DZIADZIA Posted March 14, 2019 Report Posted March 14, 2019 witam pokaże wam produkt, który jest ze mną od kilku lat... chyba 4 latka nie jest to typowy produkt Detailingowy do auta, ale ja tak go traktuję info ze strony producenta MULTISHINE_ALCO-ulotka-produktowa.pdf głównym składnikiem jest IPA, ale uzupełniona o niejonowe i anionowe środki powierzchniowo czynne i środki konserwujące czyszczę tym środkiem z reguły szyby, elementy w komorze silnika, oraz we wnętrzu auta- plastiki dolne środek śmierdzi alkoholem, przełamany jakby słodkim zapachem jak dla mnie zapach nie jest męczący możemy również zarzucać z atomizera pieniącego pianka wyskakuje elegancka ale dla mnie jest miszczem do czyszczenia szyb najniższa cena jaką znalazłem na necie 8,50 1 1
Syrio Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 Hej @DZIADZIA , Używasz dalej tego produktu? Chciałem kupić i sprawdzić, ale są 2 wersje, ta z alko, niebieska i pomarańczowa, bez alko. Nie wiem, czy miałeś obie i czym one się różnią.
Moderator Streat Posted April 7, 2021 Moderator Report Posted April 7, 2021 @Syrio miałem obie, z alco ma alkohol a bez nie ma osobiscie lubie obie wersje i korzystam zamiennie
Moderator Streat Posted April 7, 2021 Moderator Report Posted April 7, 2021 @Syrio alco to taki wielozadaniowiec ze nawet szyby mozna nim czyscić a pomaranczowy to taki interior cleaner 1
4dminwhyyyyy Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 Używam w domu, w biurze, samochodzie, kuchni... ogólnie wszędzie. Przypasowała mi wersja alco, bo bardzo fajnie odparowuje i nie zostawia smug. Jak chcesz do domu, to weź sobie jeszcze floor alco zapach spoko jak dla mnie i super domywa podłogę co dla mnie jest ważne, bo na moich płytkach widać każdy odcisk psa.. 1
Syrio Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 Dzięki. U mnie przewaga paneli. Poczytam więcej o tych środkach. A do mebli blatów bez alko jest ok czy zostawia smugi?
DZIADZIA Posted April 7, 2021 Author Report Posted April 7, 2021 3 godziny temu, Syrio napisał: Hej @DZIADZIA , Używasz dalej tego produktu? Chciałem kupić i sprawdzić, ale są 2 wersje, ta z alko, niebieska i pomarańczowa, bez alko. Nie wiem, czy miałeś obie i czym one się różnią. Witaj, latam na dwóch wersjach, do auta Alco, w domu bez... Nie ma kozaka na te produkty, cana/jakość miażdży wszystko 1
ma1ewski Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 A co powiecie o Eco Shine Glass Shine jako specjalnym płynie tylko do szyb? Mam na myśli porównanie Multishine Alco, a Glass Shine.
raafal91 Posted April 8, 2021 Report Posted April 8, 2021 Bardzo fajne produkty. Żona dostała na testy do mieszkania i nie chce już nic innego także teraz zamówienie leci razy 2
4dminwhyyyyy Posted April 8, 2021 Report Posted April 8, 2021 Glass też używam w domu i eleganckie, a przede wszystkim wydajne. Ogólnie na próbę brałem sporo tego szpeju łącznie z jakimiś żelami do toalety Smart foam, sanit shine mocne sprzęty ale trzeba wypłukać później. Multishine używam - przetrzyj zapomnij na płytkach, blatach, biurku, sprzętach kuchennych i nie zauważyłem problemów. Do mebli dedykowane jest jakieś wood care - żona mówiła, że spoko, a wychodzi lepiej niż pronto. Ciekawi mnie odświeżacz o nazwie "gentelman" chyba zamówię następnym razem z nadzieją, że przypomina ten od fresso. A co do podłóg, to u mnie 50/50 płytki i panele - wszędzie jadę tym floor alco. Jest też wersja bez alco, zapach fajniejszy ale troszkę dłużej schnie 1
Recommended Posts