Stolaar Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 4 godziny temu, lukasz_byd napisał: Wraz z jedzeniem rośnie apetyt. Rozwój i nie zatrzymywanie w miejscu jest bardzo ważne. To że coś jest idealne, nie oznacza że nie może być lepsze. W pełni się z tym zgadzam, dlatego za niecały już miesiąc na podłodze pojawią się płytki Myślę, że one dadzą tak naprawdę największy efekt z tego wszystkiego
lukasz_byd Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 39 minut temu, Stolaar napisał: W pełni się z tym zgadzam, dlatego za niecały już miesiąc na podłodze pojawią się płytki Myślę, że one dadzą tak naprawdę największy efekt z tego wszystkiego Jak już będą, to wstaw tam 440i i poka foto
Stolaar Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 27 minut temu, lukasz_byd napisał: Jak już będą, to wstaw tam 440i i poka foto Mniej więcej zaraz po założeniu płytek i możliwe że małej zmiany kolorystycznej ścian będę właśnie robił swoje 440, dołożenie m pakietu + m performance, trochę węgla we wnętrzu i pełen detailing każdej wnęki, zawieszenia, elementów po zdjęciu zderzaków/progów Będzie się działo 1 1
keza Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2020 @Stolaar jak wszyscy moi przedmówcy jestem pod wrażeniem garażu i świetnej roboty, GOOD JOB. Zmiana koloru wnętrza to strzał w 1
Kam_04 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2020 Auto, relacja i garaż przepiękne. Ogrom pracy włożone, ale jest efekt Nie było problemu przy rozbieraniu wnętrza z poułamywanymi zatrzaskami?
Stolaar Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2020 23 godziny temu, Kam_04 napisał: Auto, relacja i garaż przepiękne. Ogrom pracy włożone, ale jest efekt Nie było problemu przy rozbieraniu wnętrza z poułamywanymi zatrzaskami? Zatrzaski wszystkie całe, kilka spinek było ułamanych przy boczkach drzwi ponieważ ktoś już wcześniej to rozbierał. Całe szczęście udało się przełożyć z nowych 1
Globy Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Szacun, widok palce lizać. Szkoda, że nie stacjonujesz w Warszawie ;) Szerokości, gratuluję i oby tak dalej!
Karbo Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2020 W dniu 20.03.2020 o 14:19, Stolaar napisał: będę właśnie robił swoje 440, dołożenie m pakietu + m performance, trochę węgla we wnętrzu i pełen detailing każdej wnęki I jak tam temat idzie ?
Stolaar Opublikowano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2020 W dniu 7.09.2020 o 14:46, Karbo napisał: I jak tam temat idzie ? Ze względu na braki czasu na zajęcie się prywatnym autem dopiero auto zostało skompletowane i pełna korekta z całym zabiegiem prac odbędzie się w 2 tyg października Będzie gruuubaa relacja
dragon149 Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Jestem w szoku, wyszło co to rewelacyjne.
camus Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 Pomimo że relacja była robiona w marcu, a teraz mamy grudzień to nic nie szkodzi na przeszkodzie by pochwalić autora za ogram ciekawej, trudnej, i jakże pouczającej relacji. Super praca. Wtórując Globy też żałuję że nie stacjonujesz w Warszawie bo bym z chęcią Cię odwiedził i przynajmniej pooddychał Twoim powietrzem w garażu, który bardzo mi się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi