MMCzysci Opublikowano 9 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja W myśl zasady "w tej cenie są OK" kupiłem kolejny raz te same Bosche 4100K. 340 PLN komplet. Świecą bardzo dobrze. Poprzednie zaczęły już przygasać, ale miały 6.5 roku i przejechane jakieś 110k, więc jak najbardziej akceptowalny wynik. Wymiana to realnie z 10 minut pracy na stronę, jeśli ma się zręczne ręce, wystarczy zrobić rewizję przy pomocy nagrywania w telefonie. Odradzam zlecać to w jakimkolwiek aucie komuś, bo prawdopodobnie połamie wszystko dookoła lampy.Wymieniłem też przekaźnik wentylatora klimy jako potencjalnego winowajcę problemów z układem, ale chyba jednak po prostu mam dziurę w chłodnicy (to się w tych autach zdarza, po prawie 20-latach miało prawo się zdarzyć) i wyleciał cały czynnik. Załączanie się wentylatorów wygląda na poprawne. Innych awarii nie zaobserwowano, a na detailing jako taki nie mam czasu Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 18 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Pstryk.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 6 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca I gruzowi wybiło 1 lipca 10 lat w jednych rękach.Z technikaliów do wymiany leci za tydzień rozrząd + olej i filtry, lewy przedni wahacz. Z kosmetyki pranie z detailingiem środka, chociaż jeden etap polerki i wosk. Ale to #niebawem."Po co to dalej trzymać?", gdy mnie ktoś tak spyta.Przy.....ę z laczka i poprawię z kopyta Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi