisz intensywny zapach skóry, to ten produkt jest dla Ciebie :)
a z trwałością jest faktycznie tak jak napisali?
Opublikowano

Z ciekawosci otworzylem wczoraj CS Golden State Delight i powiem, że jak narazie to jaj nie urywa. Palemka o zapachu wiśni lepiej mi podeszła.

Opublikowano
:) no to dzięki za opinię. Szkoda, że tylko ten jeden zapach mają, takiej jakości. Bo szukam czegos bardziej trwałego od CS'ów i tym pochodnych.
Opublikowano

Testowałem dzisiaj Autobrite NICE ICE - bardzo przypomina aromatem czarną choinkę z wunderbauma. Jak ktoś lubi, powinien być zachwycony.

nice-ice.jpg

Opublikowano

SJake: gdzie to cudenko mozna nabyc?

co do zapachow, to w biedronie drzewka sa teraz po ok 4pln, kupilem maly zapas czarnych.

Opublikowano

faraon3021, niestety, na temat trwałości nie mogę powiedzieć za wiele. Psiknięty zaledwie wczoraj i jak na razie jest wyczuwalny... Jak potrzyma 4-5 dni to można uznać za trwały. Mała buteleczka w podłokietniku, jak coś to dopsikamy... 8-)

Opublikowano

A wiecie może, co to za zapach samochodowy widoczny na poniższym zdjęciu:

10cfe309f0d80d02m.jpg

(zdjęcie z internetu)

Miałem go od poprzedniego właściciela, niestety gdy się skończył, wyrzuciłem, a chciałbym do niego wrócić :)

Opublikowano

Dzięki, możliwe, że to ta firma :)

Co prawda nie chodziło mi o zapach, bo akurat tą ciecz miałem innej barwy, ale obudowa była identyczna jak na zdjęciu :)

Opublikowano

czy ktoś coś wie odnośnie zapachu "tabaki" czy któryś z producentów ma w ofercie taki wynalazek ? nie chodzi mi o smród papierosowy.