Franek Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 U Ciebie zawsze robota kozacka. Mega fajne naklejki z sopranos. Gdzie kupiłes? 1
Pajko Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2019 @Franek , dziękuje . Co do naklejek to sklep internetowy z Hameryki
khornes Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Super relacja. Widać ogrom pracy i jej efekty zdecydowanie też widać. Zawsze nakładasz aż 3 warstwy Rain X`a? Dłużej wytrzymuje?
BarKoz Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2019 Cudowna robota i piękny samochód! Co to za zielone patyczki z gąbką na końcu i ta okrągła szczotka, której używałeś do dolnych partii? Pozdrawiam!
Pajko Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2020 Puk , puk . Zagląda ktoś tu jeszcze Auto od korekty zrobiło około 22 k km w lekko ponad rok . Od tego czasu w środku było tylko z grubsza sprzątane i sporadycznie ręcznie myte - bezdotyki często i gęsto . W środku zrobiło się już nie ciekawie Dużo podróżuje z dzieciakami więc "bajzel" obowiązkowy . Postanowiłem jakoś wygospodarować wolny czas i zająć się autem . Trochę zdjęć zrobiłem więc chętnie się podzielę . Pobudka - śniadanie i do zabawy Szybki rzut oka na to co Mnie czeka . Ogólnie na zdjęciach tragedii nie ma - bo nie doprowadzam do zbytniego zasyfienia . Wyciągam większość gratów i śmieci - tak pieluchy też się znalazły na szczęście z numerem 1 Dywaniki i 2 kanapa - out Herbatka - "JUREK" i lecę z tematem Nie robiłem zdjęć z odkurzania - nuda , przygotowuję się do następnego kroku - patyczki do paznokci , świetna sprawa do detali - polecam APC - pędzel i MF - do roboty Progi - uszczelki - przyciski w kierownicy . Bez zbędnego komentarza Później lekkie przejście na skóry - zdjęć jest mało - wpadłem w szał szczotkowania a jest ta co czyścić - 2+2+3 . Czyściłem Kecav Strong - później dwie warstwy Colourlock'a i 2 Zymol'a Na koniec na plastiki wjechał Interior Magic a jak to już u mnie bywa detale ... nieśmiertelny dla Mnie Była już 14-15 więc czasowo nieźle stwierdziłem za lakier też się biorę . Auto było brudne po trasie w różnych warunkach . Dekontaminacja - ADBL Vampid i T&G Magic Krew i smoła lała się litrami Auto nie miało dekontaminacji od tamtego roku Piana na auto i czekam aż spłynie a w między czasie CTRM na opony i szczota ! Bagno ! Później oczywiście było pędzelkowanie - dwa wiadra , mycie kół itp . Na aucie była kanapka UNCR + UNCR 1,5 - ale no właśnie o ale poczytać możecie w wątku o długo dystansowym teście . Miałem umyć i położyć Silk coat'a i tyle . Ale wjechał on .. Mój osobisty KRÓL od dłuższego czasu . Aplikacja oczywiście w oldschool'owm stylu . DŁOŃMI Wyszło to mniej więcej tak Myślę że jak na najbardziej NIE detailingowy kolor - nie mam czego się wstydzić . P.S Zymol - robo robotę 8 7
Tomas-sg Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 @Pajko super. Na samym końcu nawet efekt dźwiękowy dodany ( huk pękających baloników teoretyków Detailerow przez bardzo duże D) wiadomo że chodzi o temat wosk na powłokę Człowiek robi to co lubi i to na co ma ochotę brawo Ty.
Moniak Lord Masło Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 Powiem Ci że co do wyboru samochodów to to Twoje mondeo to mnie się podobało Reszta to już średnio... Oczywiście o gustach się nie dyskutuje oglądałem wszystkie relacje no i oczywiscie profesja w kazdym detalu kawał solidnej roboty i chemii w kazdym projekcie.
Pajko Opublikowano 24 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @Moniak Lord Masło , nie ukrywajmy - Mondeo a Escalade - dwa skrajnie różne auta . I naprawdę nie ma żadnego aspektu pod którym możemy je porównywać @Tomas-sg , od zawsze idę pod prąd . Miałem ochotę na wosk na powłokę to wjechał wosk ale tak jak piszesz każdy robi to co chce
patol Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Na tyle hektarów powierzchni to pewnie z pół słoika Zymola schodzi
Slovak Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @Pajko, jak zawsze świetna robota :). 1
Moderator Streat Opublikowano 24 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 W dniu 23.05.2020 o 07:22, Tomas-sg napisał: Człowiek robi to co lubi i to na co ma ochotę brawo Ty. jestem w sumie zdanie ze powłoka jest dla nas nie my dla powłoki i mozemy robic co chcemy z nimi Kawał dobrej roboty
Rekomendowane odpowiedzi