Moderator Domel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Daje radę nawet w śniegu 3 1
Gold_Car Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Tylko arogancki sąsiad gdy zobaczy taka osobę to ma temat do plotek ... Ale co zrobić takie mamy społeczeństwo... Ale zabawka fajna. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 20 minut temu, Gold_Car napisał: Tylko nie arogancki sąsiad gdy zobaczy taka osobę to ma temat do plotek ... Ale co zrobić takie mamy społeczeństwo... Ale zabawka fajna. Generalnie mam wyrąbane na opinie "somsiadów" z bloków obok 1 1
Moderator rychu Opublikowano 17 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Patrząc dziś na grubą warstwę śniegu na aucie pomyślałem, że najbezpieczniej to usunąć dmuchawą póki jest mróz. Pomysł miałem dobry, tylko dmuchawy nie mam
powalla Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ja jutro przetestuję dmuchawę LUX Tools , bo kupiłem generalnie "sprzątać liście" ale już drewutnię i garaż wydmuchiwałem z powodzeniem. Zdmuchiwać kropelek po myciu jeszcze mi nie było dane ale to tylko z racji świeżego zakupu i ...pogody
Moderator Domel Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2021 Tylko że to musi być śnieg jak cukier puder - czyli generalnie temp w okolicach -10st. Wszystko powyżej jak sie klei to nie da się zdmuchnąć. Było to moje trzecie podejście i dziś był ten dzień "odpowiedniego" śniegu stety/niestety
Rekomendowane odpowiedzi