ortega Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Witam, poszukuję maszyny rotacyjnej do +-400zł. (Może być używana) Będę bardzo wdzięczny za wszystkie propozycje. Pozdrawiam.
Pioter83 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 56 minut temu, ortega napisał: Witam, poszukuję maszyny rotacyjnej do +-400zł. (Może być używana) Będę bardzo wdzięczny za wszystkie propozycje. Pozdrawiam. Bardzo dużo osób chwali K2 masner, masz w dobrej cenie bo chyba 200 z hakiem. Wpis sobie w wyszukiwarce "masner", jest o tym dużo na forum.
xadamx Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 K2 Masner - waga 3,2kg, Kraus Superpolish P7 - waga 2,2kg. Szukaj w ogłoszeniach (OLX, Allegro) Krausa bo często można kupić do 400zł nówki. Ja sam kupiłem za 350.
KZFR Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Z nowych polecam Heckmann R7, dla mnie (amatora) jest bardzo dobra.
ghost Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 Po taniości K2 i Heckmann, Średnio Krauss Lepiej Evoxa, Dewalt, Makita Profesjonalnie Festool Milwaukee Flex itd... już wiesz co, to sobie teraz szukaj
Rekomendowane odpowiedzi