fonnes Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Maru 123, well done Kolorek auta jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Widać , że super robota... Ech... Jak bym miał ogrzewany garaż, albo chociaż garaż... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Taki garażyk to wręcz marzenie . Pięna sprawa. No i Śkodówka bardzo łądnie utrzymana,oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 jako że dawno nic nie wstawiałęm to wrzucę krótką foto relację z mycia szkodnika po lekkich modach. główne zmiany to: zderzaki z octavii RS Lampy tylne poliftowe hamulce 312mm z RSki nakładki pedałów golf gti/octavia rs mycie i suszenie: glinkowanie auta... lakier odziwo był w miarę czysty... na felgi SV autobahn a na opony megs endurance... w międzyczasie odświeżyłem komorę silnika: sprawca całego zamieszania: SWISSVAX SHIELD. Bardzo lubię nim pracowac choć mógłby pachnieć trochę lepiej co do połysku i polerownia nie mam zastrzeżeń :wink: reflection shoots :wink: no i wnętrze... odkurzanie , mycie plastików i odżywianie, skóra nawilżona auto gotowe :wink: gdyby upload wyczerpał limit---> http://picasaweb.google.com/10824530323 ... 5/Majowka# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 jak zawsze rewelacja. podoba mi się Twoje podejście do własnego auta, nigdy nie widziałem go brudnego, a mody zacne, baaardzo łądnie się prezentuje. zapach zymolowego leather conditionera jest genialny;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Maru jak zawsze genialnie i z podlogi mozna jesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiT Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witam kolege z forum OCP Mozesz napisac jakie masz odczucia po zastosowaniu Zymol'a - Leather Conditioner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Bardzo mi się podoba Jedyne co mi nie pasuje to czerwone jarzma i srebrne zaciski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 pro rider, zaciski i jarzma były wcześniej srebrne ale po przejściu z 288mm na 312mm musiałem kupić nowe jarzma w kolorze czerwonym i jeszcze nie zdążyłem ich przemalować ale spoko wszystko będzie srebrne. Mozesz napisac jakie masz odczucia po zastosowaniu Zymol'a - Leather Conditioner? bardzo dobra odzywka, ma super zapach , ładnie sie wchłania i nie pozostawia tłustego nalotu. ogólnie bardzo polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 super bardzo pasuje jej ten kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikto32 Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mi sie podoba ten srebrny kolor zacisków, jakiej farby używasz do malowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocmocc Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 wikto32, właśnie miałem napisać to samo. Wg. mnie lepiej by wyglądało z porządnie pomalowanymi czerwonymi zaciskami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Mi sie podoba ten srebrny kolor zacisków, jakiej farby używasz do malowania? A ja wiem O farbie to mogę powiedzieć tyle: Poza tym to są dobre zdjęcia a nie kolor farby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 update Mając dziś wolną sobotę po raz pierwszy od ponad 3 miesiecy postanowiłem zająć się autem 8) ogólnie ulżyłem sobię troche i się zrelaksowałem, jazda tym samochodem nie sprawia mi tyle radochy co mycie i woskowanie go dziś był grany SV SHIELD :bigok A w 10 minut po wokowaniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Maja 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Bardzo ładnie się prezentuje ta Octavia A testowałeś już Concorso ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Evo, jeszcze nie ale liczę że za jakieś 2 tyg będę miał pełnowymiarowe opakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzax Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Co to za nakładki na pedały masz założone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 23 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 pyzax, podstopnica jest z golfa GTI a nakładki na pedały oryginalne z octavii RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralph Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Maru 123 Włącznik świateł z tym "chromem" miałeś standardowo czy wymieniałeś ?? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama89 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ralph, to jest włącznik z passata CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Powiem tak:auto wygląda genialnie!! Już nawet nie chodzi o sam wygląd bo tu nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń-jest perfekcyjnie!Ale naprawdę podobają mi się mody.Przedni zderzak od RSa to strzał w 10!! Felgi,lampy -no wszystko gra idealnie! I te zaciski w dwóch kolorach-po prostu poezja... Maru 123, wielki szacunek dla Ciebie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Maru tylni tłumik masz z RS czy to tylko końcówki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 nOx, tłumik w zwykłej octavii i w RSie jest taki sam-różni się tylko tymi końcówkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOx Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ano widzisz Zagięte rurki są wycięte czy jest na to jakis patent ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 nOx, jako że mam udokumentowane wszystkie mody to wrzucę foto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi