Mumins Posted May 13, 2019 Report Posted May 13, 2019 Czołem, Czy ktoś z forumowiczów wybiera się 4 czerwca do Szczyrku na tytułowe szkolenie? Może macie jakieś doświadczenia związane z poprzednimi edycjami lub innymi warsztatami, organizowanymi przez Rupes'a? https://bigfootseminar.pl/
Gozdziu23 Posted May 13, 2019 Report Posted May 13, 2019 Ja będę ale nie mam pojecia czy bedzie fajnie czy nie Na flexie z tym ziomkiem z USA było bardzo fajnie
Mumins Posted May 13, 2019 Author Report Posted May 13, 2019 Teraz, Gozdziu23 napisał: Ja będę ale nie mam pojecia czy bedzie fajnie czy nie Na flexie z tym ziomkiem z USA było bardzo fajnie Przez TEGO ziomka masz na myśli Renny'ego Doyle'a?
Gozdziu23 Posted May 13, 2019 Report Posted May 13, 2019 Teraz, Mumins napisał: Przez TEGO ziomka masz na myśli Renny'ego Doyle'a? Dokładnie tak :D, na FB raczej opinie spoko, jeżeli chodzi o ich "akademie" nauk. Więc raczej lipy nie będzie, zalezy też czy chcesz się serio czegoś nauczyć, czy miło spedzic czas z możliwością doszlifowania swoich umiejętności
Moderator Domel Posted May 13, 2019 Moderator Report Posted May 13, 2019 Tylko za Jason Rose to już legenda łacznie z BuffDaddy w USA :)
Recommended Posts