Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Mam pytanie dotyczące prespray. Wiem, że już taki temat istnieje, lecz tam raz polecali jednej firmy, za chwile już zmienili zdanie za parę stron i polecali inną firmę..  Więc, ktoś korzystał z większej ilości i jest w stanie powiedzieć, który byłby najlepszy? Korzystałem z PR101 Tersusa, skończył mi się dość szybko, bo dość dużo piorę, spisywał mi się w miarę dobrze, lecz może jest coś lepszego jeszcze? 😉

- Tersus PR101

- Maxifi Master Pre-Spray

- Stapro Enzyme Pre-Spray

- Chemspec Enz-All

- S789 Power Brust

- Inne ?

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Posted

Zamówię 2kg Maxifi, zobaczę jak będzie jakościowo, zużyje to najwyżej spróbuję Enz-All'a 😉 Może wszystkie porównywalne do Siebie.. PR101 w sumie ma dość niską cenę, Maxifi ciut droższe jak i Enz-all 😛

• 1 year later...
Posted

ja stosuje do dywanów Global alkaliczny albo białkowy. Mogę polecić do dywanów porównywalne z Enz-all

• 2 years later...
Posted

Chłopaki odkopię temat. Maxify czy Chemspec ma mniej zapachu po ekstrakcji? Chciałbym coś po czym zostaje tylko zapach świeżości, a nie perfum, chemii. Najlepiej ma niczym nie pachnieć. No i elementy wyprane mają się nie lepić jak to bywa po niektórych środkach, mimo płukań.