Tedek564 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 @analyzator co Ty ,za dużo gimnastyki. Jak bym chciał jechać na myjnię bezdodtykową, a następnie pod domem umyc auto jakims dobrym szamponem, a nastepnie cale spryskac ironem i splukac. Na koniec wosk
Tedek564 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2023 @analyzator ktory szampon polecasz do mojej koncepcji? Meguiars Wash+??
analyzator Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 @Tedek564 Czytałeś poprzedni post ze zrozumieniem Tadek?
Tedek564 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 @analyzator pewnie ze czytałem. " Opcja prewash, płukanie, trix i mycie ręczne płukanie to jest najszybciej jak się da. Jak się do trixa doda jakieś działanie mechaniczne to wzmocni to jego działanie." nic innego nie wymyslimy . W takim razie ten szampon Megsa w tej konfiguracji to zbędna rzecz
analyzator Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2023 @Tedek564 tak i moją opinię dot megsa też masz. W teorii spoko w praktyce już średnio 1
Rekomendowane odpowiedzi