Partner forum CAR CRAZY Posted December 7, 2019 Partner forum Report Posted December 7, 2019 Szybki test Blackfire PRO Primer Polish, głównie w celu sprawdzenia aplikacji i efektu podbicia wyglądu. - panel po kilku przejazdach mocną pasta od 3D + futro fioletowe od Lake Country - maszyna DA o skoku 15mm Wizualnie: usunięte rysy i swirle. Na całości pozostał stosunkowo mocny "haze" oraz bardzo delikatny hologram Aplikacja Blackfire PRO Primer Polish: - maszyna DA skok 15mm - czerwony pad Nat 150mm - 4 ziarenka na pad - praca na 3-4 biegu do praktycznie pełnego wypracowania, pozostał widoczny lekko tłusty film Wnioski: 1)podczas tego testu, wypracowanie banalnie proste ze względu na lekko tłustą konsystencję, pylenia nie zauważyłem 2)po wypracowaniu został lekko tłusty film, który łatwo zebrać w kilku ruchach mikrofibrą 3)powierzchnia lakieru przyjemnie śliska P.S. po aplikacji wykonałem kolejny mały test: 10 min po aplikacji połowę przetarłem ADBL Wipe Out: widać mocne przytłumienie efektu, ale nadal zauważalna granica gdzie było aplikowane. 40 min po aplikacji drugą połowę przetarłem ADBL Wipe Out: widac że produkt mocno związał ponieważ Wipe Out praktycznie nie wpłyną na efekt wizualny, głębia mocna, a "haze" nie powrócił. Kilka zdjęć: 1 1 1
Gardor Posted December 7, 2019 Report Posted December 7, 2019 Bardzo fajne! Z tego co przeczytałem w opisie po godzinie można na niego wrzucać powłokę. Wydaje się odpowiednikiem Essence? Tylko ze już po godzinie można dawać powłokę. Trzeba będzie pomyśleć o zakupie, jest może jakiś odpowiednik do Essence plus do regeneracji powłoki?
Partner forum CAR CRAZY Posted December 7, 2019 Author Partner forum Report Posted December 7, 2019 @Birkhof wszystkie zdjęcia są po aplikacji tylko rożne sposoby oświetlenia. @Gardor aktualnie na powłokę nie ma 1
Recommended Posts