Eidos71 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 Witam. Poniżej link do prezentacji/testu wosku Mr Magic Gold firmy Prostaff. Moje wrażenia - subiektywne - są takie, że to przyjazny i przyjemny wosk: zarówno w aplikacji, jak i w efekcie końcowym. Nie wyróżnia się niczym szczególnym, nie "powala na kolana" - po prostu jest to dobry, wydajny wosk, który może być świetną propozycją na sezon wiosenno-letni, a dodatkowo może stanowić początek przygody z detailingiem dla osób, które dopiero wchodzą w ten świat dbania o każdy szczegół... 6
Gozdziu23 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2020 Nie masz może w pozycjach testowych, gdzieś prostaff-a ore no kuro ? wraz z cleanerem ? Bo jestem ciekaw czy jest latwy w aplikacji
Strus Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2020 Mam podobne spostrzeżenia. Po prostu dobrej jakości wosk bez efektu "wow". Ale cena również powalająca nie jest.
devilsky Opublikowano 15 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 Ja wiem czy nie robi efektu wow? Sprawdźcie na bardziej zajechanym lakierze, bo dość mocno wypełnia. Poza tym trwałość jest nawet nawet. Nakładałem jakoś na początku grudnia i kropelkowanie nadal jest dobre. Jedynie w dolnych częściach jest gorzej ale jest taki syf na drogach, że szkoda gadać. Aplikacja w niskich temperaturach bezproblemowa.
Eidos71 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2020 W dniu 12.01.2020 o 10:18, Gozdziu23 napisał: Nie masz może w pozycjach testowych, gdzieś prostaff-a ore no kuro ? wraz z cleanerem ? Niestety nie - ani wosku, ani cleanera... Cleaner muszę kupić - Prostaff Cleaner & Coating“Ore No Kuro”. Jestem bardzo ciekawy jego działania. 1
analyzator Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 @Eidos71 a siła magica to nie jest czasem krycie rys? Zrywanie taśmy robi wrażenie ale oglądałem na komórce
Eidos71 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 34 minuty temu, analyzator napisał: @Eidos71 a siła magica to nie jest czasem krycie rys? Zrywanie taśmy robi wrażenie ale oglądałem na komórce Delikatnie maskuje, ale nie jest to silny efekt - większość wosków opartych na carnaubie robi to tak samo, lub nawet delikatnie lepiej. 1
Rekomendowane odpowiedzi