Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam

pokaże wam produkt, który jest ze mną od kilku lat... chyba 4 latka

nie jest to typowy produkt Detailingowy do auta, ale ja tak go traktuję

info ze strony producenta

MULTISHINE_ALCO-ulotka-produktowa.pdf

głównym składnikiem jest IPA,

ale uzupełniona o niejonowe i anionowe środki powierzchniowo czynne i środki konserwujące

czyszczę tym środkiem z reguły szyby, elementy w komorze silnika, oraz we wnętrzu auta- plastiki dolne

środek śmierdzi alkoholem, przełamany jakby słodkim zapachem

jak dla mnie zapach nie jest męczący 

możemy również zarzucać z atomizera pieniącego

pianka wyskakuje elegancka

ale dla mnie jest miszczem do czyszczenia szyb

najniższa cena jaką znalazłem na necie 8,50

• Lubię to 1
  • Super 1
  • 2 years later...
Posted

Hej @DZIADZIA ,

Używasz dalej tego produktu? Chciałem kupić i sprawdzić, ale są 2 wersje, ta z alko, niebieska i pomarańczowa, bez alko. Nie wiem, czy miałeś obie i czym one się różnią.

• Moderator
Posted

@Syrio miałem obie, z alco ma alkohol a bez nie ma 🙂 osobiscie lubie obie wersje i korzystam zamiennie 🙂 

• Moderator
Posted

@Syrio alco to taki wielozadaniowiec ze nawet szyby mozna nim czyscić a pomaranczowy to taki interior cleaner 🙂 

• Lubię to 1
Posted

Używam w domu, w biurze, samochodzie, kuchni... ogólnie wszędzie. Przypasowała mi wersja alco, bo bardzo fajnie odparowuje i nie zostawia smug. 
Jak chcesz do domu, to weź sobie jeszcze floor alco zapach spoko jak dla mnie i super domywa podłogę co dla mnie jest ważne, bo na moich płytkach widać każdy odcisk psa..

• Lubię to 1
Posted
3 godziny temu, Syrio napisał:

Hej @DZIADZIA ,

Używasz dalej tego produktu? Chciałem kupić i sprawdzić, ale są 2 wersje, ta z alko, niebieska i pomarańczowa, bez alko. Nie wiem, czy miałeś obie i czym one się różnią.

Witaj, latam na dwóch wersjach, do auta Alco, w domu bez...

Nie ma kozaka na te produkty, cana/jakość miażdży wszystko

• Lubię to 1
Posted

A co powiecie o Eco Shine Glass Shine jako specjalnym płynie tylko do szyb?

Mam na myśli porównanie Multishine Alco, a Glass Shine.

Posted

Bardzo fajne produkty. Żona dostała na testy do mieszkania i nie chce już nic innego także teraz zamówienie leci razy 2

Posted

Glass też używam w domu i eleganckie, a przede wszystkim wydajne. Ogólnie na próbę brałem sporo tego szpeju łącznie z jakimiś żelami do toalety 😃

Smart foam, sanit shine mocne sprzęty ale trzeba wypłukać później.

Multishine używam - przetrzyj zapomnij na płytkach, blatach, biurku, sprzętach kuchennych i nie zauważyłem problemów. Do mebli dedykowane jest jakieś wood care - żona mówiła, że spoko, a wychodzi lepiej niż pronto. 

Ciekawi mnie odświeżacz o nazwie "gentelman" chyba zamówię następnym razem z nadzieją, że przypomina ten od fresso. 

A co do podłóg, to u mnie 50/50 płytki i panele - wszędzie jadę tym floor alco. Jest też wersja bez alco, zapach fajniejszy ale troszkę dłużej schnie

• Lubię to 1