Moderator Streat Opublikowano 11 Września 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Gratulacje dla zwycięzcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Bardzo dziękuję za uznanie i wybór mojej pracy. WoW w końcu coś wygrałem aż nie wierzę, niech ktoś mnie uszczypnie hihi Proszę tylko wszystkich o łagodna krytykę, jak będziecie oglądać moje auto hah. Od korekty trochę minęło i gdzieś, tam ryska się pojawiła. W końcu jest do moje Daily Teraz mam stres i muszę przygotować, podszykowac auto na ta imprezę Aaaa jeszcze jedno bez tytułów eksperta. Do Eksperta mi daleko hah ale z każdym chętnie pogadam i poznam się osobiście. @mx_nowicki aaa dziękuję i wielka szkoda, że nie poznam Ciebie Paweł osobiscie. @AreK Dziękuje @paperson wiem ze trzymaleś kciuki I wszystkim Dziękuję baaaardzo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetailingWizards Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Gratulacje dla zwycięzcy, świetna praca a i werdykt oczywisty, następnym razem się bardziej przyłożymy, a może i wleci coś na dłuższe PSB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Ogólnie kozacko i gratulacje dla wszystkich uczestników. Każde z aut, każdy z pretendentów mógłby śmiało się prezentować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 12 Września 2019 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 11 godzin temu, analyzator napisał: Ogólnie kozacko i gratulacje dla wszystkich uczestników. Każde z aut, każdy z pretendentów mógłby śmiało się prezentować Niestety mógł wygrać tylko jeden projekt . @david2888 martwiłem się ,ze będziesz panikował o każdą ryskę itd. Masz jeszcze tydzień na korektę żartuje oczywiście, nic się nie stresuj, jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SitekPraga Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Gratuluję serdecznie musisz koniecznie szlifowac swój talent i być coraz lepszy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi